Outfits of 2014

>Asuissa ollaan päästy jo tämän vuoden puolelle, mutta kurkataan silti vielä, miltä näytti pukeutumisvuosi 2014. Kokosin kollaasiin kutakuinkin kaikki viime vuoden asut paria hassua lukuunottamatta, joten tässä olisi 36 yhdistelmää! Mukaan mahtuu varsin paljon raitaa, vaaleansinistä ja neutraaleja sävyjä, monen monta Mulberryn Del Reytä sekä Alexaa ja niin rennompia kokonaisuuksia kuin esimerkiksi pari työasuakin.

Omia suosikkejani taitavat olla pienen pohdinnan jälkeen numerot 12, 19 sekä 21. Pastellinsininen takki oli yksi villeimmistä ostoksistani ja mietin sitä pitkän tovin sovituskopissa,  mutta enpä katunut sen hankintaa päivääkään. Aivan ihana väripilkku, jonka käyttämistä odotan taas jo innolla! Sama koskee Lindexin oransseja paisleyshortseja, ne näyttivät minusta mielettömän kivoilta päivettyneiden säärien kanssa. Farkkushortsit ja raita taas ovat mitä yksinkertaisin yhdistelmä, mutta siltikin pidän asusta yhä kovasti. Se saattaa myös tuoda mieleen tuon ihanan helteisen kesäillan, kun käytiin porukalla minigolfaamassa – monesti asujen selailu herättääkin aina tosi paljon muistoja!

Löytyykö teiltä suosikkiasua näiden joukosta? :)

I’ve already posted my first outfit for this year, but now it’s time to look back and gather up all the outfits from 2014! So here they are – 36 outfits from last year. My outfits seem to consist of classic pieces and neutral tones, although there are few colour explosions as well. Not to mention all the striped shirts and sweaters, but what can I say – I love fresh and nautical stripes! My favourites of these are the outfits 12, 19 and 21. Which one is your favourite? :)

94 thoughts on “Outfits of 2014

 1. Voi Sari, kiitos aivan ihanasta kommentistasi! Olen lukenut tämän moneen otteeseen ja vieläkin nousee hymy korviin asti, kirjoitit niin kauniisti :)

  Kiteytit omatkin ajatukseni tyylistäni aika hyvin tässä, tykkään tosiaan ehdottomasti naisellisesta tyylistä ja vaikka olisikin jotain rosoisempaa, on siihen kiva yhdistää sitten jotain supernaisellista vastapainoksi. Mielettömän hienoa kuulla, että voit saada täältä vinkkejä ja inspistä! On muuten aina ihan mahtavaa kuulla, että ruudun takaa löytyy lukijakuntaa iältään moneen lähtöön – siinä ikään kuin tuntee tehneensä jotakin oikein, kun monen ikäisiä kiinnostaa.

  Isot kiitokset vielä, palautteesi antoi minulle todella paljon! Ihanaa kevään odotusta ja toivottavasti pysyt matkassa mukana jatkossakin :)

 2. Voi, ihanasti sanottu että muistat kaikki :) Olet kultainen, kiitos! Ja juuri itse mietin näitä asuja selaillessani, että hitsi vie tuo Alexa onkin ollut hyvä ostos ;) Ehdottomasti yksi lempilaukkuni, joten en voi kuin suositella mallia!

 3. No mutta, ihana kun nyt jätit jäljen! Kiitos paljon Paula :) Paita on ollut paljon käytössä tänäkin talvena, olen muuten nimennyt sen Blair Waldorf-paidaksi Gossip Girlin tyyliin, heh.

 4. Ihana sinä, isot kiitokset kommentistasi ja kauniista sanoistasi! Pidä itsetunto yhtä korkealla jatkossakin, se miten kantaa itsensä tekee jo niin paljon :) Oikein mukavaa viikkoa sinne pohjoiseen päin!

 5. Voi kiitos Emmi! Joo totesin samaa, tosin onhan jalassa korotkin ettei ihme että saa tämä nappula vähän lisäpituutta.. :D To 34 onkin ollut yllättävän monen suosikki, hauskaa että usein ne ovatkin tuollaisia “ihan tavallisia asuja” kumppareineen ja pipoineen, jotka ovat ihmisten mieleen :)

 6. Hih, monta suosikkia siellä! Kiitos ihana :) Ja mahtavaa, että löysit kuin löysitkin itsellesi takin! Kamelinvärinen kuulostaa tosi hyvältä, sellaisia on tullut silmäiltyä itsekin :) Vaalea takki on kyllä kivaa vaihtelua tummien talvitakkien rinnalle!

 7. Voi kiitos Emmi! Kiva kuulla, mitkä olivat sellaisia asuja jotka nousivat kuitenkin suosikeiksi :) Ja Medium Lilystä sitten, en kyllä millään usko että tuohon saisi läppäriä, tsekkasin vielä mitat Mulberryn sivuilta ja siellä korkeus on 20cm ja leveys 28cm, joten vähän turhan tiukille menisi.. Minulla saattaa kulkea mini iPad mukana. Medium Lily on minulla kyllä vain kaupunkikäytössä tai esimerkiksi kesällä usein töissä, mutta yliopistopäivinä (edes kevyempinä sellaisina) tuo on kyllä pieni ainakin omaan käyttööni. Regular Alexa saattaa joskus olla olalla lyhyinä päivinä, sinne kun mahtuu padia ja kalenteria sun muuta tarvittavaa :) Juurikin sellaiseen arki- ja kaupunkikäyttöön Lily on kyllä ihana!

 8. Heippa Mari! On itse asiassa kyllä ja voisin myydä takin, tosin se on nyt Helsingissä ja minä Vaasassa, niin en pääse tsekkaamaan sen kuntoa vielä. Olen menossa ensi viikon lopusta Helsinkiin, joten laitatko minulle vaikka sähköpostia (jonnamaista@gmail.com) jos olen kiinnostunut takista, niin voin sitten sieltä käsin olla yhteydessä kanssasi :)

 9. Kiitos paljon Madde, mahtava kuulla että tykkäsit tästä asupläjäyksestä :) Ihanaa viikon alkua sinne!

 10. Voi Ninnu, kiitos ihan hurjasti tästä <3 Sinunkin tyylisi on tosi paljon mieleeni, joten ihana kuulla :)

 11. Kiitos hurjasti, tosi kiva kuulla että nämä ovat mieleen! Ja ihana, täältä voi ainakin sitten kerralla kurkkia asut inspiraatioksi :)

 12. Kiitos paljon Mapsi! Rennon rempseä 19 on kyllä minunkin mieleeni noine kaikkine mainitsemiesi elementtien kera. Pidän ehdottomasti rennosta tyylistä tennareineen ja revittyine farkkuineen, mutta eniten minua on kyllä juuri sellainen naisellinen tyyli, tai parhaassa tapauksessa näiden kahden yhdistelmä :) Tosin mikäs niitä tennareita estää vanhempaakaan käyttämästä, jos ei nyt ihan toimistolla, niin vapaa-ajalla sitten ainakin vaan rohkeasti! ;)

 13. Kiitos, korot viimeistelevät kyllä asun kuin asun! Korollisia nilkkureita käytän syksyllä ja talvella arkena useinkin, mutta avokkaiden suhteen olen äärimmäisen laiska. Ihailenkin aina niitä, jotka jaksavat käyttää kauniita korkoja :)

 14. Haha, olet kyllä loistava – saat aina hymyn aikaan kommenteillasi! Kiva kun kuitenkin sait valittua suosikin, ei kanneta kaunaa eihän.. ;) Kiitos ja ihanaa viikoa sinne!

 15. Kiitos paljon Pilvi, kiva kun löytyi noin monta suosikkia! Tuo 30 on kyllä rentoudessaan minunkin mieleeni :)

 16. Voi vitsi kiitos vinkistä! Onko tossa muuten mitään vuorta? Ei käynyt ilmi tuotekuvauksesta. Mulla usein on ongelmana, että pipot kutittaa.

 17. Ihania kuvia! Mun lemppareita on varsinkin noi oranssien shortsien asut, erottuu kivasti:). Oon tosi ilonen että löysin sun blogin, kiitos!

 18. Odotan kyllä kovasti oranssien shortsien käyttöä taas, niin kiva väripilkku. Ja ihanasti sanottu, kiitos itsellesi kun luet! :)

 19. Suosikkini on nro 27, vaikka onhan noissa nyt ainesta suosikiksi vaikka miten monessa! Pidän tyylistäsi todella paljon; sekä pukeutumisessa, sisustamisessa kuin myös kirjoitustyylissäsi :)

  Olisiko sinun joskus mahdollista toteuttaa postausta, jossa keräisit pienen budjetin kaupoista vaatekaapin kulmakivet? Eli millaisilla vaatteilla on helppo toteuttaa erilaisia asukokonaisuuksia, mitkä ovat sinun mielestäsi sellaiset perusjutut? :)

  Kiitos aurinkoisesta blogistasi!

  -Tiia

 20. Mukava kuulla että suosikki löytyi! Kiitokset kehuista, erityisen paljon lämmitti että kirjoitustyylinikin natsaa :)

  Ja kyllä vaan on mahdollista, tällaista vaatekaapin kulmakivet -postausta en olekaan tehnyt aikoihin. Laitan tämän siis työn alle! Aina kiva kuulla toiveita ja ehdotuksia siitä, mitä te haluaisitte täällä lukea. Nyt kun kouluhommatkin hellittävät hetkeksi, niin toivottavasti ehdin ensi viikolla työstää postausta!

  Ihana sinä, kiitos itsellesi kun luet! :)

 21. Tuleeko sinun enää käytettyä Bayswateria ollenkaan kun ainakaan näistä en sitä bongannut?

 22. Käytän kyllä, laukku on kulkenut usein mukana yliopistolla, “kaupunkikäytössä” taas on ruskeana laukkuna Alexa pienemmän koonsa vuoksi. Nyt kyllä parin viime kuukauden aikana LV:n Monogram Neverfull on vienyt ruskean laukun paikan, mutta täytyypä ottaa taas Bayskin ahkerampaan käyttöön :)

 23. Hei Jonna, ihania asuja kaikki! Olen erityisen tykästynyt tuohon asun nro 25. siniseen Lindexin neuleblazeriin, ja ehdottelenkin että jos joskus päätät siitä luopua niin täällä olisi yksi potentiaalinen ostaja :)

  1. Heippa, kiitos kehuista! Voi valitettavasti en usko että olen tuota neuletta myymässä, mutta pidän sinut mielessä ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *