On the Train

Taas on yksi tentti takana, huh! Tässä viikossa on ollut kyllä kaikki katastrofin ainekset, kun to do-listalla on ollut niin ryhmätyö, tärkeä tentti sekä kirjallisen kurssin esseen palautus. Tenttiin latautui ehkä suurin stressi, joten nyt voi edes hieman huokaista saatuani ruksia sen listalta ja vieläpä hyvin menneenä :) Tämä on nyt kolmas tenttiviikkoni putkeen, vielä olisi kaksi jäljellä ennen pientä paussia. Tentti per viikko ei toki ole edes sieltä pahimmasta päästä, mutta olen todella kova stressaamaan ja jännittämään, jolloin alkaa useamman viikon putken jälkeen kaivata vähän lepiäkin. Onneksi kaikki tähän astiset tentit ovat menneet (toivottavasti) hyvin, niin saa hieman lisämotivaatiota rutistaa itsestään irti jatkossakin! Lohduttavaa myös huomata itsessään kehitystä opiskelutavan suhteen viime vuoteen verrattuna, heh.

IMG_3990

Nyt kirjoittelen postausta junasta käsin ja ajattelin käyttää tämän reilun kolmen tunnin matkan hyväkseni tehokkaaseen työskentelyyn, yleensä matkat kun kuluvat lähinnä unisessa koomassa tai sarjoja katsellen. Tiedossa siis kommentteihin vastailua ja sähköpostin läpikäymistä, vielä jos ehtisin aloittaa tuota esseetä, niin olisi hommat hyvin hanskassa (ja jää aikaa tuolle Trendillekin)! Ihana kyllä päästä viikonlopuksi Helsinkiin, joskin varsin pikainen perjantai-sunnuntai-reissu taas tiedossa. Siinäkin ajassa ehtii kuitenkin nähdä ystäviä ja perhettä, pyörähtää vähän kaupungilla katselemassa kevätjuttuja ja sunnuntaina brunssiakin. Ei enää kuitenkaan kuin pari hassua kuukautta tätä lukukautta jäljellä, niin se on kuulkaa KESÄ! Tässä välissä on myös yksi viikon reissu vähän lämpimämpään, se mielessä jaksaa varmasti vielä rutistaa :) Superkivaa viikonloppua kaikille!

PS, kuten kuvastakin näkee, ovat uudet Rosheni olleet ahkerassa käytössä viime päivinä ;) Koitan viikonloppuna saada kuvattua asuakin näiden kanssa!

I’ve had a real busy week with my studies, so I haven’t had much time for anything else than exams and deadlines. I also had one exam earlier today and luckily it went very well! Now I’m sitting on a train and on my way to Helsinki to spend my weekend there. It’s going to be a real short visit til Sunday, but at least I’ll have time to see my friends and family, which is always the most important thing. Maybe there will be time for some spring shopping as well, I’m about to rush to Zara after being away from there for a few weeks ;) Wishing you all a great weekend!

24 thoughts on “On the Train

 1. Oletko tehnyt aiemmin postausta tuosta Neverfull-laukustasi? Itse harkitsen täysin saman ostoa joten olisi mielenkiintoista lukea kokemuksiasi siitä! Onko se sinulla koossa MM vai GM? :)

 2. Have a great weekend jonna! Will you do an outfit post with your new sneakers? They look good on you!

  1. Thanks Al, you too! Oh yes, I’m about to take some outfit photos with the sneakers this weekend, so stay tuned! :)

 3. Onko minulla koneessa vikaa vai onko kukaan muu kommentoinut, että tuo oikea sivupalkki tulee tuohon tekstin päälle? Tosi harmi, kun tekstit ja kuvat näkyvät vain osittain :/. Kokeilin poikaystävän koneella, jossa sivut toimii moitteetta (ja ulkoasu näyttää upealta :)).

  Ps. odotan innolla asukuvia uusien roshejen kanssa :D

  1. Eikä, mitä ihmettä! Kelli alempana kommentoi sinun sanottuasi samaa, mutta kukaan muu ei ole aikaisemmin huomauttanut.. Saanko vielä kysyä, mitä selainta käytät? Osaan sitten vinkata koodaajalleni Idalle, josko hän pystyisi tekemään asialle jotain :)

   Hih, asukuvia toivottavasti pian luvassa! ;)

   1. Käytän Mozillaa, kokeilin äsken myös IE:llä, mutta silläkin näkyy samalla tavalla :(

  2. Moikka Tiina! Mä täällä tutkiskelen asiaa, mistä kummoinen voisi johtua. Minkä kokoisella tietokoneen ruudulla ongelma ilmenee? Olen testaillut itse 13″ ja isommilla, näissä kaikissa on näkynyt nätisti. Toivottavasti löydän vastauksen ongelmaan pikaisesti, niin näyttäisi teilläkin siltä, miltä pitää! :)

 4. Kivaa, että saat nyt ihan pienen, ansaitun breikin. Niitä aina välillä kaipaa. :)
  Ja juuri tuossa mietin omaa opiskeluaikaa… Täällä toinen jännittäjä. Vie muuten aivan valtavasti voimiakin…
  Mutta nyt nautinnollista ja toivottavasti aurinkoista viikonloppua!

  1. No juu, pieni hengähdys ennen taas ensi viikon rumbaa! Lomaa odotellessa, huhhuijaa :) Ymmärrän niin hyvin, mitä tarkoitat! Juurikin sellainen kokonaisvaltainen stressitila on ärsyttävää ja vie hirveästi voimia. Noh, ehkä siihenkin oppii ottamaan jonkinlaisen asenteen :)

   Aurinkoa sinunkin viikonloppuusi!

 5. Heippa!
  Mulla sama ongelma Tiinalla, sivupalkki tulee reippaasti tekstin päälle ja puolet jää piiloon. Padilla ja puhelimella toimii kyl hyvin :)

  1. Voi kurjuus, mä olen nyt ihan ymmälläni! Kysyn sulta saman, mitä selainta käytät? Kukaan muu kun ei ole aiemmin huomauttanut asiasta, mutta täytyy tutkailla mikä tässä voisi olla vikana :/

   1. Työkoneella luin niin selain taisi olla ihan exploreri. Vaihtoehtoisesti chrome mutta veikkaisin tota edellistä :)

   2. No johan, kokeilin tämän jälkeen vielä näkymää Explorerilla, eikä mitään ongelmaa. Toivottavasti asia selviää pian, kiitos kun vinkkasit! :)

   3. Heippa! Pääsin nyt töihin niin huomasin, että tämä olikin chrome! :D En tiedä voiko tietokonemallilla olla tekemistä? Toivottavasti ongelma ratkeaa :)

  2. Moikka Kelli! Mä täällä tutkiskelen asiaa, mistä kummoinen voisi johtua. Minkä kokoisella tietokoneen ruudulla ongelma ilmenee? Olen testaillut itse 13″ ja isommilla, näissä kaikissa on näkynyt nätisti. Toivottavasti löydän vastauksen ongelmaan pikaisesti, niin näyttäisi teilläkin siltä, miltä pitää! :)

 6. Hei, tilasitko rosherunit sittenkin mustalla niken merkillä vai vääristääkö kuva niin paljon? :) kiitos ihanasta ja laadukkaasta blogista!

  1. Heips! Roshet ovat juuri sillä hopealla merkillä, mutta tuo metallinen sävy heijastaa kuvassa hassusti tumman näköiseksi. Pian toivottavasti parempia kuvia popoista! Ja voi, kaunis kiitos itsellesi kun luet!! :)

 7. Noi roshet on niin ihanat! Mulla samat:)
  Millä muuten teet valkoiset reunat sun ig kuvii? Tosi kivan näköset:)

  1. Oi, loistovalinta ;) Nuo ovat kyllä niiin mukavat jalassa, nimimerkillä koko viikonlopun kaupungilla näissä viilettänyt!

   Instagram-kuvien reunat teen sellaisella appilla kuin Moldiv!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *