Outfits of 2014

>Asuissa ollaan päästy jo tämän vuoden puolelle, mutta kurkataan silti vielä, miltä näytti pukeutumisvuosi 2014. Kokosin kollaasiin kutakuinkin kaikki viime vuoden asut paria hassua lukuunottamatta, joten tässä olisi 36 yhdistelmää! Mukaan mahtuu varsin paljon raitaa, vaaleansinistä ja neutraaleja sävyjä, monen monta Mulberryn Del Reytä sekä Alexaa ja niin rennompia kokonaisuuksia kuin esimerkiksi pari työasuakin.

Omia suosikkejani taitavat olla pienen pohdinnan jälkeen numerot 12, 19 sekä 21. Pastellinsininen takki oli yksi villeimmistä ostoksistani ja mietin sitä pitkän tovin sovituskopissa,  mutta enpä katunut sen hankintaa päivääkään. Aivan ihana väripilkku, jonka käyttämistä odotan taas jo innolla! Sama koskee Lindexin oransseja paisleyshortseja, ne näyttivät minusta mielettömän kivoilta päivettyneiden säärien kanssa. Farkkushortsit ja raita taas ovat mitä yksinkertaisin yhdistelmä, mutta siltikin pidän asusta yhä kovasti. Se saattaa myös tuoda mieleen tuon ihanan helteisen kesäillan, kun käytiin porukalla minigolfaamassa – monesti asujen selailu herättääkin aina tosi paljon muistoja!

Löytyykö teiltä suosikkiasua näiden joukosta? :)

I’ve already posted my first outfit for this year, but now it’s time to look back and gather up all the outfits from 2014! So here they are – 36 outfits from last year. My outfits seem to consist of classic pieces and neutral tones, although there are few colour explosions as well. Not to mention all the striped shirts and sweaters, but what can I say – I love fresh and nautical stripes! My favourites of these are the outfits 12, 19 and 21. Which one is your favourite? :)

94 thoughts on “Outfits of 2014

  1. 11 ja 16 on mun lemppareita! Jotenkin tyylimaku kohtaa useenkin kuvan kohdalla. Ihanan simppeliä yhdistettynä kivoihin yksityiskohtiin :)

  2. Kaikki ovat ihania, mutta mun suosikki on 12, jossa on tuo vaaleansininen takki! Sopii sulle täydellisesti :)

  3. I seriously can´t decide which outfit I like best. Because I love all of them. You have such a good and classy taste in fashion. I am looking forward to all your outfits in 2015. Greetings from Germany

  4. Huomenta Jonna ♥ Aivan mielettömän ihania asuja! Niin klassisia, helposti yhdisteltäviä.. Huh! Ehkä vielä joskus itsekin opin yhtä taitavaksi yhdistelijäksi ;)

    Sitten, asiasta ihan toiseen.. Mitä kautta/mistä lataat kuvasi? :)

  5. Vitsit, näistä kuvista kyllä näkee, miksi tämä on yksi ihan ehdottomista lempiblogeistani! Sulta saa hyvää inspistä omaan pukeutumiseen ja voisinkin pukea minkä tahansa asuistasi itsekin! Ihania kuvia :)

  6. Hey Jonna,
    I think all your outfits are amazing, simply but classic, I love the style ;) It's hard to decide which one I like the most but maybe 14 or 23? ;)

  7. Tiedätkös, nuo kaikki tyylit ovat niin kauniita että niistä on erittäin paha nimetä vain yhtä suosikkia! Mutta esim. nyt vaikka 11,12 ja 34 noin muutaman 36:sta kauniista poimiakseni. :D Nyt on aivan pakko antaa kiitoksen ja ihailun sananen tyylistäsi. Niin moni nuori, ja vähän vanhempikin, nainen on mielestäni nykyään tyyliltään aivan liian poikamainen ja naisellisuutta ikäänkuin vähän arastellaankin korostaa…tai sitten se korostaminen menee överiksi paljasteluksi. Itse olen aika paljon sinua vanhempi, mutta tyylini on ollut samantyyppinen kuin sinulla jo aivan nuoresta saakka, olen tykännyt pukeutua naisellisesti ja meikata. Joitakin se tuntuu “haittaavan”, mutta olen myös saanut sellaistakin kommenttia, että “kyllä minäkin jos uskaltaisin ja osaisin”. Ihanaa että vielä löytyy teitä nuoria naisia jotka uskaltavat pukeutua naisellisesti ja kauniisti, ilman turhaa ja rumaa paljastelua, ilman että iholle täytyy hakkauttaa kamalia tatuointeja. Jonna sinä olet oikea esikuva! Niin tervehenkinen, hyväkäytöksinen, herttainen, kaunis ja naisellinen, tyylistä nyt tosiaan puhumattakaan! Ja vaikka asussasi olisikin jotain hieman rosoisempaa, silti kompensoit sen jollain ultranaisellisella jutulla, vähintään ainakin punaisilla huulilla. Oho, tulipas siinä superlatiiveja kerrakseen, mutta oli ihan pakko päästä sanomaan OMA mielipiteeni. Blogisi on aivan supermahtava ja siitä saa näin yli kolmekymppinenkin monesti todella hyviä vinkkejä omaan pukeutumiseen. Jatkahan samaa rataa.

    -Sari

  8. Nyt kun katson näitä kuvia, niin huomaan ainakin sen, miten aktiivisesti seuraan blogiasi. Muistan nimittäin kaikki asut. :D Jos pitää näistä jotain lemppareita nostaa, niin sanoisin nrot 13, 14 ja 21. Etenkin tykkään asusta nro 14. Täydellinen <3 (Saattaa myös olla, että olen "vähän" alkanut haaveilla Alexasta, joten kaikki asut, joissa kyseinen laukku näkyy viehättävät silmiä erityisen paljon. ;))

  9. En olekaan tainnut aiemmin kommentoida, vaikka säännöllisesti käyn lukemassa! Minun suosikkini on kolmonen, tykkään tuon tyylisistä paidoista kovasti! Kauniita asuja muutenkin :)

  10. Wautsi!
    Oot niin inspiroiva! Niin pukeutumisessa ja muutenkin ihmisenä! :) Pidän itseäni kauniina ja minulla on hyvä itsetunto, mutta aina kun sun blogia lukee ja katsoo sun kuvia niin ah, olet vain silti aina mielestäni kaunein kenet tiedän :D hah toivottavasti ei kuullostanut liian oudolta :D ihanaa viikonloppua täältä pohjois-Suomesta!:)

  11. Kaikki asusi ovat ihania! Vitsi muuten näytät pitkältä tuossa numerossa 11 :D Numero 34 taitaa olla lempparini kaikessa suloisuudessaan, muistan tuota asua kovasti ihailleeni jo syksyllä, kun sen julkaisit :) Kesäasuista 19 ja 24!

  12. Munkin yhdeksi suosikiksi kyllä nousee näistä nro 21, aivan ihana asukokonaisuus! Passaa mielettömän hyvin kyseiset shortsit sulle! Tyylikkäitä asuja kaikenkaikkiaan! :)

  13. Oivoi, kaikki asut ovat kyllä ihania ja oli niin vaikea valita lempparit! :) Päädyin kuitenkin 9, 11, 19, 21 ja 29!

  14. Äääh! Eihän näistä myt osaa valita mitään lempparia.. Kaikki on niiiiin ihania<3 Hmm.. Lemppareita ovat ainakin 12,15, 23, 24, 27, 29... Niin... Ei näista näköjään oikeesti voi valita parasta! :D

    Pakko tulla nyt hehkuttamaan, kävin eilen ihan muuten vaan pyörähtämässä Ideaparkissa, ja Mangosta löytyi iiihana takki-50% alennuksella! vähän lyhkäisempi kuin ajattelin, ja kamelin värinen, mutta ainakin erilainen kuin musta ja tummansininen, jotka omistan jo ;) Oon niin tyytyväinen nyt! (laittaisin tähän sulle kuvan, muttei pysty:D)

  15. Ihanan kauniita simppeleitä asuja <3 kaikki on niin upeita, miten noista valkkaa.. , jos nyt joku pitää sanoa niin 32 <3 :) sinulla on kyllä ihastuttava naisellinen tyyli :) mukavaa perjantaita ja alkavaa viikonloppua :)

  16. Hirmuisen vaikeaa valita edes viittä kivointa, kun kaikki asut on niiin mun mieleen! Ehkä asut 25,5,7,29 ja 23 iskee muhun kaikista eniten :)

    Hei sellainen kysymys tosta sun Medium Lilystä vielä, että uskotko, että sinne sais jollain konstilla mahdutettua 11 tuumaisen (leveys 29cm, pituus 20 cm) läppärin? :D Oon kuumotellut Medium Lilyä niin kesän kuin joulunkin aleissa, mut aina on joku laukkuhankinta kiilannut edelle. Nyt ois varsinainen tarve pienemmälle arkilaukulle, jonne menis läppäri ees jotenkuten ängettynä, mutta joka ei kuitenkaan ois varsinaisesti iltalaukku tai clutch.. Käytätkö Lilyä myös yliopistolla ''kevyempinä'' päivinä? :)

  17. Onko sinulla vielä tuo vanha Zaran trenssisi? Olisitko kiinnostunut myymään sen :)

    -Mari

  18. Kaikki nuo ovat tyylikkäitä asukokonaisuuksia, vaikea valita lemppareita :) mutta mahtavaa, kun kokosit ne näin yhteen, niin nyt tänne voi tulla kurkkimaan huikean määrän inspistä yhden postauksen kautta! Rentoa viikonloppua sinnepäin :)
    -Madde

  19. Olet Jonna ihan mieletön pukeutuja, aivan uskomattoman upeita asuja jokainen! Tyylisi on niin naisellinen ja tyylikäs, rento mutta aina huoliteltu, ajaton, yksinkertaisesti kaunis. Ihailen sitä todella! :)

  20. Kaikki asut on kyllä onnistuneita. Ehkä tulostan kuvat kaapin oveen asukriisejä pelastamaan.

    Parasta on mahdotonta valita.

  21. It's hard to pick one haha! I really like the numbers 9, 12, 17, 21, 25, but honestly I like them all haha!

    Have a lovely weekend!

    xx Carian

  22. No olipas vaikea valita, kun kaikki ovat kivoja. Mutta silmääni pomppasi ensin kuva 30 ja sitten kuva 19. Molemmissa kuvissa olet jotenkin ikäisesi näköinen, söötti ja nuori! Ja sitäpaitsi kuvassa 19 on kaikki mun lempparielementit; konjakinruskea laukku, tennarit, farkkua, pilottilasit. Ja kuvassa 30 taas sininen, beige-yhdistelmä, ihana pipo, kiva takki ja ruskeat asusteet.
    Myös kuvan 5 asusta tykkään. Käytä ihmeessä nuorekkaita, trendikkäitä vaatteita, hiukset vallattomasti auki, tennarit, revityt farkut, raikkat huulipunat ym. vielä kun olet nuori!! Korkkareita, suoria housuja, jakkupukuja ym. ehdit käyttämään sitten minun iässäni ;) (En tarkoita, että sinullla nytkään olisi niitä negatiivisessa mielessä, mutta tarkoitan, että vielä kun voit, hyödynnä nuoruuden mahdollisuudet. Tässä iässä ei enää voi ainakaan välttymättä wannabe-nuori-efektiltä)
    Ja vielä – ihanaa, kun olet löytänyt kauniin tyylisi :)

  23. 1 ja 20. Molemmat kivoja asuja ja molemmissa kengat ratkaisi. Mikaan asu ei minulle nayta hyvalta ilman korkoja. Olen outo juu…

  24. Olen pitänyt sinua mukavana tyttönä, mutta nyt en ole enää varma: kiusaat meitä mahdottomalla tehtävällä! Valita nyt täydellisistä asuista se täydellisin…;)

    …Kolmen päivän kuluttua

    Merihenkisyydestä ja kontrasteista kun tykkään, niin annetaanpa ääni asulle numero 24.

  25. Kaikki asukokonaisuudet on ihania, joten oli kyllä vaikea valita lemppareita :D Mutta ainakin näistä kaikista ihanuuksista lemppareiksi valikoitui 5, 17, 19 & 30 :) Nro 30 on kuitenkin ehdoton ykkönen, niin älyttömän ihana!

  26. Haalariasu on kyllä yksi omakin suosikkini, sama asu on ollut jo monta kertaa yllä :) Tosi mukava kuulla, että meillä menee maku yks yhteen, kiitos kivoista sanoistasi!

  27. Thank you so much for your kind words – and so nice to hear that I've got followers in Germany as well! Thanks and hope you have a lovely week :)

  28. Meinasin kirjoittaa automaattisesti takaisin huomenta, heh.. :D Jos nyt kuitenkin iltaa! Kiitokset kivoista sanoistasi, ihana kuulla että tykkäsit :) Kuvien lataukseen sitten, käytän itse asiassa ihan amatööristi bloggerin omaa, joskin pitäisi pikkuhiljaa siiryä esim Flickriin tai Photobucketiin. Kiitos kommentistasi ja mukavaa viikkoa sinne!

  29. Minäkin pidän housuista kovasti, mutta silti jokin tuossa asussa silmääni tökkii! :D Ehkä paita olisi kuitenkin voinut olla housujen sisässä.. Kiitos kuitenkin ja ihana kun kerroit suosikkisi!

  30. Voi, ihana sinä! Kiitos hurjan paljon Minni, niin kehuista kuin erityisesti lempiblogin tittelistäkin :) Mukavaa uutta vikkoa sinne!

  31. Hi there! Thank you for sharing your favourites, seems like you're into classic style as well :) Thanks and hava a great week!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *