Lexington SS15 – Home

Aiemmin esittelin teille Lexingtonin kevään ja kesän naisten mallistoa, nyt sen sijaan olisi vuorossa katsaus kodin puoleen! Lexingtonin Home-mallisto on minusta aina yhtä onnistunut, eikä tämä SS15 ole siis mikään poikkeus. Tuttuun tyyliin mallisto on sanalla sanoen raikas ja siitä löytyy varmasti monen mieleen jotakin. Minä pidän ihan perinteisistä merkin ikonisista punasinivalkoisista tuotteista, mutta tänä keväänä on tarjolla myös paljon harmaata, graafisia kuvioita sekä pastellisävyjäkin. Ystäväni on hulluna mintunvihreään ja vinkkasinkin hänelle heti viime syksynä käydessäni katsomassa näitä, että nyt kannattaa odottaa kevään mallistoa ;)

Omassa keittiössäni Lexingtonin tekstiilit ovat tuttu näky, joten luonnollisesti ihastelin myös näitä uutuuksia. Erityisesti mieleeni jäivät yllä näkyvät suloiset keittiöpyyhkeet smoothie- tai pannukakkureseptillä. Pannukakkupyyhettä hypistelinkin täällä Vaasassa juuri viime viikolla, tuo on pakko hankkia kesäksi kotiin! Myös raitaiset sinivalkoiset sekä beigevalkoiset tekstiilit ovat kovasti mieleeni. Vihreä taas olisi kuin tehty kesämökillemme – vinkvink äippä!

Yleensä en niinkään ole graafisten kuvioiden perään kodin sisustuksessa, mutta näissä harmaakuvioisissa tyynynpäällisissä sekä vilteissä on kuitenkin jotain kiehtovaa! Ne vetoavat varmasti myös ihan uuteen kohderyhmään, minusta on kiva että Lexington laajentaa vähän tyyliään :) Ei sillä, itse pidän yhtä paljon myös tästä perinteisestä tyylistä! Koko kevään mallisto löytyy tuttuun tapaan merkin sivuilta täältä, joitakin kesän tuotteita taas joutuu vielä hieman odottelemaan myyntiin.

Käykää ihmeessä vielä kurkkaamassa malliston video – rakastan näitä joka sesonkiin kuvattavia tunnelmallisia pieniä pätkiä! Kevätfiilis tuli tuota katsomalla oikein rytinällä, ja nyt on kaipuu valoisiin aamuihin, keveisiin vaatteisiin ja aamukahveihin parvekkeella. Kova olisi myös hinku kodin sisustuksen raikastamiseen – se tyypillinen innostus, joka tulee joka vuosi näin kevään kynnyksellä! Luulen, että jotakin tästä mallistosta päätyy myös omaa kotiani koristamaan :) Mutta kertokaahan, mitä te tykkäsitte Lexingtonin SS15 -mallistosta?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *