Vuonna 2014…

…sain oman alan kesätyöpaikan, josta olin niin onnellinen! Muistan vielä, kuinka olin jo luopunut kesätyöpaikan saamisesta, kunnes viime hetkellä toukokuussa puhelinmyyjän soitoksi luulevani puhelu osoittautuikin kutsuksi työhaastatteluun. Haastattelu poiki paikan mielenkiintoisessa firmassa mahtavien työkavereiden ympärillä!

…pitkäaikainen parisuhteeni päättyi, joten varsinainen muutosten vuosi oli kyllä kyseessä. Opin tuolloin, että vaikealta tuntuvat päätökset ovat välillä kuitenkin niitä oikeita ja tuovat eteensä jotain muuta. Kaikella on aina tarkoituksensa on ollut mottoni aina!

…minusta tuli opiskeluiden ohella myös yrittäjä ja blogi on näin ollen minulle myös työtä, nyt ihan virallisestikin. Isoja muutoksia tosiaankin! Paljon on vielä opittavaa ja olen yhä hukassa papereiden ja laskujen kanssa, mutta hiljaa hyvä tulee. Jännittävää puuhaa ja uskon tästä olevan ainoastaan hyötyä myös tulevaisuuden kannalta.

…nautin opiskelijaelämästä Vaasassa ja paiskin kauppatieteiden opiskeluen parissa pärjäten ihan hyvin. Epäonnistumisiakin kyllä tuli ja kaksi kurssia ensimmäiseltä vuodelta jäi tälle vuodelle suoritettavaksi, mutta uudella motivaatiolla taas eteenpäin!

…vietin aivan mielettömän ihanan kesän, jonka muistan varmasti pitkään. Jäätelötötteröitä Kaivarin rannassa, kesäöitä siskon kanssa mökin terassilla istuskellen samalla skumppaa juoden ja henkeviä keskustellen, hauskoja iltoja ystävien kanssa, kesäinen Porvoo ja maantiellä ajelua tytöt kyydissä, hyisevä mutta naurua täynnä oleva juhannus Himoksella… 

…osasin tehdä oikeita päätöksiä niin henkilökohtaisessa elämässä kuin esimerkiksi bloginkin kanssa. Kieltäydyin ehdotuksista, jotka eivät tuntuneet omalta ja luotin intuitiooni. Itsenäisyyden vaaliminen on kannattanut ja se on tuonut eteen paljon hyvää!

…ei tullut matkusteltua paljoa, mutta pari kertaa matkalaukku kuitenkin ehdittiin pakata. Syyskuussa kävin Changen kutsumana Kööpenhaminassa, joulukuussa taas ihanassa ja romanttisessa jouluisessa Pariisissa. Kaikkia tulevia reissuja odotellessa!

…ymmärsin, että asiat voivat tapahtua silloin, kun niitä vähiten odottaa. Löysinkin rinnalleni mitä kultaisimman ihmisen, joka on tehnyt minusta viime kuukausien aikana taatusti maailman onnellisimman tytön!

…blogipostauksia tuli kirjoitettua noin 250, mikä on montakymmentä vähemmän kuin kahtena edellisenä vuotena. Etenkin kesällä aikaa oli täysipäiväisten työpäivien ohella tavallista vähemmän ja opiskelukin syö aikaa, mutta on ollut ihana kuitenkin huomata, että olette yhä matkassa mukana!

…koko vuoden suosituin postaus taas oli A Great Start to the Weekend, jossa kerroinkin juuri kesätyöpaikan saamisesta! Hyvänä kakkosena oli Asukuvien takaa -postaus, johon olin koonnut niitä vähemmän onnistuneita potretteja ;)

Tätä ja paljon muuta piti sisällään vuosi 2014 – nyt eikun nokka kohti uutta vuotta ja uusia haasteita! Kiitos kaikille teille kullanarvoisille lukijoille mukana olosta ja kaikista jättämistänne piristävistä kommenteista, joita ilman tuskin kirjottelisin täällä. Toivottavasti pysytte menossa mukana tulevanakin vuonna – oikein ihanaa tätä vuotta! ♥

60 thoughts on “Vuonna 2014…

  1. Kiitoksia! Hihna taitaa mennä yliolan, mutta itsellä tulee pidettyä kyllä enemmän juuri kuvan tapaan, laukku itsessään on sen verran kookas :)

  2. Kiitos aivan ihanasta kommentistasi! Tästä tuli hurjan hyvä mieli, tosi kiva kuulla että linja on pysynyt sellaisena kuin toivot :) Kiitos siis itsellesi, että luet ja mahtavaa uutta vuotta!

  3. Olipas ihana postaus! :) Sun blogiasi on ilo lukea, se on niin lämminhenkinen ja inspriroiva! Ja ihanaa, että olet löytänyt oman kullan! :)
    Anniina

  4. Voi kiitoksia Anniina! Niin on lämminhenkistä porukkaa ruudun takanakin, että on ilo pitää tätä blogia :)

  5. Paljon on sinunkin vuoteesi mahtunut kaikkea! Oma vuosi oli hyvinkin tyyni ja tasainen, mutta lähipiirissä on ollut niin isoja myllerryksiä ja menetyksiä, että ne muistuttivat jälleen siitä kuinka onnellinen normaalista arjestakin pitäisi muistaa olla. Oikein ihanaa alkanutta vuotta! :)

  6. Sinäpä sen sanoit, pitäisi muistaa nauttia juuri hetkestä tässä ja nyt ja siitä, että niin itse kuin lähipiirikin on onnellinen ja terve! Samoin sinulle, ihanaa uutta vuotta :)

  7. Kiitos vuoden 2014 postauksista!:) ilahdun aina yhtä paljon huomatessani, että sinulta on tullut uusi postaus. Blogisi on varsinainen hyvän mielen paikka ja iloinen elämänasenteesi saa hymyn lukijankin huulille. Olet ansainnut kaiken hyvän mitä vuonna 2014 eteesi tulikaan, niin hyväsydämmiseltä ihmiseltä vaikutat. Kaikkea hyvää vuoteen 2015!:)

  8. Ihana, ihana sinä! Tuli niin lämmin fiilis kommentistasi, joka kertoo myös paljon antajastaan. Paljon positiivisuutta siellä ruudun takanakin <3 Isot kiitokset mukana olosta ja upeaa vuotta 2015 sinullekin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *