Kolme mainitsemisen arvoista

Meikkipussiini on vastikään muuttanut pari uutta tuttavuutta, joista halusin vinkata teillekin. Aloitetaan parilla hyväksi havaitulla pohjatuotteella! Palasin käyttämään Guerlainin aurinkopuuteria viime syksynä, ja nyt edellisen vedellessä viimeisiään suuntasin joulukuisella reissulla Tax Freessä merkin pisteelle. Tavallisen mattaisen aurinkopuuterin sijaan tartuin tähän monisävyiseen, hieman enemmän hehkua tuovaan versioon, joka tulee olemaan mainio kesäksi.

Pohjustuksen suhteen olen ollut aina hieman laiska, mutta saatuani Lumenelta hetki sitten kokeiluun CC-sarjan Color Correcting & Blurring Primerin olen koittanut skarpata. Olen iät ajat käyttänyt Lumenen Ihonsävyn Heleyttäjää poski- ja kulmaluille, mutta tällainen meikin tasoitukseen ja kestoon tarkoitettu primer on arsenaalistani puuttunut. Minulla on tapana pursottaa CC-Primeria vähän sormiin ja levittää sitä otsaan, poskille sekä nenän alueelle. Primer ei nudesävystään huolimatta sellaisenan juurikaan peitä, mutta tasoittaa hieman ja auttaa ainakin minulla mineraalipohjaa pysymään paremmin paikoillaan!

Kolmantena uusin ripsivärituttavuuteni. Luovuin ripsien pidennyksistä joulun jälkeen ja päätin pitää taas hieman taukoa ennen kevättä. Kävin aiemmin syksyllä kerran laittamassa ripset täällä Vaasassa, mutta kokemus oli niin karmaiseva jäljestä puhumattakaan (parhaimmillaan kolme kuitua liimattuna yhteen, omat ripset sojottivat minne sattuu ja ripset tippuivat viikossa – en voi suositella…), että päätin suosiolla odottaa pääseväni keväällä taas luottotekijäni hoiviin Helsingissä. Käytin jonkin aikaa monta purkkia kuluttamaani Maybellinen Rocket Volume -ripsaria, mutta halusin lopulta kokeilla jotakin uutta.

Marssinkin Stockalla Lancomen pisteelle ja juttelin ystävällisen myyjättären kanssa ripsareista. Hypnosea olin aikaisemmin kokeillut, mutta siitä jäi puuttumaan se jokin. Myyjä ehdotti uusinta Grandiosea, josta olinkin lukenut kehuja aikaisemmin. Erikoinen joutsenvarsi epäilytti, mutta myyjä kertoi sen olevan näin paremmin muotoiltu kasvoja varten, kuulemma ammattimeikkaajatkin usein taittavat varren näin. Levitystekniikka vaati alkuun totuttelua, mutta nyt muotoilun ansiosta säästyy jo totutuilta maskarasutuilta.

Grandiose toivotusti sekä pidentää että hieman tuuhentaa ripsiä, lisäksi massa sekä taivutukset pysyvät päivän ajan paikoillaan todella hyvin. Maybellinen kanssa minulla oli aiemmin ongelmana ripsarien tarttuminen kulmaluulle päivän mittaan, mutta tämän kanssa ei ole sitäkään probleemaa ollut, vaikkei vedenkestävästä versiosta olekaan kyse. Ripsarin massa on aika jämäkkää, joten sitä pystyy tiettyyn pisteeseen asti kerrostella, mutta liikaa innostuessaan voi olla tuloksena paakkuräpsyt. Minulla on tapana kerrostaa väriä ihan ripsen tyveen painaen harjaa siihen, näin ei tulekaan levitettyä liikaa massaa ripsiin kauttaaltaan. Voin kyllä suositella Grandiosea lämpimästi, minä ainakin olen löytänyt uuden luottoripsarini! :)

Ja lopuksi vielä kuvaa tätä trioa käyttäen kasvoilla! :) Löytyikö teille entuudestaan tuttuja tuotteita?

16 thoughts on “Kolme mainitsemisen arvoista

 1. Tuo ripsari pitää kyllä laittaa seuraavaksi testiin! Harmi sinänsä että meikkipussissa on vielä neljää ei ripsiväriä jäljellä ja pitäisi ehkä nekin käyttää ennen kuin menee taas uutta ostamaan!
  Ja voi Jonna, olet niin kaunis! :) Jotenkin olet niin fresh. Saanko vielä udella tällä hetkellä käytössä olevat meikkivoiteen sekä puuterin? :) niin, ja onko peitevoide suosituksia? :)

 2. Se on ihan mahtava! Ylitti kyllä kaikki odotukseni :) Etenkin ripsarin pysyvyys on loistava, harva vesiliukoinen ripsari pitää taivutukset noin hyvin koko päivän.

 3. Ripsari sai heti kehuja muiltakin, joten on kyllä ehdottomasti ylistyksen arvoinen ;) Heh, minullakin on usein tapana, etten malta käyttää kaikkia aina loppuun, kun haluaisi jo testata uutta!

  Voi kiitos kovasti, kauniisti sanottu! Meikkivoiteena käytän vähän vaihdellen joko Lancomen Teint Miraclea, tai bareMineralsin mineraalimeikkipohjaa, jota on tässäkin kuvassa. Puuteria en käytä laisinkaan, kun ihoni on sen verran kuiva. Peitevoiteena suosittelen vuosia käyttämääni Diorin Nudea, tai budjettivaihtoehtona myös loistavaa Oriflamea, http://jonnamaista.blogspot.fi/2014/06/pihistysvinkki-peiteaine-silmanalusille.html :)

 4. Saako udella mikä tuo kyseinen huono ripsientekijä oli Vaasassa? T. Itsellä myös vaan huonoja kokemuksia vaasassa tehdyistä ripsistä :(

 5. Olisi kiva kuulla kokemuksia siitä baremineralsin nestemäisestä meikkivoiteesta, jos joskus sen saat kokeiluun tms=)

 6. Muuten jättäisin ehkä mainitsematta, mutta koska kyseinen pulju ei edes ikinä vastannut lähettämääni reklamaatioon ripsistä, niin ei ole kovin lämpimiä ajatuksia :D Kävin Day to Dayssa, kampaamona varmasti kiva, mutta ammattitaidosta ripsien suhteen ei voi kyllä puhua! Saako kysyä missä itse olet käynyt, ettei tule mentyä samaan jos joskus täällä vielä kokeilen pidennyksiä?

 7. Sitä kokeilisin kyllä mielelläni, koska niin kovasti kehuttiin! Jos päädyn testaamaan, niin raportoin varmasti :)

 8. Samainen ripsari odottelee korkkaamista! Hypnose Doll eyes on ollu jo muutaman vuoden käytössä joten pitkästä aikaa jotain uutta meikkipussissa ;) mahtava kuulla, että on hyvä tuote! Uusi aurinkopuuteria myös haussa, täytyy pitää tuo guerlain mielessä

 9. Hei jos saan suositella lämpimästi, niin Beauty Salon Hanna Kalliola (elokuvateatteri Glorian yläkerrassa) on loistava!!! Itsekin olen day to dayssa kerran käynyt, mikä oli kyllä virhe…. Niin osaan varmasti sanoa että ei voi edes verrata Hannaan:) Terkuin, kauppistyttö myös Vaasasta

 10. Kaunokainen<3 Nyt kuulostaa sen verran hyvältä toi ripsari, että täytyy ehdottomasti laittaa ostoslistalle kun uuden hommaami en tulee ajankohtaiseksi! Oliko kalliimpi kun hypnose? Itsekin oon kokeillut hypnosea ja jotain star dust juttua, sekä myös diorin dior showta, ja täytyy kyllä sanoa, ettei mikään noista ole lemppariksi asti päässyt!

 11. Jes, tykkäät varmasti! Guerlain on kyllä aurinkopuuterien saralta oikein hyvä, tykkään etenkin kun löytyy sopivan mattaisia versioita :)

 12. No ilman muuta saat! Onpa kurjaa kuulla että muillakin on Day to Dayn ripsienpidennyksistä huonoja kokemuksia, ärsyttää vieläkin enemmän etteivät vastanneet palautteeseeni.. Pidän Hannan mielessä, kiitos vinkistä ja kiva kun kommentoit! :)

 13. Minäkin olin pitkään Dior-tyttö ripsareiden suhteen, mutta hiljalleen aloin kokeilla muitakin.. :) Lancomelta löytyy kyllä tosi hyviä, uskon että tykkäät!

  Ja kiitos paljon sisustushaasteesta, itse asiassa tuollaista haavejuttua kehittelinkin jo mielessäni, joten osui hyvään saumaan :)

 14. Kiitos Jessika :) Ehdottomasti kannattaa kokeilla, minä ainakin liputan tämän puolesta! Hypnosen hintaa en muista, mutta tämä oli 33e.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *