Everyday Wear

Sanoudun kohta irti tästä asukuvaamisesta, ainakin päivinä jolloin mittari näyttää lukemaa nollan alapuolella! Viimeksi touhusta ei meinannut tulla yhtään mitään, paitsi että oli aivan hitsin kylmää, eivät myöskään asetukset kamerassa tahtoneet osua kohdalleen, joten yritä niitä nyt sitten siinä kohmeisin sormin säätää. First world problems ;) Jotain sinne muistikortille sitten kuitenkin lopulta taltioitui! Aika vakavan näköinen on itse mannekiinikin tällä kertaa, ei näköjään oikein irronnut hymyä, heh.

Itse asu taas on ihan peruskauraa ja tavallista arkiasuani! Mangon ylisuuri vaaleansininen puuvillainen kauluspaita on yksi harvoista aleostoksistani, mutta erittäin mieluinen sellainen. Hihat kääräistynä, löysästi istuva malli ja helmaa housujen sisään – perinteinen klassinen kauluspaita on hilkun verran mielenkiintoisempi! Näin takin alla ei tosin ihan pääse oikeuksiinsa, mutta kevätasuja odotellessa.. :) Kevääseen kuuluvat myös uudet edellisessä postauksessa jo vilahtaneet Sunglassesshopilta* saadut Ray-Banini, nämä kilpikonnakuvioiset Clubmasterit ovat aika päheät!

Coat / Gant
Shirt / Mango
Scarf / BeckSöndergaard
Pants / Mango
Bag / LV
Shoes / ECCO
Sunglasses / Ray-Ban* (giveaway @Sunglassesshop)

Tänään Vaasaa hellitään aivan ihanalla auringonpaisteella, joten tekisi mieli käydä kävelemässä keskustassa ja tästä irtisanoutumisuhastani huolimatta napata kuviakin. Aamun vietin kyllä ihan vuoteenomana flunssaisena, mutta nyt alkaa olla edes hieman parempi olo, joten saa nähdä. Illalla taas käyn noutamassa siskoni ja tämän puoliskon juna-asemalta, sillä he tulivat tänne viikonlopun vietton! Huomenna on tiedossa brunssia ja illalla minun ja poikaystäväni hostaamaa dinneriä. Kiva viikonloppu tiedossa, joten toivotaan, ettei flunssa iskisi enää pahemmin! Ihanaa viikonloppua teillekin :)

*mainoslinkki / commercial link

26 thoughts on “Everyday Wear

 1. Pitkään blogiasi seurannut, mutta hieman liian hiljainen lukija ilmoittautuu. Pakko sanoa noista Mangon housuista, omistan itsekin samanmoiset. Ne on niin hyvännäköiset, mutta järkyttävän kylmät :D

 2. Heippa! Onko sinulla rakennekynnet tai geelilakkaus? Olen harkinnut geelilakkausta, sillä tavallinen lakka ei tahdo pysyä arjen vauhdissa vaan se alkaa lohkeamaan nopeasti. Hyviä vinkkejä kaivataan! :)

 3. Oih Clubmasterit ovat ihanat, sopii sulle tosi hyvin! Just viime viikolla julistin itskein kotona miehelle, että seuraavat mun aurinkolasit tulee olemaan juurikin noi :) Tää postaus ei ainakaan helpottanut niiden himoa :D

 4. Ihana kun nyt ilmoittauduit, aina yhtä kiva kuulla teistä “hiljaisistakin” lukijoista :) Vahapintaiset housut ovat kyllä ihan perkuleen kylmät, taisin sanoa samaa kaverilleni juuri näiden kuvienkin päivänä :D Ihan eivät siis paukkupakkasten pöksyt, mutta muuten ihanat!

 5. Heippa! Minulla on itse asiassa ihan omat kynnet, geelilakkausta joskus itsekin himoitsin. Saan lakat pysymään viikonkin verran käyttämällä pohjalla OPI:n hoitavaa Nail Envy -lakkaa ja päälle taas kerros Seche Vitan pikakuivattajaa, joka suojaa kolhuilta myös hyvin :) Näiden avulla ainakin itse saan pidettyä kynnet ja lakkaukset hyvinä!

 6. Kiitos Kirsi! Ajattelin etteivät ne sopisi pyöreille kasvoille, mutta olivatkin tosi positiivinen yllätys näitä sovitellessani. Vinkvink, alekoodia laseihin tulossa tämän kuun aikana ;)

 7. Harvoin tulee kommentoitua, mutta tällä kertaa ajattelin avata sanaisen arkkuni. Sinulla on todella ihana ja hyväntuulinen blogi. Sitä on ilo seurata! :) Täällä pohjoisemmassakin saatiin päivällä nauttia upeasta auringonpaisteesta – tuli jo melkein keväinen olo! Ihana asu, tuo huivi on suorastaan täydellinen. :)

 8. Moikka! En ole aikaisemmin kommentoinut vaikka blogiasi ja Instaasikin olen jo tovin seurannut. Nyt on pakko sanoa, että asusi inspiroivat kerta kerralta enemmän ja olet uskomattoman luonnollinen kuvissa! Kertakaikkisen viehättävä blogi sinulla! :) Kivaa viikonloppua!

 9. Ihana täydellinen arkiasu! <3 Mun mielestä nimeonmaan parhaita asuja! Arkiasut on mielestäni hankalia, varsinkin talvella, syystä että olisi kiva jos asu näyttäisi kuitenkin kivalta lämpöisyyden ja mukavuuden lisäksi..! Liian usein tulee vaan tungettua tylää perusvaatetta (Toppi,neule/huppari/collaripaita ja housut) sinne toppatakin alle kouluun lähtiessä! Mulla erityisesti tuskaa tuottaa se, kun koko aamupäivän ja päivän saa laiskotella kotona ja sitten neljäksi vasta kouluun, ei tosiaan tee mieli pukeutua mitenkään niitten collarihousujen jälkeen :D Onneksi kevät on jo ovella!

 10. Oi että monet onkin jo sanonut että sun asut inspiroi ja niin hän ne tekee :) oon ettinyt jo pitkään jotakin hyvää vaalean sinistä kauluspaitaa mutta vielä ei ole löytynyt ! Tää asu on kyllä niin ihana että laittaisin päälleni koska tahansa <3

 11. Voi, miten ihana kun nyt kommentoit! Kiitos paljon kauniista sanoistasi, merkitsee minulle paljon :) Toivottavasti siellä on tänäänkin nautittu auringosta, tulee kyllä heti keväisempi olo. Leppoisaa lauantain jatkoa sinne pohjoiseen!

 12. Heippa Jenna! Kiitos hurjasti kommentistasi, et tiedäkään miten ilahduttaa aina kuulla teistä hiljaisistakin lukijoista siellä ruudun takana :) Sanasi lämmittävät tosi paljon mieltäni, etenkin kun en itse koe olevani kovin luonnollinen kuvissa vielä vuosien kameran edessä olon jälkeenkään.. ;) Kiitokset piristyksestä ja kivaa viikonloppua sinullekin!

 13. Ihana kuulla! Meinasin nimittäin jättää tämän julkaisemattakin, kun en ollut ihan täysin itse tyytyväinen kuviin. Tosi kiva siis kuulla, että tykkäät :) Ja jep, kuulostaa tutulta, vielä kun käyttää paria samaa takkia päivästä toiseen, niin olisi kiva saada niihin vähän jotain mielenkiintoisuuttakin!

  Sun täytyy hankkia jotkut supermukavat sellaiset siistimmät kollarityyliset housut, näin esim. Selectedillä Nellyllä jotain aika päheitä ;)

 14. Superkiva kuulla, kiitos Emilia! :) Vaaleansinisiä kauluspaitoja tuntuu nyt olevan aika paljonkin kaikkialla, kannattaa pitää silmät auki. Esimerkiksi ihan Ginallakin on ollut puuvillaisia paitoja :)

 15. First world problems särähti vähän korvaan. Mutta muuten hyvä postaus :)
  (särähtää koska ensimmäinen, toinen ja kolmasmaailma- viittaukset ei ehkä ole nykyaikanen, sillä nykyään ei voi osottaa missä menee raja ja joku “toisesta” ja “kolmannesta” maailmasta voisi loukkaantua.)
  Mukavaa kevättalvea ja kevättä! :)

 16. Tykkään tyylistään ja blogisi on parhaimpia mitä seuraan :) tienaatko bloggaamisella tai saatko lahjoja tms?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *