Takaisin arkeen

Heippa Vaasasta – täällä ollaan taas pitkän joululoman jäkeen ja arki on koittanut! Pieniä heräämisvaikeuksia oli kyllä eilen ja hurja yhden luennon päivä osoittautui niin rankaksi, että kotona piti ottaa vielä päikkäritkin. Noh, kyllä se arki pian tästä taas lähtee käyntiin ;) Arkeen paluu tarkoittaa myös kalenterin esiin kaivamista, uskomatonta mutta elin oikeastaan koko kuukauden lomani ilman kalenteriin vilkaisua. Minä joka kannan kalenteria mukanani aina, joten kertoo ainakin onnistuneesta lomamoodista!

Useat kertovat siirtyvänsä täysin puhelimen kalenteriin, mutta minä en ole valmis luopumaan paperisesta vielä vähään aikaan. Perinteisen kalenterin avulla hahmottaa menot paljon paremmin, tosin luentoaikataulut ovat näppärästi puhelimeen synkronoituna, mutta muuten kirjaan kaiken aina ylös tähän Louis Vuittonin PM-kokoiseen Agendaan. Meillä alkaa nyt kolmas yhteinen vuotemme ja olen yhä ollut valintaani supertyytyväinen, kalenteri on juuri sopivan kokoinen omille menoilleni ja kulkee myös helposti mukana. Kävin ennen joulua ostamassa Akateemisesta uudet Filofaxin sivut, joten taas on uusi vuosi edessä!

25 thoughts on “Takaisin arkeen

 1. Mulla paperinen kalenteri on ihan must! iPhonen kalenteri on jotenkin hieman epäselvä ja tosiaan saan itsekin asiat helpommin hahmotettua perinteisestä kalenterista! Kovasti itsekin haaveilen Agendasta, se on niin kaunis ja sujahtaa pienempääkin laukkuun. :)

 2. Hei! Tääläkin ollaan otettu loma oikein lomana ja menot on jätetty merkitsemättä kalenteriin. Tehty sitten kaikki omalla painolla ja ajalla ilman mitään suunnitelmia. Nyt kuitenkin kaivoin taas kalenterin laukkuun ja palaan arkeen, itsekkin merkkaan kaikki paperiseen kalenteriin ja jotain puhelimeen! Joten kiva kuulla että löytyy vielä muitakin :D

 3. Täälläkin tunnustautuu yksi kalenterin kanssa läheisessä suhteessa elävä!:) käsinkirjoitettava on kyllä kätevä ja jotenkin asiat muistaa paremmin kun ne on saanut itse ylös kirjoittaa. Koko loman olin myös minä ilman kalenteria, olin jopa jättänyt sen tänne Vaasaan, ja pakko myöntää että koulunalun lähestyessä tuli jo hienan ikävä kalenteria, kun tuntui ettei millään muista että moneltakos se koulu edes alkoi!:D ihanaa torstaita!

  Kristacharlotta.blogspot.fi

 4. Cześć:) cold you please write in english? Mayby just a few words, you Have many fans aroundup the world (in Poland for sure) but we don't understand a Word…. Greetings Poland, Karola

 5. Minäkin oon sellanen kalenterin orja, ettei puhettakaan että siirtyisin puhelimen kalenteriin! Joskus jos laitan sinne jotain muistiin, niin aina sitten unohan katsoa :D Perinteinen kalenteri on paljon kivempi!
  Tsemppiä arkeen<3
  Mulla ois vielä ens viikko lomaa, jonka jälkeen vihdoin mun lomailu loppuu.. kröhömm.. viimeeksi kesäkuussa ollut edes töissä… Nää on näitä kivoja aikoja kun ei mistään aukea mitkään ovet..:( Mutta nyt en voisi innostuneempi olla kun vihdoin pääsen aloittamaan koulun- edes iltapuolella! Saapahan nukkua aamuisin ;)

 6. Moi, oletkos käynyt Palosaarella siinä raakaruokakahvila Raawkassa? Tai olisiko kukaan blogin lukijoista käynyt, voiko joku suositella lounasta tai herkkuja siellä? :) -Minna

 7. Mä lukeudun niihin, jotka ovat vaihtaneet kännykän kalenteriin. Aikaisemmin vannotin etten ikinä luovu tavallisesta kalenterista, mutta nyt ihmettelen miten oon ennen edes selvinnyt ilman kännykän kalenteria :D :D Kaikki synkkaa sekä kännykän ja tietokoneen kanssa. Täydellisen organisoitua ja myös tuo toinen tohelo pääsee käsiksi aina mun aikatauluihin, mikä helpottaa myös kummasti. Mutta, kyllä niitä ruksailuja ja värittelyjä sen verran tykkään tehdä, että vielä pidän kalenteria ihan vaan treenien kirjaamiseen :D Se motivoi kun saa piirrellä ja kirjoitella vanhanaikaisesti muistiinpanoja paperille;) :) Tosin mulla ei (vielä!) noin tyylikästä kalenteria, mut ehkä sellaisen vois noille treenirustailuille hankkia, jos motivois vaan entistäkin enemmän. Miten niin oon materialisti ja välineurheilija?!:D
  Haleja <3

 8. Yes – sama täällä! Agenda on ollut kyllä tosi hyvä hankinta, täydellinen näppärän kokonsa puolesta :) Ja onhan tuo nyt myös kaunis kaivaa esiin ja suunnitella menoja!

 9. Tekee hyvää välillä ottaa ihan täysin rennosti ja antaa kalenterillekin vähän lomaa ;) On se arkeen paluukin sitten taas kivaa, kun saa kiinni omista rutiineista. Tsemppiä sinne paluuseen! :)

 10. Sama täällä, tuntuu että asiat hahmottaa paljon paremmin, kun ne kirjoittaa ylös käsin kalenteriin. Sinä oletkin sitten rentoutunut oikein kunnolla kun on kalenterikin jäänyt tänne, mikä on vaan hyvä! Nyt taas kiinni arkeen :) Ihanaa loppuviikkoa, Krista!

 11. Hi Karola! I have to admit that I've been lazy with the translations lately, but after your feedback I'll definitely try to make an effort on this! Actually according to the statistics most of my international readers come from Poland :) Thank you for your comment and hope you have a great end of the week!

 12. Ihan sama täällä, jos joskus jossain hätätilanteessa joutuu merkitsemään jotain puhelimen kalenteriin, niin iskee paniikki että se myös unohtuu :D Perinteiset kalenterit kunniaan!

  Hei ihan mahtavaa, että aloitat opiskelut!! Saako kysyä mitä lähdet opiskelemaan? :) Ajat ovat kyllä vaikeat, joten ehdottomasti voit olla iloinen omasta paikastasi ja kaikki opiskelu on vaan hyvästä :) Mukavaa viimeistä lomaviikkoa ja tsemppiä uuden alkuun!

 13. Heippa! Itse asiassa en ole koskaan vielä käynyt, vaikka paljon tästä on koulukavereiden kanssakin puhuttu! Ystävät ainakin ovat paikkaa kehuneet :) Kiitos vaan muistutuksesta, jotenkin se aina unohtuu, kun on Palosaarella eikä keskustassa. Nyt kävin heti netissä kurkkimassa, tuolla täytyy käydä pian! Kerro, jos ehdit ensin, että mitä tykkäsit ;)

 14. Organisoidultahan tuo kyllä kuulostaa ja kätevää etenkin, kun toinen puoliskokin näkee omat menot! Paperisesta en silti luovu, hih! Hauskaa, että sulla on silti rustaamista varten tuo treenikalenteri! Ja hei, olisihan LV:n sellainen aika päheä, haha ;) Haleja sinnekin <3

 15. Apua miten kaunis kuva! Ja miten tuo pm-kokoinen mono agenda nyt kummittelee joka puolella :D oon niiiiiin mennyt ihastuun siihen, että mun on saaaatava se. Paperikalenteri on ihan must ja olis viimeinkin ihanaa hankkia kunnon kuoret ja vaihtaa vain sisus vuosittain. :)

 16. Minä elän oikeastaan molempien kalenterien maailmassa. Kännykässä(synkkaa outlookin kanssa) on kaikki työmenot, asiakastapaamiset ym. ihan jo siitä syystä, etten voi laittaa asiakkaiden nimiä paperiseen mukana kulkevaan kalenteriini ;D Ja paperikalenterissa taas on muistiinpanoja, tekemisiä, perheen yhteisiä juttuja, omat treenit, ideoita, synttärimuistamisia ym. ym. Toki esim. kampaajat ja hammaslääkärit laitan myös sinne outlookin kalenteriinkin.

  Paluu arkeen kahden lomaviikon jälkeen oli eilen raastava… mutta kyllä se tästä!

 17. Sairaanhoitajaksi lähden opiskelemaan, ja kiitos! Tsemppiä tässä tarvitaankin, tarkoitus siirtyä päiväpuolelle mahd. pian, (elokuussa 2015 tai tammikuussa 2016). Itsenäistä opiskelua luvassa paaaaljon, koska meillä kuulemma sama opintosuunnitelma kuin päiväpuolella, mutta vain 16h(!!)/vko. Jaiks!

 18. Paperikalenteri on must! Mitä kaikkia kursseja sinulla on nyt keväällä? Oletko käynyt kursseja ajallaan vai onko sinulla jäänyt paljon kursseja käymättä aikatauluun nähden?:)

 19. Oi kiitos! Hih, mä voin kyllä omasta puolestani suositella tätä lämpimästi! Ainakin minun tarpeisiini juuri sopivan kokoinen ja helppo pitää mukana aina :) Ja onhan se kätevää vaihtaa vain sisukset vuosittain, kauniit kuoret kestävät aikaa!

 20. Kuulostaa ihan fiksulta systeemiltä! Onkin varmasti hyvä pitää työkalenteri ja henkilökohtaisen elämän kalenteri erillään :) Voi, tsemppiä arkeen paluuseen! Onneksi kahden viikon aikana on varmasti saanut ladata akkuja, niin nyt jaksaa taas pienen alkushokin jälkeen. Minäkin vetäisin taas tänään päikkärit, mutta eiköhän se tästä pian lähde rullaamaan ;) Mukavaa pian alkavaa viikonloppua!

 21. Paperikalenterit kunniaan! Minulla on nyt mm. talousmatikkaa (hyh), sivuainekurssina kirjanpidon jatko, henkilöstöoikeutta, henkilöstöjohtamista, pari kielten kurssia.. Hommaa siis kyllä riittää keväälle! Nyt on opintopisteitä plakkarissa 90, josta vielä puuttuu nopat kahdesta isosta syksyn kurssista, joten ihan ajallaan mennään. Kaksi ykkösvuoden tenttiä on nyt keväällä, mutta muuten olen edennyt aikataulussa :)

 22. Kuulostaa tosi hyvältä! Hommia varmasti riittää, mutta toisaalta jos on mielekäs ala, niin motivaatiotakin varmasti löytyy :)

 23. Ainakin tällä hetkellä motivaatio huipussaan! En millään malttaisi enään odottaa…. :) Onneksi ylihuomenna on pikku yön-yli reissu Helsinkiin shoppailemaan, ja seuraavana viikonloppuna Kotkaan viettämään oikein kunnolla pitkän kaavan mukaa tyttöjen iltaa, joten paljon kivaa tiedossa ennenkuin koulu alkaa ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *