Comfy Wear

Jeejee – hienoa että niin moni on jo löytänyt tänne uuden blogin puolelle! Kiitos myös kaikesta jättämästänne palautteesta, mahtavaa että uusi ulkoasu miellyttää teidän silmää yhtä paljon kuin omaani :) Nyt tämän bloginsiirtohärdellin jälkeen voidaan palata takaisin tavallisiin aiheisiin, joskin vähän jälkijunassa reaaliaikaisuuden suhteen!

Tässä nimittäin olisi asua viime torstailta, jolloin kävin aamulla tekemässä tentin (matikka – score!) ja sen jälkeen
vietin myöhemmin pientä hengähdystaukoa keskustassa. Päätimme mennä kaverin kanssa lounaalle ja näin tentin selättämisen kunniaksi kerrankin jotain Amicaa parempaa – Sweet Vaasan tomaattikeitto oli täydellistä flunssan parannusta. Jälkitauteja välttääkseni (ja pesemätöntä tukkaa peitelläkseni) heitin pipon päähän sekä keväästä haikaillen valkoiset Converset jalkaan. Lounaan jälkeen yritin myös metsästää uusia farkkuja, nämä kuvan yksilöt kun alkavat olla jo varsin puhkikulutetut kirjaimellisesti. Miten lempifarkuille käykin aina näin! Minulla on tapana aina jumiutua yksiin farkkuihin, joista en ihan heti suostu luopumaan, vaikka ne olisivat kuinka rähjäiset. Noh, onneksi arkikäytössä rispaantuneisuus ei ole ihan niin justiinsa ;)

Coat / Mango
Cashmere sweater / Mango
Scarf / Acne Studios
Beanie / Lexington (giveaway)
Jeans / Zara
Bag / Mulberry
Shoes / Converse (find here*)


Vaikka nukuttuja tunteja oli takana vain muutama hassu ja seuraava tentti kutkutteli jo takaraivossa, olin jotenkin superhyvällä tuulella koko päivän ja hymy oli herkässä. Vietin tyytyväisenä vapaapäivää, vaikka oikeastaan olisi pitänyt jatkaa seuraavaan tenttiin lukua, mutta pieni hengähdys teki kuitenkin todella hyvää. Fiilistelin kukkakaupan
ulkopuolelle ilmestyneitä tulppaanikimppuja ja osittain kuivia katuja, sekä sillointällöin pilkahtavaa aurinkoa. Asua kuvatessa ohi kurvasi paikalliset abirekat, ja hymyilimme omille muistoillemme neljän vuoden takaa. Kylläpä se kuulostaakin pitkältä ajalta, vaikka penkkaripäivä ja fiilis rekan kyydissä pitkin Espaa huristelemisesta onkin vielä ihan tuoreessa muistissa.

Nyt kaipaan samaa optimismia ja hyvää fiilistä, kun tänään on edessä yksi tärkeä tentti. Sormet ja varpaat ristiin, että lukemisesta on jäänyt jotain päähän! Kivaa tiistaita kaikille :)

It’s so good to see, that most of you have already found here to my new blog! Thank you also for the kind feedback, I’m glad that you like the new design as much as I do :) I also feel so much more inspired now when the layot looks more fresh. Now that the new blog is released we can finally get back to the basic stuff, like this outfit from last Thursday. It was all about comfy basics and some of my favourite things, like the Mango coat and that cute Lexington beanie. Spring is getting closer and closer, so now it’s time to make the most of these favourites. Although as much as I like these, I would much rather wear a trench coat or light blazer with ballerina flats… ;)

*mainoslinkki / commercial link

28 thoughts on “Comfy Wear

 1. Oikein paljon onnea uudesta blogista!
  Aivan ihanat noi farkut, pitäisköhän sitä rikkoa
  jotkut omat vanhat farkut.. Hmm :)

  1. Kiitokset ja hei ihana kun olet löytänyt tänne :) Rikotut farkut ovat kyllä kivat, mutta nämä alkavat olla kohta jo rajoilla, kun polven reikä vaan suurenee! Tarkoituksena olisi löytää uudet samansävyiset ja vaikka tarvittaessa vähän raastimella kuluttaa niitä (vinkki samalla reissulla farkkukauppiaalta ;).

  1. Kiitos Pinja, niin kehuista kuin tsempeistäkin! Taisivat auttaa, koska tentti tuntui menneen tosi hyvin ;)

 2. Tosi kiva rento asu!! Viime viikolla oli kyllä niin keväisiä päiviä, mutta viikonloppuna sitten pakkanen päättikin kiristyä, byää :( Mun puolesta voisi kyllä alkaa aurinko paistaa päivittäin (ilman -20 lukemia) ja lumet ja kadut sulamaan ;) En pistäisi pahitteeksi, mutta kai se on vielä ainakin kuukauden verran jaksettava tätä, höööh!

  1. Kiitos Jessika! No sano muuta ja kyllä harmitti, kun ei silloin päässyt niistä kaikista aurinkoisimmista päivistä nauttimaan, höh! Viikonloppuna ollaankin tulossa sinne Tampereelle, toivottavasti aurinko pilkahtelisi siis siellä suunnilla :) Ja kevättä kohti mennään jo vahvasti, eli voiton puolella ollaan!

 3. Ootpas söpönä ollu liikenteessä :)
  Olisi kiva nähdä jotain kuvia sun penkkareista?

  1. Hih, kiitos :) Nyt en kyllä tiedä missä kiintolevyllä penkkarikuvat majailevat, joten tuskin saan niitä tänne, höh!

 4. Hei ihana Jonna! :)
  Saanko kysyä, että millä kuvanmuokkausohjelmalla muokkaat kuvia? :) Mä käytän tällä hetkellä Adobe Photoshop Elements 11 editor -ohjelmaa, mutta mietin tässä, että minkä ostaisin… :) Ps. Tosi hienot ja siistit nää sivut!! :) Omatkin sivut on työnalla kun blogini muutti hetki sitten pois Indiedaysiltä, mutta pikkuhiljaa pikkuhiljaa! :D Aurinkoista viikkoa sinne suunnalle! :)

  1. Heippa Veera! Itse asiassa tällä hetkellä muokkaan juuri samaisella Photarin Elements Editorilla. Tarkoituksena on kuitenkin juuri näillä näppäimillä päivittää paljon monipuolisempaan Photoshopin CS:ään, jota olen joskus aikaisemminkin käyttänyt :)

   Kiitokset kehuista, joskin täysi kiitos ja kunnia menee tosiaankin Idalle upeasta kädenjäljestä! Tsemppiä blogin työstämiseen, lopputulos palkitsee kyllä sitten :) Aurinkoa sinunkin viikkoosi!

 5. Oi miten ihana asu, siis todella tyylikäs :) sä onnistut kyllä aina näissä asukuvissa, oot niin kaunis ja luonnollinen :)

  1. Voi kiitos kovasti! En yhäkään tunne oloani kovin mukavaksi kameran edessä (varsinkaan näin julkisilla paikoilla keskellä keskustaa, heh), joten olipas tämä piristävää palautetta :)

   Ja PS, tsekkaapa Asukuvien takaa-postaukseni jos et ole sitä nähnyt, en tosiaankaan onnistu aina kaikissa ;D

 6. Hei! Ihana asu ja ekaa kertaa kommentoivana pakko sanoa, että nopean tutustumisen jälkeen blogisi on noussut yhdeksi lempparikseni! :)
  Yleensä seurailen blogeja Bloglovinin kautta, mutta tuolla blogisi Follow-ylälinkissä on edelleen vanhan blogisi Bloglovin- osoite, enkä ainakaan itse löytänyt uutta osoitetta Bloglovinista…:/ Pystyisitkö itse sitä sinne lisäämään, kun uudet postaukset eivät (ainakaan minulle) sinne päivity? Hyvää keväänodotusta!

  1. Hei Meliina! Ihana kun kommentoit ja kiitos paljon piristävistä sanoistasi, tällainen palaute antaa aina niin paljon! :) Bloglovinin tukeen laitoinkin heti eilen viestiä, että siirtäisivät sitä kautta seuraavat suoraan uuteen osoitteeseen, mutta vielä se ei ole näköjään päivittynyt. Odotellaan, josko he sieltä päästä hoitaisivat pian asian, niin helpottuu seuraaminen Bloglovininkin kautta :) Aurinkoista kevään odotusta sinullekin!

 7. Oi, kun on raikkaita kuvia. Tykkään niin kovasti tästä uudesta blogista. ♡ Se on jotenkin niin samantyylinen kuin esimerkiksi kotisi. :)
  Ainoa pikkujuttu, mikä välillä ainakin mun tabletilla lukiessa käy on, ettei ihan koko teksti oikeasta laidasta näy. Joutuu hiukan arvailemaan… :(
  Ja sitten asu on ihana ja varsinkin tuo upea pipo. ♡
  Tsemppiä tenttilukuun! :) Täällä nautitaan hiihtolomasta! ;)

  1. Kiitos ihana – niin kiva nähdä sinutkint äällä <3

   Tabletti- ja mobiilinäkymä ovatkin vielä työn alla, niistä on tullut palautetta muiltakin! Ihmettelen tosin, että minulla iPadilla näkyy kyllä koko teksti, mutta oikeaa sivupalkkia ei näy lainkaan jolloin reunalle jää ylimääräistä tilaa. Kumma siis, jos sinulla se pätkäisee tekstin, höh! Toivotaan, että saadaan nuokin näkymät pian pelaamaan :)

   Nautihan hiihtolomastasi, ainakin on ihanan aurinkoiset kelit nyt!

 8. Moikka suloinen Jonna! :) Mulla ois muutama kyssäri. Oon miettinyt myös kauppista ja vieläpä samaa linjaa missä sie olet. Olen abi ja kirjoitukset parhaillaan painaa päälle. Miteinkin, että jos aijon hakea kauppikseen, niin onko “mitään” mahdollisuutta päästä sisään ilman valmennuskurssia? Oliko siitä hintansa arvoinen apu sinulle? En ole mikään “hikari” ja keskiarvo on siinä 7-8 paikkeilla…Rehellisesti, onko siun mielestä mulla mitään chäänssejä päästä esim sinne Vaasan yliopistoon? Ahdistaa ajatus kuinka paljon olisi päntättävä, mutta you gotta do what you gotta do sometimes eikös se niin vähän mene :D Anyway, en aijo kunnolla “pyrkiä” tänä keväänä sisään, sillä yksinkertaisesti en jaksa/kerkeä lukea pääsykokeisiin. Mutta! Sitten ensikeväänä suunnittelin pänttääväni koko talven (apua) ja pyrkiä. En vielä tiedä mitä aijon ensi syksyn tehdä…Haaveena olisi mennä ulkomaille johonkin töihin. Katshellaan…Asia kerrallaan. Anteeksti että tuli tämmöinen romaani, alkoi ajatukset lentämään :D Ihanaa kevättä siulle ja haluan vielä sanoa, että olet valloittava inspiraation lähde miulle niin pukeutumisessa/opiskelussa kuin sinun elämänasnteessakin :)

  1. Heippa Alina! Ensinnäkin, on ehdottomasti hyvä vaihtoehto käydä nyt kokeilemassa koetta ja tutustumassa koetilanteeseen. Minäkin ostin ylppärikeväänäni kirjat, mutten kertakaikkiaan jaksanut niiden jälkeen enää päntätä, joten hakeminen jäi suosiolla seuraavalle keväälle.

   Ei tietenkään ole mahdottomuus päästä ilman valmennuskurssia, riippuu paljon ihan ihmisestäkin. Tiedostan itse olevani opiskelijana sellainen, että kaipaan pientä pushia ja kontrollia, että saan kaiken itsestäni irti. Olikin siis tosi hyvä saada kurssin myötä sellaista rutiinia lukemiseen! Mutta tosiaan, eihän tämä tapa sovi kaikille, on tietysti niitäkin jotka vetävät ilman kurssia itsensä sisään ja saavat itsestään kaiken irti ilman sitä :)

   Suosittelisin kuitenkin, että vaikka et kävisi kurssia, niin olisi tosi hyödyllistä ottaa materiaalit valmennuskurssilta. Itse kävin siis Hentusen Supermaster-kurssin, joka oli kyllä jokaikisen euron arvoinen, tuskin olisin ilman sitä päässyt sisään. Kurssilla parasta hyötyä ovat minusta juuri nämä materiaalit eli laadukkaat tiivistelmät kirjoista sekä ennen kaikkea sadat harjoitusta antavat pääsykoekysymyksset. Hentuseltakin voi siis tilata pelkät nämä matskut ilman itse kurssia (muistaakseni sisältävät myös näitä harkkakokeita), joista on IHAN valtavasti hyötyä!

   Kaikilla on mahdollisuudet päästä sisään, eikä minusta aiempi koulumenestys välttämättä korreloi mitenkään sisäänpääsyyn. Vaatii vain hurjan isoa motivaatiota, että nyt jaksat sen yhden talven antaa kaikkesi ja lukea!! :) Vaasaa suosittelen opiskelijakaupunkina kyllä suurella lämmöllä!

   Varsinainen romaani tuli nyt minultakin, heh. Rutkasti tsemppiä kirjoituksiin, keskityt nyt täysillä niihin ja muistat rentoutuakin niiden jälkeen! Kannattaa aloittaa joulun jälkeen sitten pääsykoekirjoihin tutustuminen :) Kiitos kauniista sanoistasi, olen niin otettu jos voin toimia inspiraationa jollekulle vieläpä pukeutumisen lisäksi noin merittävissä asioissa kuin asenteessakin, ihana! :)

 9. Sulla on kyllä aivan ihana tyyli :) Olette xenian kanssa itselleni melkoisia tyyli-idoleita ja inspiroidun asuistanne aina uudelleen:) Valkoiset converset ja huoleton huivi on itsekkin saatava täksi kevääksi :)

  1. Voi kiitoksia kunniasta, aivan ihana kuulla että voit saada täältä inspistä! Valkoiset Converset ovat kyllä joka kevään juttu, ja säilyvätkin hyvässä kunnossa kunhan välillä pyöräyttää pesukoneessa :)

 10. Ihana asu ja upeat kuvat! Onko kuvat sillä sinun Olympus kameralla vai millä combolla nämä on otettu? Ja niin ihana uusi blogisi <3

  1. Kiitos Minna! :) Asut kuvaan usein Nikonin täysikennoisella D750:llä (josta täytyykin muuten kirjoittaa lähiaikoina lisää) sekä 85mm 1.4-objektiivillä, sillä nämäkin on otettu. Ihana kuulla että uusi blogi miellyttää – mahtavaa! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *