Kevään sisustushaaveita

Tovi sitten In my ballerines -blogin Maija haastoi minut miettimään alkuvuoden sisustushaaveitani. Sattumalta olinkin jo luonnostellut postausta samasta aiheesta, joten tämä osui hyvään saumaan! Kevään tullen sisustusinspiraatio nousee minulla aina huippuunsa, ja tälläkin hetkellä päässä pyörii vaikka mitä ideoita. Osa pienempiä – osa suurempia, osa taas jo toteutuksen alla olevia ja toiset vielä täysin haavelistalla!

SisustushaaveetCoffee Guide – Sealoe, matto – Ellos*, kattokruunu – Ellos*,
keittiöpurkki – Riviera Maison, The Paper Bag, peili – Pinterest, ruokapöydän tuoli – Riviera Maison

Listalta löytyy niin kattokruunua kuin antiikkipeiliäkin, näistähän kirjoittelinkin jo aikaisemmin täällä. Kruunu odottaa vielä kattoonpääsyä, mutta ehkä seuraavana viikonloppuna, niin pääsen näyttämään lopputuloksen täälläkin! Peilin (joka on muuten paljon pelkistetympi kuin kollaasin yksilö) paikkakin on vielä mietinnässä, sijoittaako se sängynpäädyn yläpuolelle vai vastakkaiselle seinälle pukeutumispeiliksi, hmm.. Keittiöön tilasin vihdoin ja viimein Sealoesta tämän Coffee Guide-printin, joka sopisi niin hyvin jonnekin Nespressoni lähistölle. Katsotaan, mistä se löytää paikkansa! Myös kaikki pienkoristetavara houkuttaa aina, kuten Riviera Maisonin keittiöpurnukat tai tämä The Paper Bag-paperipussi. Olen nähnyt tällä niin monta eri käyttötarkoitusta aina kukkaruukusta lehtisäilytykseen, joten mielikuvitus on rajana!

Ruokapöydän äärelle taas haaveilen uusista tuoleista, tällä hetkellähän siinä on täälläkin useasti vilahtanet Hobby Hallista tilatut vastaavannäköiset tuolit, jotka harmi kyllä ovat niin huonolaatuiset ja venkulat, että niillä ei kovin pitkälle pötki. Rakastan kuitenkin tuota nappiselkämystä, joten haaveilen hankkivani vielä jonakin päivänä vastaavat laadukkaampina. Viimeisimpänä vielä tämä himoitsemani Elloksen matto, johon törmäsin ensimmäisen kerran superinspiroivassa ruotsalaisessa By Kiki-blogissa. En yleensä ole kuvioitujen mattojen perään, mutta tämä valkotummanruskea printti kolahti ja näyttää jotenkin niin raikkaalta!

*mainoslinkki / commercial link

A while ago Maija from In my ballerines -blog challenged me to list some of my current interior cravings. That was an easy thing to do, since I seem to have a lot of inspiration for decorating now! This happens every year when the spring is getting closer, do you recognize yourself in this too? Well, let’s look in to my list! There are some smaller and some bigger dreams, some that are more realistic than others. I actually just ordered this Coffee Guide from Sealoe, I’m planning on putting it somewhere next to my Nespresso coffee machine. I already wrote about the crown as well as the mirror in my post here, and I’ll definitely show you the result when these are ready. I’m also craving for this beautiful printed mat (althougn usually I’m more into plain ones) and some new dining room chairs. These are all very welcome for my home, haha! What do you have on your list? :)

12 thoughts on “Kevään sisustushaaveita

 1. Heh, juuri ajattelin avaani Polyvoren sisustuslistausta varten, en ilmeisesti ole ainoa jolla sisustuskuume on herännyt talviunilta! Ja hei, meiltä löytyy tuo Riviera Maisonin purnukka, ja täytyy kehua, että näyttääpä rumat keittiövälineetkin kivoilta siihen aseteltuna – suosittelen ;)

  1. Sisustuskärpänen pörrää siis sielläkin! Hei kiva kuulla :) Metsästin alunperin sellaista latte-kannua samaan tarkoitukseen, mutta tämä olisi kyllä parempi. Täytyy päästä pian jonnekin hypistelemään!

 2. Kivoja juttuja on listallasi. :) Tuo peili on varsinkin aivan upea. ♡ Täällä olisi myös mietinnässä uudet keittiön tuolit. Vanhat alkavat olla aikansa eläneet. Nuo haaveilemasi olisivat kauniit. :)
  Mukavaa torstaita ihana! :)

  1. Peili on kyllä upea! Omani on tosiaankin paljon pelkistetympi, mutta kaunis se on sekin :) Mukavaa torstaita sinullekin, nauti vielä lomasta!

 3. Moikka! Pakko vihdoin jättää kehuja blogistasi. Blogisi on mielestäni muuttunut todella paljon viimeaikoina ja siis parempaan suuntaan! Varsinkin tämä uusin blogimuutos on ihan mahtava, tosi hienoksi muuttunut ulkoasu. On aina ihana huomata uuden postauksen ilmestyneen ja vierailu blogissa piristää aina päivää. Kiitos siis ihanasta blogista :)

  1. Heippa Jemppu! Voi kiitos valtavasti, miten ihana saada tällaista palautetta! Olisi kiva mielenkiinnosta kuulla myös konkreettisesti siitä, onko jotain erityistä mikä on mielestäsi vienyt blogia parempaan suuntaan (esim. aihepiirit tms.), niin osaan kehittää tätä jatkossakin. Varmasti tällä keväällä ja lisääntyvällä valollakin on osuutensa blogin yleisfiilikseen, on niin paljon enemmän inspiraatiota kuvata! Uutta blogipohjaa tietenkään unohtamatta, mahtavaa että tekin olette yhtä tyytyväisiä Idan aikaansaannokseen kuin minäkin :)

   Sain kommentistasi vielä lisää potkua – iso kiitos siis itsellesi kun olet siellä ruudun takana! :)

 4. Ihania sisutusjuttuja! Kelpaisi tännekin, varsinkin tuo matto ja kahvi-printti (joka täytyy ehkä tilata itsellenikin)! Mulla on tuo paperikassi, ja siitä olen tykännyt tosi paljon. Erittäin monipuolinen todellakin, se on ollut muun muassa julisteiden/lahjapapereiden säilytyspussina ja nyt se on eteisessä täynnä villahuiveja :)

  1. Eikun kahviprintti tilaukseen! Tilasin itse asiassa kahden setin, jossa oli coffee guiden lisäksi bon appetit ;) Hei kiva kuulla, pitääpä ryhtyä metsästämään tuota kassia. Täytyy argumentoida monipuolisuutta poikaystävällekin, hän kun juuri ihmetteli, että mikä ihmeen järki on ostaa paperikassi, hahah! :D

 5. Hirmuinen sisustusvimma täälläkin! Oliko sulla Kartellin Victoria ghost työpöydän tuolina? Houkuttelisi niin hankkia sellainen mutta mietityttää kuinka mukava siinä on lukea tuntikausia tentteihin:D mitä siis tykkäät siitä? :)

  1. Sisustusintoa havaittavissa siis muuallakin! Joo kyllä, multa löytyy Victoria Ghost ja se on oikeasti ihmeen mukava, vaikka ei ehkä siltä näytäkään (itse ainakin yllätyin kun ekan kerran istuin!). Ehkä jos on tuntikausien tenttiinluvusta kyse, niin tykkään istua mielummin ruokapöydän pehmustetulla tuolilla, mutta siis varsinaiseksi työtuoliksi tuo on kyllä mainio :)

 6. You really have a flair for interior! I really liked the chair and the lamp, but most of all the golden mirror. It is really nice :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *