Hurraw-huuto huulirasvalle

Vapise Babylips, täältä tulee uusi huulirasvavillitys! Rehellisesti sanottuna en edes ymmärrä, mistä koko Babylips-huumassa on ollut kyse. Minulta löytyy sarjan väriä antava pinkki huulirasva, joka ajaa huomattavasti edullisempana vaihtoehtona Diorin sävyttävän Lip Glow’n asiaa ja on näin minulla enemmänkin arkinen meikki- kuin hoitotuote. Alla on nimittäin ehdottomasti oltava tavallista huulirasvaa, sillä kosteutusta Babylipsit eivät ole edes nähneet. Sen sijaan, oletteko kuulleet jo Hurraw-huulirasvoista?

Sain Hurraw-rasvoja hetki sitten kokeiltavakseni Suomen Luonnonkosmetiikkatukulta – huulirasva-addiktilta ei tarvinnut kahta kertaa kysyä kiinnostusta testaamiseen! Uteliaisuuteni näihin suloisiin eri makuisiin purtiloihin heräsi heti – nämä luomuhuulirasvat ovat myös raakakosmetiikkaa sekä reilua kauppaa. Rasvojen söpö ulkokuori ei ole pelkkää hämäystä, vaan sisältä löytyvä tavara on priimaa! Rasva ei jätä inhottavaa nahkeaa tunnetta huulille, vaan täydellisen pehmeän kosteutuksen, jota löytyykin Hurraw’sta muun muassa avokadoöljyn, kaakaovoin sekä manteliöljyn tehosta. Plussana myös soikeanmallinen puikko, joka sopii ainakin minusta huulten muotoon huomattavasti perinteistä huulirasvaa paremmin.

Kosteutuksen lisäksi on kehuttava tuoksuja ja makuja, niitä löytyy kaiken kaikkiaan 22 erilaista ja kaikki tähän asti kokeilemani ovat olleet huumaavan hyviä! Omia suosikkejani ovat mausteinen Chai Spice Balm sekä raikas Sitruuna, mutta valikoimia selatessa kokeilulistalle on laitettava ainakin Kookos, Lime ja Suklaa. Näihin jää koukkuun! Hurraw’ta myy Ruohonjuuri, Sokokset ja Emotionit – jälkimmäisessä kävinkin juuri täällä Vaasassa katselemassa ja
nuuhkimassa vaihtoehtoja :) Näiden ylistysten jälkeen todettakoon, että olen todella nirso mitä tulee huulirasvoihin, eikä ole pitkään aikaan ollut perinteistä Labellon sinistä voittanutta. Nyt vaikuttaa kuitenkin siltä, että se on saanut rinnalleen kilpailijan.. ;)

PS, Bloglovinin päässä uutta osoitetta ei ole vielä päivitetty ja Blogilistankin kanssa näyttää olevan vielä häikkää. Toivottavasti nämä saadaan pian korjattua, sitä odotellessa Facebookin kautta pysyy hyvin kärryillä! :)

Have you already heard about Hurraw Lip Balms? These perfectly moisturizing lip balms are all natural, all vegan and made from premium raw. I’m a lip balm addict, so I was very pleased when I got a few of these Hurraws to try myself a while ago. I always must have at least one lip balm in my pocket or bag wherever I go, so you can’t have too many of these! I got to try flavours like Chai Spice Balm, Lemon and Moon Balm – which all feel so soft on your lips and keep them well hydrated. Hurraw for the lip balm, it seems like this addict has found herself a new favourite – and I’m a picky one! ;)

PS, They haven’t updated my new address to Bloglovin yet, but I hope it will happen soon. While we wait, remember to like my blog on Facebook, so you’ll stay up to date with my posts! :)

18 thoughts on “Hurraw-huuto huulirasvalle

 1. Ahaa, siis Labellolle oiva kilpailija…. ;) Pitää siis minunkin ilmeisesti seuraavalla kauppareissulla tutustua. :)

 2. Nuo huulirasvat ovat olleet jo todella monessa paikkaa esillä ja jotenkin ymmärrän paremmin noiden hehkutuksen kuin Babylipsien, koska ovathan nuo luomua ja raakakosmetiikkaa ja ilmeisesti toimivat vielä ihan äärettömän hyvin. Itsr vannon perinteisen Vitaliksen nimeen, mutta ainoa huono puoli siinä on se, että sitä saa ainoastaan purkissa eikä lainkaan puikkona ja joka kerta sitä laittaessa sormet tulevat vähän tahmaisiksi. Siksi voisin jopa kokeilla jotakin noista, etenkin suklaa ja sitruuna kiinnostavat. :)

  1. Nimenomaan, näissä kun on ihan oikeasti kosteuttavia ainesosia! Minä en ole jotenkin koskaan oppinut Vitalista ym. käyttämään, ehkä juurikin näiden puikkojen helppouden vuoksi. Sitruunaa ainakin voin suositella, ihanan makuinen!

 3. Mulla taas on kaks vaatimusta mun huulituotteille: punertava väri ja/tai viilentävä vaikutus. Mitä oon ymmärtäny niin näistä ei löydy kumpaakaan noista..? Luulin jo löytäneeni THE tuotteen Babylipsien Dr.Rescueista, mutta eihän niistäkään mitään väriä tuu vaikka kuinka lupailivat… Parastahan kun siis olis tietty se, että löytyis tuote, joka täyttäis mun molemmat vaatimukset!

  1. Kirsikan makuisessa on ihan hitusen väriä, mutta väri huulilla on kyllä aika huomaamaton. Viilennyksestä en osaa sanoa, voisikohan sellaista efektiä olla esimerkiksi mintun makuisessa? Oletko kokeillut sitä Babylipsin oranssia purtiloa, se nimittäin ainakin minulla antaa väriä :) Tietenkin myös sitten jos mennään vielä pidemmälle, niin myös Diorin Lip Glow on tosiaankin mahtava väriä antava tuote!

 4. Luulin pitkään, että ei oo Labellon voittanutta, kunnes koitin Carmexia ja sille tielle jäin! Suosittelen koittamaan :) Näin näitä myynnissä jouluna Suomessa ollessani, ja teki mieli ostaa, mutta en sitten kuitenkaan ostanu. Jälkeen päin on kuitenki harmittanu etten ostanu ja Saksassa en oo törmännyt näihin :(

  Blogin uusi asu on todella raikas ja ihan sun näkönen ! Kiitos huippublogista, oot ehottomasti mun lemppari! :)

  1. Olen kokeillut Carmexilta joskus väriä antavaa sekä perus purkissa olevaa tuotetta, purkit vaan koen aina niin epäkäytännöllisiksi. Perinteinen Labello on siis säilynyt ;) Saisikohan näitä tilattua sinne Saksaan, nopealla googlailulla löysin ainakin iHerbin.

   Tosi kiva kuulla että uusi ulkoasu miellyttää ja niin ihanasti sanottu – kiitos hurjasti itsellesi!! :)

 5. Mä oon näistä kuullut, mutten ole vielä kokeillut! Pitääkin testata :) Munkin mielestä vanha kunnon Labello on paras, tosin oma suosikki on se vaaleansininen ;)

  1. Labello on kyllä aika lyömätön, sitä on aina oltava kaapissa yksi jemmassa :D Eikun Hurraw’ta kokeilemaan, josko olisi kilpailijaksi sullekin ;)

 6. Nyt ainakin Bloglovin toimii! Loistavaa :) Aivan ihana muuten tämä blogin ulkoasu :)
  Halusiin itekkin kokeilla Hurraw:ta, mutten vielä oo päässyt kokeilemaan :)

  1. Nyt tosiaan saivat siellä päässä päivitettyä – jee! Kiitoksia vaan, mahtava kuulla että tekin olette tähän niin tyytyväisiä! Ei voi kuin kiittää Idaa upeasta kädenjäljestä :)

 7. Jos haluut laatutuotteen huulirasvan nii kokeilepa Foreverin aloe vera huulirasvaa. Se on aika rasvanen, eli sitä ei pie törsätä huuliin (tosin imeytyy todella hyvin!). Eikä oo semmonen ollenkaan mikä käy kuivattamaan jatkuvassa käytössä:)

  1. Kiitokset vinkistä Jenna! Foreverin tuotteet ovat varsin tuntemattomia vielä itselle, mutta pidetäänpä tämä huulirasvatärppi mielessä :)

 8. Mä kokeilin kaiken somehypetyksen ansiosta Hurrawta, mutta se ei pärjännyt mun HG-huulirasvalle, munken’s bisalvalle. Koostumus ja tuoksu on Hurrawssa ihana, mutta toi munkkirasva toimii vaan paljon paremmin. Kannattaa kokeilla ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *