Paris Look

Palataan taas hieman Pariisitunnelmiin, niitä on vielä paljon luvassa! Reissussa ei juurikaan harrastettu asujen kuvaamista, osittain johtuen jo siitä, että matkalaukun sisältö oli kovin rajallinen. Päivittäinen asuni koostuikin lähinnä samoista elementeistä, tosin erittäin mieluisista sellaisista. Lähdin reissuun uudella Mangon villakangastakilla, naisellinen pitkä vaalea takki tuntui sopivan Pariisin maisemiin oikein hyvin. Samoin kuten Lindexin villahattu, joka oli kätevä pitämään hiukset ojossa pitkän päivän ajan, sekä myös suojaamaan tukkaa sateelta. Hattuja vilisikin katukuvassa pariisitarten päässä paljon, joten eipähän ainakaan ujostuttanut kulkea sellainen päässä!

Jalassani taas oli vaihdellen Converset pitempiä kävelymatkoja varten taikka nämä viime vuonna Fashionstorelta saadut Guessin mokkanahkaiset ylipolven saappaat. Olen taas innostunut näistä siroista saappaista ja mielessäni siintääkin tämän kollaasin kaltainen asu, kaapistani tosin ei löydy mitään sopivaa hametta… Hameostoksille siis!

Wool coat / Mango
Bag / Mulberry
Wool hat / Lindex
Pants / Mango
Suede over-the-knee boots / Guess

Kiitokset muuten kaikista ihanista kommenteistanne eiliseen postaukseen! Todella lämmittävää kuulla ajatuksianne ja palautetta, näiden voimin taas uudella innolla uuteen vuoteen :) Mukavaa viikonloppua kaikille!

10 thoughts on “Paris Look

  1. Hei, kiva blogi sinulla. Voisitko tehdä postauksen minkä olet aiemminkin tehnyt eli suosikkisi vaatekaapistasi.

  2. Heippa, kiitoksia kovasti! Ja ehdottomasti, juuri pyörittelinkin sellaista mielessäni.. :) Koitan kuvata ihan lähiaikoina, nyt pitäisi olla taas enemmän valoakin luvassa!

  3. Kyllä tossa asussa kelpasi Pariisin kaduilla viilettää! Tosin seurasi taitaa pukea sinua vielä asuakin paremmin.<3

    Kaikkea ihanaa vuoteen 2015! Blogin suhteen toivon mukaan sama meno jatkuu! :)

  4. Ihana asu! Kysyisin sellaista kun omistat Lindexin raita neuleen niin missä koossa? Se ihan normaali Holly&Whyte malliston ilman niitä koristeita kaulan seudulla.

  5. Voi, ihanasti sanottu :') Kiitos tästä ja kaikista muistakin jättämistäsi kommenteista, jotka ilahduttavat aina päivää! Toivottavasti pysyt matkassa mukana <3

  6. Ihana pariisitar-asu! Varmasti sovit pariisin kaduille kuin nenä päähän!<3 Tuo takki on kyllä niin upea...! Täytyy pitää silmät auki ensi viikon helsingin reissulla, jos löytyis jotain samantyylistä, jos ei, täytyy toi vissiin klikkailla kotiin;)

  7. Hih, kiitos Jessika! Ja takki on ollut ihan nappiostos, joten jos ei vastaavaa löydy Helsingistä, niin eikun tilausta vetämään kun on vielä alessakin Booztilla ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *