Brunching

Heipat Tampereelta! Täällä kotiuduttiin juuri vatsat täynnä brunssilta. Paikaksi valikoitui taas tunnelmallinen Café Pispala, jonka leppoinen ilmapiiri ja mehevät pannukakut oikein kutsuvat viettämään rentoa sunnuntaiaamupäivää. Pispalan miljöö on kaikkine herttaisine puutaloineen aivan ihana, tosin nyt tarvoimme brunssille läpi vaakasuorana tuiskuavan räntälumen, yhh.. Se siitä kevätfiiliksestä!

Tunnelma on täällä säästä huolimatta kyllä kuitenkin katossa, sillä olen saanut jänniä uutisia viime päivinä! Näistä lisää ihan piakkoin, hih ;) Mukavaa sunnuntain jatkoa sinne ruudun toiselle puolen!

Hey all! We just came home from a brunch and now we got our stomachs full of delicious pancakes. Brunch is always a perfect way to spend Sunday, especially on a day like this when it’s snowing (yes, you heard me) outside. It’s so nice to sit down in a cozy cafe with your friends and drink many cups of coffee while watching the terrible weather through windows. And now we’ll spend the rest of the day just laying at home! Despite the weather I’m having such a great feeling, because I’ve got some great news lately. More about them later, have a lovely Sunday you all!

9 thoughts on “Brunching

  1. Se on kyllä niin herkku! Itse kaipaisin vielä jotain freesiä kylkeen, vaikka jonkin raikkaan jogurttiannoksen marjoilla tms.. :)

   1. Minulla riitti tuolla käydessä raikkaudeksi nuo hedelmät, mutta viimeksi jäin kylmää juotavaa (mehua) kaipaamaan. Teillä näyttää olevan, kuuluiko nämä nyt hintaan vai ostitteko erikseen? :)

 1. Oi, että näyttää herkulliselta! :)
  Brunssit on kyllä ihania. Ja sunnuntai ehdottomasti paras päivä sille.
  Täälläkin oli lunta tullut 15cm eli ei paljoa asfalttia näy… :(
  Mukavaa alkavaa viikkoa ihana! :) Ja uutisia odotellaan… ;)

  1. Mm, herkullista olikin! Jep, niin kurjaa palata taas takaisin talviseen säähän, kun ehdittiin jo saada vähän esimakua keväästä. Noh, sieltä se tulee pikkuhiljaa.. :) Mukavaa uutta viikkoa toiselle ihanalle sinne!

 2. Lieneekö hyvät uutiset vaihtoon liittyviä? ;)
  Ihanaa viikonloppua säästä huolimatta! Täällä Kotkassa myös kamala sää, sataa kokoajan vaakatasossa jotain (räntää,vettä,rakeita..), mutta ehkä tässä lomafiilikseen vielä päästään! :D

  1. Hih, ehkäpä ;) Hyh, ihan kamala sää kyllä ollut viikonlopun ajan, mutta onneksi se ei ole mieltä painanut! Ja tulee se kevätkin sieltä pikkuhiljaa :)

 3. Nam mitkä pannarit ;) Kovasti tahtoisin Tampereelle joku viikonloppu, ainakin pyynikin munkeille on päästävä!
  Taitaa uutiset liittyä vaihtoon, ihanaa! :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *