Spring Sneakers

Nyt ne ovat täällä! Olen kirjoitellut himoitsemistani harmaista Roshe Runeista täällä nyt muutamaan otteeseen, ja viimeksi valittelin kokojen loppuneen Zalandolta. Kiitos kuitenkin teidän ihanien, sain monta vinkkiä mistä muualta kenkiä olisi saatavilla! Erityiskiitos Jennille, joka ystävällisesti vinkkasi kenkiä tulleen juuri Stockan verkkokauppaan*, jossa uskomatonta kyllä lähtöhintakin oli 20 euroa alhaisempi. Vielä helmikuun kantisedun käytettyäni Rosheille jäi loppujen lopuksi hintaa reilut 60e, joten naputtelin omani tilaukseen saman tien! Jennin vinkkiä kiitteli muutama muukin kommenttiboksissa – kuten monesti sanottua tämä vuorovaikutus on kyllä ihan parasta :)

Päädyin lopulta tilamaan Roshet samassa koossa kuin muutkin Nikeni, eli puoli kokoa normaalia suurempina. Tämä osoittautui hyväksi vaihtoehdoksi, yhtään suuremmat ne eivät ainakaan olisi voineet olla! Kengät ovat niiin pehmeät jalassa ja vielä päheämmän näköiset luonnossa kuin kuvissa. Vielä kun tiet sulaisivat, niin pääsisin ulkoiluttamaan näitä kuiville kaduille!

Watch – Daniel Wellington (giveaway), sunglasses – Ray-Ban* (giveaway), sneakers – Nike, jeans – Liu Jo (giveaway)

En malttanut olla heti haaveilematta kenkien yhdistämisestä sinisiin rispaantuneisiin boyfriend-farkkuihin. Nämä kuvan täälläkin useasti näkyneet suosikit ovat Liu Jo’n viime kevään mallistoa, mutta vastaavaa mallia* näyttää tulleen tänäkin vuonna myyntiin. Ai että, kylläpä tämä näyttäisikin hyvältä ja freesiltä – nyt vain lämpöisempiä ilmoja odotellessa! Onneksi aurinkoa on sentään viime päivinä riittänyt, niin uudet aurinkolasinikin ovat päässeet käyttöön. Vinkkivinkkinä, että yhteistyökumppanini Sunglassesshop* tarjoaakin nyt jo valmiiksi edullisista valikoimistaan vielä -10%:n alennuksen 1.3. asti koodilla jonna10! Pitäkää tarjous mielessä, mikäli on haavelistalla esimerkiksi kuvan Clubmasterit, klassiset Aviatorit tai vaikka Wayfarerit :)

Tänään taas lähdemme viikonlopun viettoon Tampereelle, ihana päästä hetkeksi rentoutumaan ennen taas seuraavaa ensi viikon tenttiä. Ajattelin optimistisena ottaa Niket mukaan, josko niitä pääsisi siellä jo vähän koeajamaan. Jokaiikalle ihanaa viikonloppua, toivotaan oikein auringontäyteistä sellaista!

They’re here! I’m talking about my new Nike Roshe Runs, which I’ve written about a few times already. In my latest post one of my kind readers told me where to get these and even with a great discount, so there was no place for hesitating! I ordered a pair of these grey Roshes and although I wasn’t quite sure about the size, these turned out to fit perfect after all. And how amazing would these look like with ripped boyfriend jeans! As soon as the weather gets a bit warmer, this is definitely something that I will try on with these sneakers ;)

PS, Sunglassesshop* offers a -10% discount using the code jonna10 (valid until March 1st)! Keep this in mind, in case you’re up getting yourself for example a pair of classic Aviators or Wayfarers. I absolutely love these tortoise Clubmasters!
*mainoslinkki / commercial link

18 thoughts on “Spring Sneakers

 1. Voi vitsi nuo kengät on kyllä niin kivat :) Kevättä ootellessa todellakin! Minkälaisen takin kanssa aattelit noita pitää? Jotenkin tuntuu vielä itselle vaikealta yhdistää sporttihenkisyyttä asuihin. Mukavaa viikonloppua!

  1. Jep, toivottavasti pian alkaisi lämmetä ja kadut kuivua.. :) Ajattelin yhdistää kengät niin vaalean pidempään villakangastakkiini, tummansiniseen kipparitakkiin sekä toki kevytuntsikkaan, keväällä taas sitten trenssin kanssa. Samaan tyyliin kuin Converset siis, nämä kun eivät ole minun silmääni ihan sieltä sporttisimmasta päästä, niin on helpompi yhdistellä :) Mukavaa viikonloppua sinullekin!

 2. Wow upeet kengät!*_* mullakin on just tilauksessa samanlaiset mutta mustina, näyttää varmasti niin kivoilta jaloissa❤️

 3. Ennen en oikein lämmennyt noille citylenkkareille, mutta jostain syystä nyt juurikin nuo harmaat Roshe Runit houkuttaa. Ehkä pakko alkaa metsästää noita itsekin… Tuntuu, että joka paikasta on koot loppu! Innolla odotan asukuvia noiden kenkien kanssa. :) Mukavaa viikonloppua!

  1. Kuulostaa tutulta, en itsekään oikein fiilannut citylenkkareita aiemmin, mutta jokin näissä harmaissa vain sykähdytti! Ainakin Stadiumin netissä näytti olevan vielä jotain kokoja jäljellä, katso jos sieltä sattuisi löytymään :)

   Toivottavasti saataisiin kevät nyt kunnolla tänne, niin saisi kengät jalkaan! Mukavaa viikkistä sinullekin :)

 4. Todella kiva asu ja niin keväinen. ♡ Täällä on nuo plusasteet sulattaneet aika lailla lunta ja varsinkin asfaltti on jo kovasti näkyvissä. :) Kevät taitaa tulla nopeammin kuin arvaammekaan. Tai sitten tulee uusi lumipyry…
  Oikein rentouttavaa viikonlopoureissua ihana! :)

  1. Toivottavasti täälläkin sulaisi pian, monessa paikkaa on vielä ainakin jäätä. Kevättä odotellessa, niin saa kengät käyttöön :) Ihanaa viikonloppua sinne <3

 5. Heii miten muuten sen fashionstoren videoklipin kanssa kävi, onko se tulossa jossain vaiheessa? :) kovasti oon sitä odotelli! :D
  Ihanaa viikonloppua teille <3

  1. Valitettavasti siinä tuli ongelmia heidän päässään :/ Tosi harmi, koska klippi olisi ollut kiva näyttää teillekin! Samoin sinne suunnille ihanaa viikonloppua <3

 6. Ihanat kengät, itse kotiutin samat pari päivää sitten! <3 Hei haluisin vielä kysyä millä hinnalla myit sun lv speedy 30? Olen suunnitellut speedy 30 ostamista käytettynä, mutta jäin miettimään millä hinnalla niitä yleensä myydään käytettynä etten maksa laukusta liikaa.. :)

  1. Oih, hyvä valinta! Vielä kun kengät saisi pian käyttöön. Muistaakseni myin Speedyni 450e:lla, varmasti ainakin jotain sitä luokkaa pyydetään käytetyistäkin :)

 7. Mitä kokoa yleensä käytät ja minkä kokoisina tilasit nuo? Minua hämää vähän tuo stockan ihmeellinen kokotaulukko, oma kokoni on 38, eli puolta kokoa isommat on heidän taulukkonsa mukaan 7,5 mutta se näyttää olevan pienin mahdollinen koko, voiko se oikeasti vastata 38,5 euroopan koossa? :D

  1. Minulla on yleensä 36 ja tilasin nämä koosa 36.5 eli US6. Stockalla näkyy varmaan pienimpänä 7.5, koska muut koot ovat jo loppu. Ainakin Niken omilla sivuilla on selkeä kokotaulukko :)

 8. Moikka! Aiheesta poiketen tarttisin sulta apua, ja oot ainoa keneltä tämä urpo uskaltaa kysyä koska et lyttää sun lukioita maan rakoon :) sullahan on louis vuittonin laukkuja, tiiätkö onko azur ja ebene muovia (ettei nahkaa), että voiko sitä pintaa puhdistaa ihan “huoletta” ja täytyykö sitä hoitaa muuten mitenkään ihmeellisesti? :-)
  Kiitos jo etukäteen <3

  1. Heippa! Voi, kiva jos koet että voit rohkeasti kysyä :) Azur, Ebene ja Monogram ovat kaikki juurikin canvasta eli muovia, vain vaaleat/tummanruskeat reunukset sekä kahvat ovat nahkaa. Tuo canvas on äärimmäisen helppo puhdistaa ja juuri siksi laukkuja voi käyttää aika huolettomasti! Olen itse puhdistanut canvasta esim. vauvapyyhkeillä, joilla lähtee näppärästi kaikki lika, tai esim. farkun tummentumia kumilla pyyhittäen :) Nahkaosia taas voi puhdistaa Wolyn Neutra-aineella, siinäpä se laukkujen huolto ja hoito pähkinänkuoressa!

 9. Nuo on niin upeat kengät, harmi kun on joka paikasta oma kokoni loppu joten taitaa jäädä saamatta :/

  1. Höh, voi harmi! Niken omilla sivuilla näyttää kyllä olevan vielä hyvin kokoja, siellä on sama hinta kuin monessa muussa nettikaupassa (esim. Zalando ja stadium) ja ilmaiset toimituskulutkin vielä :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *