Sporttiale & treenimusiikkia

Lomalla Helsingissä en omistanut salikorttia lainkaan, joten viikot menivät tosiaankin ihan vain lomaillessa (ja syödessä). Nyt palasinkin super innoissani tutulle salille täällä Vaasassa, kyllä teki hyvää pitkästä aikaa vetää kunnon treeni! Kropassakin tuntuu, hyvä että pääsee portaita ylös tai saa kannettua ruokakassit kotiin.. :D

Treenailu on entistä kivempaa kivoissa ja värikkäissä vaatteissa, kyllä – tunnustaudun pahaksi välineurheilijaksi. Minulle ne ainakin antavat lisäpotkua ja kirkkaan värisen topin ylle vetäessään ei voi enää jäädä sohvalle laiskottelemaan. Alennusmyynnit ovatkin oiva ajankohta hankkia treenivaatteita hieman huokeampaan hintaan ja nyt kannattaa esimerkiksi kurkata yhteistyökumppanini Zalandon sporttiale. Zalandon urheiluosastolta olen itse tilannut lukuisat kerrat, ihan jo sen laajuuden vuoksi!


1. turkoosi toppi, 2. turkoosit lenkkarit, 3. mustat lenkkarit, 4. salikassi, 5. punaiset liivit, 6. paita,
7. treenitrikoot, 8. juoksutakki, 9. toppi, 10. turkoosit liivit, 11. lenkkarit

Urheiluvaatteissa värit on pop! Ja kovin on Nike-painotteista myös ;) Täydensin itsekin hieman kaappiani ja pistin tilaukseen turkoosin topin saman sävyisten lenkkarieni kaveriksi. Ostoskoriin päätyi myös ylärivin urheilurintsikat, jotka omistan entuudestaan jo mustina. Jos vain olisi tarvetta juoksutakille tai useammille popoille, niin nämä korallinväriset, kiitos! Istuvien ja pirtsakoiden vaatteiden lisäksi myös musiikki motivoi liikkumaan ja tässä olisikin muutama oma suosikkini, jotka ovat pauhanneet kuulokkeissa viime aikoina. Spotify-listani kaipaa kyllä päivitystä, joten laittakaahan teidän parhaat treenibiisit jakoon!

Linkit mainoslinkkejä / Commercial links

Tobu, Itro – Cloud 9
Galantis – Runaway (U & I)
Meghan Trainor – Lips Are Movin
G.R.L – Ugly Heart
Tove Lo – Timebomb
Robin Shulz – Sun Goes Down
Martin Tungevaag – Wicked Wonderland
Alesso – Heroes (we could be)
Arty – Up All Night
Chromeo – Jealous (I Ain’t With It)
Ed Sheeran – Thinking Out Loud (Alex Adair Remix)

23 thoughts on “Sporttiale & treenimusiikkia

 1. Kiva kun laitoit tähän postaukseen vähän muutakin kuin pelkän yhteistyön :-)

 2. Hei Jonna
  Tää ei nyt liity kyseiseen postaukseen, mutta haluaisin kysyä mitä mieltä olet freddyistä ja oletko ehkä kokeillut niitä?
  Pidän todella paljon tyylistäsi ja oma tyylini on todella samanlainen ja sinulta saankin aina uusia hyviä vinkkejä pukeutumiseen. Olen itse harkinnut freddyjen hankkimista mutta en osaa sanoa sopivatko ne tyyliini.

 3. Heippa! Ensinnäkin kiitokset, ihana kuulla että olet voinut saada vinkkejä ja meillä menee maku yks yhteen! En ole ikinä kokeillut Freddyjä, mutta sen verran mitä vain kuvista olen nähnyt, niin ovat vähän turhan legginsmäiset omaan makuuni. Jos vaan tuntuu omalta, niin mikä ettei :)

 4. Ihania juttuja olet taas löytänyt kollaasiin. Itselläkin on jossain vaiheessa pieni kurkkaus reenivaatteisiin… ;) Ja täältä löytyy kyllä toinen “myös-välineurheilija”. :)

 5. I so know what you mean! Muistan sen ajan kun olin lenkkipolulla varsin tyylitön typy, ja olin lisäksi päättänyt kuunnella “luonnon ääniä” musiikin sijaan. Mutta kas, nyt kun napeista tulee menevää musaa ja on pirtsakat (ja istuvat, kröhöm…) päällä, ei sitä ihan pikkulenksun jälkeen malta mennä kotiin – askel tuntuu kevyeltä ja on pakko jatkaa! Omat suosikkini väreistä ovat koralli, lila ja fuksia.

  Lempparibiisit taitaa olla Riptide, David Guettan Bad ja sunkin listalla komeileva Wicked wonderland. Ensi viikolla täytyy kyllä testata myös noi loput listallasi olevat! Tulee monta lenkkiä… ;)

 6. Heh, meitä välineurheilijoita taitanee löytyä useampiakin ;) Mutta onhan se kiva saada lisäpuhtia pirteistä vaatteista! Mukavaa viikonloppua sinne :)

 7. Haha, olet mahtava! Luonnon äänet ei ihan uppoaisi minuunkaan, korvissa on pakko pauhata joku menevä biisi! Ja Guettan Bad on monista kuuntelukerroista yhä omakin lempparini silloin, kun treeniin haluaa ekstrapuhtia ;) Kivoja lenkkejä, toivottavasti nämä innostavat!

 8. Aivan ihastuttava blogi Jonna! Todella inspiroiva ja erittäin koukuttava :) yksi vinkki mistä treenimusaa löytyy on fitnessblogit, esimerkiksi fitfashion. Joitakin artisteja joiden musiikki salilla uppoaa ainakin minuun ovat, Brooklyn Bounce, Avicii, ItaloBrothers, Manian ja Nick Skitz. Selvä lemppari on kuitenkin Sex Love Rock N Roll-Arash, T-Pain!! Ja kyllä, hieman sitä välineurheilua tulee täälläkin harrastettua.. ;) Hyvää treeni kevättä ja hyvää sunnuntain jatkoa! :)

 9. Heippa! Eikös sulla ole Guessin mustat Carla saappaat? :) Aattelin kysyä, että ootko tykänny niistä ja onko ne sellaiset saappaat, jotka kannattais ostaa. Eli onko ne hyvälaatuiset jne?

 10. Tosi kiva ja inspiroiva blogi! Oot niin pirtsakan oloinen :) xx Ootko koskaan kuvitellu tekeväs jtn videoo olis niin kiva nähdä sua vielä enemmän. Suomessa löytyy ja voi pitää videoblogii/tehä videoita ainaki http://vlogia.com sivustolla nii mukava ois seurata sua myös videoiden kautta :)!

 11. Heippa! Kiitos ihanista sanoistasi, sait hymyn aikaan täällä päässä :) Kuin myös artistivinkeistä, Avicii ainakin soi kuulokkeissa salilla useasti, joten tsekkaan ehdottomasti myös nuo muut! Treeni-intoa sinnekin ja oikein ihanaa kevättä :)

 12. Heips! Joo on kyllä :) Olen kyllä tykännyt kovasti saappaista! Tietysti ne eivät ole olleet minulla vielä kovin kauaa, joten laadusta vaikea sanoa, mutta ainakin viime syksyiset Guessin mokkanahkaiset saappaat ovat säilyneet hyvinä. Ainoa miinus näissä Carloissa on aika sileät pohjat, joilla meinasin juuri liukastella näillä keleillä, joten mietin uusien pohjien teettämistä suutarilla. Varsi on myös tosi kapea, mutta menevät sentään kiinni, kun monia syksyllä kokeilemiani saappaita en saanut edes jalkaan :D Nahka kuitenkin venyy sitten käytössä, tai tarvittaessa voi suutarillakin venyttää. Joka tapauksessa, itse olen tykännyt saappaista ja ovathan ne myös kauniit kuin mitkä!

 13. Täällä tunnistautuu myös yksi välineurheilija! Kävin hakeen juuri XXL:ästä uuden treenitopin, minkä jälkeen oli suunnattava heti punttijumppaan ja pilatekseen. Pakkasta uhmaten oli vielä heitettävä 7 km juoksulenkki. Ja sitten klikkailinkin jo ton ihanan juoksutakin tilaukseen. ;) Voi voi. :D Mutta niistä sitä uutta puhtia tulee.

 14. No mutta, eihän nyt uuden treenitopin ostaminen voi niin iso synti olla, jos siitä saa noin paljon puhtia! ;) Sallittakoon siis juoksutakkikin, hih! Juuri tänään kuolasin tuota korallin väristä, vanha valkoinen näyttää nyt niin tylsältä tuon rinnalla..

 15. Täällä kans yks joka joululoman ajan sivuutti treenaamisen ihan kokonaan, ja tällä hetkellä puhtia ja intoa löytyy niin paljon treenaamiseen, että melkein ei kotona malttaisi olla! täytyy kuitenkin muistaa ettei tuloksia saa pelkällä treenillä, levätäkin täytyy joskus (valitettavasti;)) Väline-urheilija olen minäkin, aibut mikä minua harmittaa on se, että treeni-vaatteet vain ovat niin hurjan hintaisia :( mutta onneksi löytyy halvempiakin vaihtoehtoja, itse kun en raaski laittaa mahdottomia summia niihin, koska oma treeni-into on niin aaltoilevaa..:D ehkä sitten jossain vaiheessa jos innostun kunnolla treenaamaan ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *