More Pastel Blue!

Viime kevät ja kesä oli pukeutumisen kannalta yhtä pastellisinisen voittokulkua! Oma innostukseni alkoi salaa kynsilakasta ja lopulta väriä hiipi kaappiini hiljalleen niin takin, maksimekon kuin puseronkin muodossa. Etenkin Zaran pastellisininen takkini oli alun epäilyistä huolimatta aivan huippuostos, enkä malttaisi odottaa ilmojen lämpeämistä, että saan takin taas päälleni!

Ilokseni olen voinut huomata, että pastellisininen näyttää jatkavan myös tänäkin keväänä. Olen bongannut ketjuliikkeistä muutamia eri takkeja (kuten H&M:ltä hyvin omaani vastaavan version) ja neuleita, isommiltakin muotitaloilta kuten Miu Miulta taas löytyy laukkuja tässä taivaansinisessä värissä, ja Salvatore Ferragamo tarjoaa monia eri pastellisinisiä kenkiä. Sanomattakin selvää, että minä olen tästä sinisestä väriskaalasta yhtä innoissani kuin viime keväänäkin!

Pastelblue1. Takki – Ginatricot, 2. laukku, 3. korkokengät, 4. neule, 5. kynsilakka – Essie,
6. tennarit – Salvatore Ferragamo (Shopbop), 7. mekko – Mango, 8. laukku – Miu Miu, 9. kotelomekko

Mitäs sanotte, miltä näyttää sininen paletti? Mangon mekko voisi olla kivaa piristystä kesän työgarderobiin, kotelomekko taas toimisi hyvin tämän kevään ylioppilaalle! Itse en pistäisi myöskään pahitteeksi, jos kaapistani löytyisi jompikumpi kollaasin laukuista – ihania! Nyt vaan niitä lämpimämiä säitä ja auringonpilkahduksia odottelemaan, niin voin kaivaa takkini kaapista talvilomalta.. :)

Last spring and summer was all about pastel blue – at least for me! I got so excited about this colour that it slowly came to my closet with a coat, blouse, maxi dress… And how thrilled was I when noticing that there’s much of this beautiful colour in SS15 as well! In case you’re looking for a coat, a dress or a pair of sneakers or high heels in this shade, you’ll definitely find what you’re searching for. I wouldn’t say no for a pastel blue bag from Miu Miu or a classic dress from Mango, which would be a nice splash of colour for my work wardrobe. What do you think, yes or no for pastel blue? :) My opinion is pretty obvious I think, haha!

Linkit mainoslinkkejä / Commercial links

16 thoughts on “More Pastel Blue!

 1. Ehkä minunkin on aika hankkia jotain pastellin väristä omaan vaatekaappiini, varsinkin sitä sun Zaran takkia tuli ihasteltua niin moneen otteeseen että.. :D ihastuin kovasti noihin kollaasin slip on-kenkiin, josko niistä alottaisi ;)
  Ja hei, mobiiliversio blogistasi näyttää nyt tosi hyvältä kun kuvat ja teksti täyttää näytön koko leveydeltä, ehdottomasti mukavampi selata ipadilla!

  1. Hih, nyt vain apajille jotain vaaleansinistä etsimään ;) Takkeja ainakin tosiaan löytyy, ja juuri H&M:ssä on lähes identtinen versio kuin oma takkini!

   Mahtava kuulla, kiitos palautteesta! Ida sai tosiaan siitä nyt toimivamman, joten nyt on kivempi lukukokemus sitten muillakin laitteilla :)

  1. Sieltä se kevät hiljalleen tulee! Kummasti pastellit alkavat tosiaan miellyttää silmää, kuin toki myös kirkkaammatakin värit. Heh, takkia näkyy täällä varmasti taas pian ;)

 2. Todella kauniita sinisiä juttuja, vaikkakin itselleni olisikin ehkä toinen väri mielessä… ;) Pastellit ovat kyllä ehdottomia suosikkejani. ♡
  Ja lumi on taas sulanut ja nytkin aurinko paistaa. :)
  Aurinkoista torstain jatkoa ihana! :)

  1. Kenties vaaleanpunainen? ;) Täällä ei Helsingissä näy pilkahdustakaan auringosta, höh! Toivottavasti siellä päin vähän keväisempi sää, ihanaa lauantain jatkoa <3

 3. Itekin oon ihan rakastunut pastellisiniseen! Itse asiassa juuri löysin Forever21:lta baby bluen värisen maksimekon, sekä “nahka”takin :)

  1. Kuulostaa hyvältä! Tuollaisia pastellisävyisiä nahkatakkejakin on nyt näkynyt paljon viime aikoina :)

 4. Ihastelin niiiin paljon vaaleansinistä takkiasi viime keväänä, ettei tosikaan, se on ihan mieletön päälläsi :) Nyt kun vielä Strictly Stylen Hanna oli vetänyt päälleen Ginan vaaleansinisen takin ja yhdistänyt sen vaaleanharmaaseen, voi olla että houkutus käy liian suureksi.. Ainoat vaaleansiniset vaatteet kaapissani taitavat olla tuota kollaasin kotelomekkoa muistuttava viimevuotinen Ralph Laurenin mekko ja pari kauluspaitaa – ehkä tänä vuonna takki? Ja voi vitsi nuo laukut, erityisesti tuo MiuMiu on aivan ihana, näytti yhtä hyvältä beigenäkin!

  1. Voi kiitos, takki oli kyllä minustakin ihan loisto-ostos! Hannan yllä vaaleansininen näytti aivan upealta, siitä tuli hirveä himo ottaa oma takkikin pian esiin.. :) Heh, Miu Miuta en pistäisi kyllä pahitteeksi missään sävyssä!

 5. Kyllä Kyllä! Täällä ollaan edelleen yhtä innoissaan pastellinsinisestä, kuin viime keväänä! Ostinkin alkukeväästä Cubuksesta pastellinsinisen perus huivin, (Acne ym. koipio), se on tuonut ihanaa kevään fiilistä talviasuihin ja harmaisiin päiviin!
  Seuraavaksi kylläehdottomasti joku söpö toppi, taaaikka shortsit, taai…… :D

  1. Oi, huivilla saa kyllä varmasti niin kivasti piristettyä talviasuja – pieni varaslähtö kevääseen! Voi siitä se alkaa salakavalasti, ensin pienestä ja sitten kohti useampia vaatekappaleita.. ;D

  1. Hmm, vaaleansininen käy kyllä yllättävän monen kanssa! Ihan vaikka rikottujen deniminsinisten farkkujen ja valkoisen puseron kanssa, konjakinruskea näyttää superhyvältä babysinisenkin kanssa joten sen sävyiset ballerinat esimerkiski. Valkoinen kesämekko ja sininen laukku olalla, tummansiniseen yhdistettynä… Kyllähän tuo kävisi moneen! :)

 6. Toi Tiger of Swedenin laukku on aivan ihana! Oon tuijotellut sitä koko illan ja googletellut, harmi vaan että on aika suolainen hinta :(

  1. Se on, näytti vielä paremmalta kuvassa jossa oli havainnollistettu mallin olalla! Hinta on kyllä kieltämättä aika suolainen :/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *