Outfit in Neutrals & Plaid

Vuoden ensimmäistä asua! Asuja ei ole tullut paljoa kuvailtua viime aikoina, ihan jo noista paukkuvista pakkasistakin johtuen, hrr. Hatunnosto kaikille kylmänsietokykyisille kanssabloggaajille, jotka päivästä toiseen pystyvät värisemään ulkona kameran edessä ilman punaista nenänpäätä tai kohmettuneita varpaita – minä tunnustan, olen mukavuudenhaluinen ja vilukissa! Ennen Vaasaan lähtöäni ehdittiin sentään taltioida jotain, ja tätä vaaleiden sävyjen ja punaisen ruudun yhdistelmää onkin tullut käytettyä useasti. Takin alta pilkottava ruutukuosi tuo asuun heti kivaa rennompaa vibaa, tämä Lexingtonin flanellipaita on jo toissa syksyn mallistoa. Merkin uutuuksia odotellessa, pian pääsenkin vilauttamaan teille tulevia kevään ja kesän mallistoja!

Wool coat / Mango
Shirt / Lexington (giveaway)
Scarf / BeckSöndergaard
Pants / Mango
Shoes / Depeche
Bag / Mulberry
Sunnies / Ray-Ban
Gloves / H&M

Olen muuten ilolla lueskellut viime päivinä jättämiänne kommentteja! En vain niiden sisällön vuoksi, vaan sen takia, että huomasin loppuvuodesta kommenttiboksissa olevan tavallista hiljaisempaa, vaikka kävijämäärissä ei ollutkaan suuria muutoksia. Ihana siis kuulla, että siellä te olette yhä! :) Olen sanonut monesti aikaisemminkin, kuinka kommentit tuovat bloggaamiseen ehdottomasti sitä kaivattua vuorovaikutusta – ilman sitä tämä olisi huomattavasti tylsempää touhua! Minusta on aina yhtä mukava tietää ja nähdä, keitä siellä ruudun takana on sekä oppia tuntemaan myös teitä. Kiitokset siis, että olette matkassa mukana!

Here’s the very first outfit of the year! We haven’t done much outfit shooting lately, because it’s so freaking cold here in Finland at the moment. I really admire those who can stand the coldness and take beautiful pictures no matter what the weather is like ;) Anyhow, here’s a combination of light shades and plaid – something that I’ve worn several times during past days. I’m a big fan of plaid shirts and this flannel one from Lexington (FW 13 collection) is one of my favourites. I like pairing it with some red lipstick!

27 thoughts on “Outfit in Neutrals & Plaid

 1. Niin nätti asu, kuten sulla aina! :) Jokin näissä väreissä erityisesti kolahtaa. Sullakin muuten kun tämän huivin näin, sitä oli pakko sovittaa, ja pakkohan se oli mukaan ottaa! Aivan ihana huivi! :) Helsingin Aleksin Ziosta näitä vielä löytyi monta, ihme kyllä!

 2. Osaat kyllä aina tyylikkäästi yhdistellä eri vaatteita kauniiksi asukokonaisuuksiksi! :) Hrr, täälläkin on kylmä mutta onneksi ollaan menossa kevättä kohti.

 3. Mä oon juuri sellainen lukija, joka selaa aktiviisesti blogiasi mutta usein kännykällä joten se kommentointi usein jää. Nyt kuitenkin koneella ja hyvä sauma heittää kommenttia – olet oikeassa siinä että bloggaamisessa vuorovaikutus on ihan parasta ja hyvin tärkeää. Se tuo motivaatiota tähän touhuun, paljonkin :)

  Sulla on tosi kivan väriset hiukset muuten, kun palaan täältä Aasiasta takaisin maanosaan josta saa vaaleaa hiusväriä alkaa mun hiusten uusi elämä. Tuon tyyppistä mikä sulla hakusessa, nyt olen tyytynyt enimmäkseen haaleisiin raitoihin värillä jota olan saanut kavereilta Euroopasta. :)

 4. Ihanan aurinkoinen asu!<3 Mulla on ollut tyädellisen puna-sävyisen ruutupaidan metsästys varmaan viimiset kaksi vuotta käynnissä, mutta ei, ei vain löydy :( Yksi löytyi Tallinnasta ja ostinkin sen koska se oli täydellinen, paitsi että se oli aivan liian pieni :D
  Ja voivoi, en sitten saanut tuotakaan takkia höh:( Helsingissä ei ollut kokoa kummassakaan liikkeessä, ja netissä enään vain L kokoa:( Nyt yritänkin etsiskellä jotain vastaavanlaista netistä, (jos siis löydät niin vinkkaa tänne päin;)) oon vain niin maailman surkein nettishoppailija etten jaksa, osaa enkä tiedä mistä etsiä :D ja näyttääkö malli sitten kivalta livenä jne.. :D

 5. Minä taas haluaisin kiittää sinua, kun olet viime päivinä niin ahkeraan tahtiin päivitellyt blogiasi! Vaikka tämä on kyllä lemppariblogini, jota seuraan aina yhtä innolla vaikkei postauksia kiireiden ym vuoksi niin useasti tulisikaan :) ja tyylikäs asu!

 6. Kiitos paljon Ninnu! Olen itse ihan hurmioissani vaalean beigen ja harmaan yhdistelmästä :) Ja hei, kiva kun löysit omasi tuosta huivista – se on ihana! Huivi on ollut täällä kaulassa lähes joka päivä sen ostettuani, joten hyvä hankinta!

 7. Kauniisti sanottu, kiitos! :) Ja kyllä vaan, sieltä se kevät tulee (pikkuhiljaa) ja päiväkin alkaa kohta jo pitenemään.

 8. Monet varmasti lukevatkin tänä päivänä blogeja kännykällä, jolloin ehkä tulee harvemmin jätettyä kommenttia. Ihana kun nyt jätit jäljen – kiitos tästä! :)

  Ja kiitos, viihdyn kyllä itsekin tässä luonnollisessa vaaleassa! Heh, ei sitä osaa ajatellakaan, että jossain ei myytäisi vaaleaa hiusväriä, mutta aasialaiset sitä tosiaan harvemmin varmaan kaipaavat. Eurooppaan paluuta odotellessa siis ;)

 9. Kiitos Jessika! No voihan, minäkin etsin kyllä omaani pitkään.. H&M:llä on välillä ollut kivoja ruutupaitoja, kannattaa katsoa sieltä jos et ole aiemmin katsonut. Äh, onpa kurjaa ettei takkia enää löytynyt! Pidän silmät auki ja vinkkaan, jos johonkin vastaavaan törmään :) Nettishoppailussa on tietysti tylsää, kun ei pääse sovittamaan, mutta onneksi palautus on useimmilla puljuilla tosi helppoa!

 10. Voi, ihana sinä! Tästä tuli tosi hyvä fiilis, kiitos ja rutistus :) Tähän vuodenaikaan valon määrä rajottaa paljon bloggaamista, viime aikoina on kuitenkin ollut hieman enemmän niin valoa kuin aikaakin, joten on ollut kiva puuhailla vähän enemmän blogin parissa!

 11. Taas niin tyylikäs asu sulla! Haha, totta tosiaan että asukuvailu on hyytävällä pakkasella aika epämiellyttävää sekä kuvaajalle että kuvattavalle.. Jotenkin myös tuntuu siltä että pakkasella ei myöskään ole kovin edustava olo :D

 12. Kiitos paljon Reetta! No kyllä, kerta kaikkiaan nostan hattua niille, jotka tuohon touhuun näillä pakkasilla pystyvät! :D Siitä kirkkaanpunaisena loistavasta nenästä puhumattakaan, hehe.

 13. Voi että, kiitos kovasti! Hymy on kyllä sellainen, johon itsekin kiinnitäin usein ensimmäisenä huomiota ihmisessä :) Iloinen hymy kasvoilla tekee niin paljon!

 14. sulla on tosi kiva blogi! mutta jostain syystä tulee harvoin kommentoitua… osaisitko muuten sanoa, mistä uskaltaisi tilata second handinä mulberryä? (:

 15. Kiitos! Ymmärrän sen, ihana kuitenkin että nyt jätit kommenttia :) Yksi paikka jota uskaltaisin suositella (en ole itse tilannut, mutta ystävä kyllä on ja monesti kehuttu myös esim. Purseforumilla) on Labels most wanted. Olen tehnyt putiikista postauksenkin täällä http://jonnamaista.blogspot.fi/2014/03/second-hand-vinkki-laukkutytoille.html. Lisäksi FB:ssä on sellainen kirppisryhmä kuin Louis Vuitton/Hermes/Chanel/Mulberry, jossa on tosi usein ollut Mulberryjä myynnissä :)

 16. Moikka Jonna! Minkä kokoinen sulla on tämä Mangon takki? Ja kuinka pitkä olet? Jos siis saa udella, olen tilaamassa takkia itselleni ja vaikutamme aika samankokoisilta :) Kaunis kiitos vastauksestasi! :)
  T. Jessica

 17. Heippa Jessica! Mulla on takki koossa XS ja itse olen 160cm pitkä :) Toivottavasti tästä on jotain apua koon valintaan, takki on kyllä aivan ihana!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *