Spring Wardrobe

Täällä ollaan vietelty ihanan rentoa sunnuntaita. Eilisen jäljiltä nukuttiin pitkään, käytiin aurinkoisen ja kirkkaan päivän kunniaksi vähän kävelemässä rannassa ja nyt on kotitekoinen pizza uunissa paistumassa. Minun olikin tarkoitus esitellä teille tämän päivän asuani eli mukavan pehmeitä kotivaatteita, mutta päädyinkin aurinkoisesta säästä inspiroituneena kokoamaan keväistä vaatekaappia!


1. Vaalea takki, 2. korkkarit, 3. rannekoru, 4. parkatakki, 5. nahkahousut,
6. boyfriendfarkut, 7. kamelitakki, 8. kauluspaita, 9. mustat liivit, 10. hattu, 11. tennarit, 12. kynsilakka

Vaaleita takkeja, rentoa parkatakkia kokovalkoisten Conversejen kanssa, revittyä farkkua… Odotan kaikkea tätä jo niin paljon! Myös vaaleansininen miellyttää silmääni yhtä paljon kuin viime keväänäkin, klassinen Oxford Shirt toimii aina, mutta pastellisinistä on näkynyt runsaasti muutenkin. Miten hyvin paita sopisi näiden huolettomien boyfrien-farkkujen ja kamelinvärisen takin kanssa! Kynnet taas maalataan tummanpunaisen sijaan kauniilla nudella, se jos mikä on aina varma kevään merkki.

Vinkkinä vielä, että yhteistyökumppanini Nelly.com tarjoaa koodilla SS15 -15% alennusta tänään ja huomenna koko tilauksesta! Tilauksen vähimmäisarvo 60€, ei voi yhdistää muihin etuihin tai tiettyihin merkkeihin (lisätiedot täältä). Nyt on siis oiva sauma tehdä tilaus kevätvaatekaappia varten :)

It’s been a real lazy Sunday today! I was supposed to come and show you my outfit of the day, as in cozy sweatpants, but got inspired planning on a spring wardrobe. Blue boyfriend jeans, camel coat, light blue oxford shirt… I can’t wait for spring wear! It’s a good time to update your wardrobe, since Nelly.com is offering -15% off your order using the code SS15, it’s only valid today and tomorrow so you’d better hurry! :)

Linkit mainoslinkkejä / Commercial links

11 thoughts on “Spring Wardrobe

  1. Tuo rannekoru on ihana! Olen hurahtanut tuollaisiin siroihin, näyttäisi nätiltä sellaisenaan tai kellon kanssa ranteessa :)

  2. Kivoja juttuja olet kerännyt kollaasiin. Itse ostin varmaan puolisen vuotta sitten tuollaisen pitsihässäkän ja paljon niitä on näkynyt blogeissa, mutta en ihan oikeasti osaa/uskalla yhdistää sitä mitenkään, vaikka siitä kovasti tykkäänkin. Onko sulla jotain vinkkejä millaiseen asuun ja tilanteeseen tuollaisen pitsijutun voisi yhdistää? :)

    http://justsayinghianne.blogspot.fi/

  3. Apua mitä ihania kevät juttuja! Onneksi itseltäni löytyy jo noista parkatakkia, tollasta pitsitoppia topin alle, valkoista conversea, vaaleansinistä kauluspaitaa kuin myös uusi kamelin värinen villankangastakki joka menee pitkälle kevääseen ja melkein samannäköiset korkkarit!
    Voi että, en kyllä millään malta odotella enää muutamaa kuukautta.. Tuntuu että nyt on just se pahin aika itsellä, jokaikinen harmaa päivä saa minut huonolle tuulelle, väsyneeksi eikä tee miel tehdä tai sanoa yhtään mitään, kääriytyä vaan sohvalle viltin alle tuijottelemaan lempparisarjaa! Kun sitten taas viikonloppuna kerettiin nähdä aurinkoa huiman muutaman tunnin ajan, niin olin täysin eri ihminen! Hölötin kuin mikäkin papupata, suunnittelin automakalla kodin siivousta ja uusia työjuttuja ja yhtä sun toista, kunnes taas seuraavana päivänä oli harmaata ja sama kaava toistuu :D Tuntuu vaan sitlä ettei jaksa mitään, mutta tätähän tämä talvi ja ylipäätänsä vuoden ajat ovat, ympäri mennään ja kohta ollaankin jo taas samoissa fiiliksissä ja odotellaan taas tulevaa kesää :D huh, tulipas tekstiä :D

  4. Pitsihässäkkä, ihana :D Hässäkkä on näyttänyt ihanalta blogeissa esimerkiksi kauluspaidan alta hieman pilkahtaen, mutta rehellisesti en tiedä, uskaltaisinko itsekään yhdistää niin rohkeasti. Ehkä tulee mieleen jokin spagettiolkaiminen siro toppi tai muu keveä musta/valkoinen tms. pusero, josta pitsi saisi hieman näkyä liikaa kuitenkaan paljastelematta :)

  5. Kuulostaa siltä, että siellä on kevätgarderoobi jo hyvällä mallilla! Aina kiva huomata, että kaapista löytyy jo vaikka mitä entuudestaankin :) Samoja fiiliksiä ollut kyllä täälläkin, tammikuu on ollut jotenkin supertahmea! Liekö syynä arkeenpaluu pimeyteen yhdistettynä, mutta harvinaisen väsynyt olen ollut itsekin koko kuluneen kuun. Tänään taas paistoi aurinko koko päivän täydeltä taivaalta ja kyllä se vaan antaa niin paljon energiaa! Onneksi pian ollaan jo helmikuun puolella ja vahvasti kevättä kohti :)

  6. Juu en oikein keksinyt sille mitään oikeaa sanaa :D Mutta kiitos vinkeistäsi, täytyy kokeilla millä tavalla se näyttäisi parhaalta! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *