Nyt niitä saa…

Roshe Runeja nimittäin! Eilen luovaa matikkataukoa pitäessäni huomasin Zalandolle vihdoin tulleen roppakaupalla tätä suosittua tennarimallia, juuri viime viikolla katsoessani kun oli tarjolla vain pari hassua miesten mallia. En ole vieläkään saanut aikaiseksi tilata himoitsemiani harmaita tossuja Niken omilta sivuilta (lähinnä palautusta epäröiden), joten riemu oli huipussaan bongatessani myös nämä uutuuksista! Ikävä kyllä jotkut minua huomattavasti sukkelammat ovat rohmunneet näistä jo kaikki koot (damn you!), mutta pistin vahdin päälle ja jään toivomaan, että tulisi täydennystä.

Zalandonike21. Neule, 2. Clubmasters, 3. housut, 4. trenssi, 5. harmaat Roshe Runit,
6. college, 7. Aviators, 8. punaiset Roshe Runit, 9. treenitrikoot

Harmaiden lisäksi ihastelin Rosheja myös värissä Hot Lava. En edes tiedä minkä värisiksi näitä kuvailisin, pinkeiksi vai lohenpunaisiksi, mutta superpäheät nämäkin! Vaikka tekstuuri pehmentääkin kirkasta väriä hieman, ei näitä ehkä kuitenkaan tulisi käytettyä muuten kuin lenkkipolulla, joten täytyy jäädä odottelemaan harmaiden täydennystä… Josko niitä ehtisi tulla vielä parin päivän sisällä, sillä Zalando nimittäin tarjoaa nyt 12.-15.2. ystävänpäivän kunniaksi -15% koko valikoimastaan koodilla YSTAVANP (tilauksen vähimmäisarvo 100€, ei voida yhdistää muihin alennuksiin)!

PS, Mitä enemmän noita punaisia söpöläisiä katselen, niin sitä houkuttelevimmilta ne alkavat näyttää… Jommatkummat on siis varmasti laitettava koodin voimassaoloaikana tilaukseen!
Linkit mainoslinkkejä / Commercial links

1 thought on “Nyt niitä saa…

  1. Noita harmaita Roshe Run kenkiä bongasin schuh.eu verkkokaupasta. Olen tilannut sieltä aiemmin; PayPalilla maksu ja supernopea toimitus. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *