Meikkipohjista

Ihoni on ollut tänä talvena erityisen kenkku. Kuivuus on kyllä aina ollut ongelma, atooppisesta ihosta kun kärsin, mutta viime aikoina mitkään voiteet eivät ole tuntuneet auttavan. Lieneekö syy sitten näissä hyvin vaihtelevissa sääoloissa vai missä, mutta kasvojeni iho on ollut pahimmillaan niin kuiva, että se hilseilee ja kutisee. Meikkipohjan tekokaan ei ole aina ollut sieltä helpoimmasta päästä, sillä vääränlaisen pohjan kanssa kuivuus korostuu entisestään. Meikkipohjista puheen ollen, ajattelin sanoa muutaman sanasen käytössäni olleista purtiloista!

Vuosien ajan suosin vain ja ainoastaan bareMineralsin mineraalimeikkipohjia. Kunhan jauhemaisen mineraalin pyörittelyyn tottuu ja on valmis käyttämään meikkipohjan tekoon muutaman minuutin pidempään, ovat nämä pohjat loistava vaihtoehto. BareMinerals on monien suosiossa koska se on erittäin kevyt iholla, mutta peittää pieniä virheitä hyvin. Pohja myös tuntuu vain paranevan päivän mittaan säilyttäen samalla kuulauden!

Viime kesän aikana innostuin kuitenkin pitkästä aikaa nestemäisistä meikkivoiteista ja käytinkin kesän ajan lähinnä Lumenen CC-voidetta. Se on talvisaikaan omalle iholleni liian kevyt, joten otin käyttöön Lancomen Teint Miracle -meikkivoiteen, joka oli jäänyt aiemmin kaappiini käyttämättömänä. Teint Miracle on yhä nestemäisistä suosikkini, sillä se on iholla samettisen kevyt, peittää tarpeeksi kirjavansävyistä ihoani ja pysyy kohtuullisen hyvin. Ainoa miinus tulee siitä, ettei meikkivoide ole ihan optimaalisin kuivalle iholle näin pakkaskeleillä, tällöin kuivat kohdat saattavat olla ikävän korostuneina päivän päätteeksi.

Lancomen ehdin käyttää loppuun ja ajattelin ostaa uuden pullon TaxFreestä, sitä odotellessa päätin kokeilla budjettivaihtoehtona monien ylistämää Lumenen uutta Longwear Blur Foundationia. Tätä on useasti verrattu Teint Miracleen, ellei kehuttu jopa paremmaksikin meikkivoiteeksi! Odotukseni olivat suuret ja ensivaikutelma olikin hyvä; peittää mainiosti ja tekee ihosta kauniin hehkuvan. Taidan kuitenkin sanoa nyt ensimmäisen poikkipuolisen sanan Blurista, sillä ikävä kyllä kuivan ihon suosikki tämä ei ole. Meikkivoide tuntui kuivattavan ihoa entisestään puhumattakaan kuivista läiskistä kasvoilla, mutta ehkäpä annan tälle uuden mahdollisuuden keväämmällä!

Summa summarum, bareMinerals tuntuu kuitenkin olevan iholleni paras vaihtoehto näin talvisaikaan, vaikka kuivan jauheen kuvittelisi ehkä olevan kaikkea muuta kuin toimiva tällä hetkellä. Joskus saatan kevyesti yhdistellä sekä Lancomea että mineraalipohjaa tai uhrata pakkasia ja käyttää pelkkää nestemäistä. Löytyykö sieltä yllä mainittujen tuotteiden suosijoita, tai oletteko te jo ehtineet kokeilla tätä kauneusmaailman ylistämää Bluria? :)

My skin hasn’t really been the easiest one lately! I’ve always suffered from a very dry skin though, but during this winter I’ve really had to struggle with it. It feels like none of the heaviest face creams helps! When your skin is dry and itchy, it isn’t easy to make a beautiful makeup base either. For many years I only used bareMinerals and their Original foundation – these mineral foundations are definitely as good as said. It might take a few minutes longer to put on compared to a liquid foundation, but it’s worth it!

Lately I’ve tried some other foundations as well. Earlier this fall I fell in love with Lancome Teint Miracle foundation, which feels and looks so light on your skin yet still smoothes the skin tone. It felt a bit too dry for me during wintertime, but it was better than Longwear Blur Foundation that I also tried from Lumene. All the reviews that I’ve read about this one have been really good, but this just wasn’t the best one for me. I guess I’ll just stick to the bareMinerals while I’m waiting for warmer spring days.. ;)

49 thoughts on “Meikkipohjista

 1. Oma kuiva ihoni ei kyllä kestä talvella BreMineralsia ollenkaan ja joudunkin aina talven ajaksi vaihtamaan nestemäiseen meikkivoiteeseen. Onneksi löysin vihdoin toimivan meikkivoiteen MaxFactorilta pitkän etsinnäin jälkeen!

 2. Lumenelta ei yleensä valitettavasti löydy riitävän vaaleita sävyä minulle, mikä on mielestäni hirvittävä miinus ylipäänsä! Ainoastaan Natural Codessa on tosi vaalea, mutta se ei ole alkuunkaan riittävän peittävä ja CC-sarjan vaalein on ihana kesällä, mutta talvella sekään ei oikein toimi. Kuivasta ihosta en kärsi, mutta vaikeutensa siis kullakin :)

 3. Ensi kokeilun jälkeen olin myyty, Lumenen Blur on aivan mahtava uutuus. Nyt jää BM, Helena Rubinstein, Mac ym. merkkien tuotteet hyllylle…., vaikka ei niistäkään mitään huonoa sanottavaa ole :)

 4. Moi! Itsellänikin on atooppinen iho ja ilmennyt kans tuollaisia samanlaisia oireita. Kesällä käytin lumenen cc-voidetta ja oon todennu sen olevan paras meikkivoide iholleni kesäisin. Nyt talvella käytän kahta meikkivoidetta, cc-voidetta johon sekoitan Lancomen photogenic lumessenceä ja tää yhdistelmä sopii vallan mainiosti :) Peittää, mutta kosteuttaa myös. Ja vielä lisätäkseni, ite oon ainakin huomannut että juurikin nää sään “jojoilut” saa ihon menemään huonoon kuntoon, kun ensin on lämmintä ja sitten yhtäkkiä kovat pakkaset.

 5. Ite oon käyttänyt kans jo monta vuotta tuota bareMineralsia, mutta oon alkanut jostain syystä haikailemaan jonkin nestemäisen perään. Vaikka bareMineralsissa ei mitään vikaa ole, vaihtelu ilmeisesti virkistäis. :D En vaan oikein uskalla vaihtaa kasvotuotteita, kun mun iho reagoi niihin helposti epäpuhtauksilla. Ehkä jokin budjettituote ois sopiva, niin ei harmita sitten niin paljon jos tuote ei itselle sovikaan.

  Ps. Mahtava tää sun blogi! Oon ite myös Vaasassa opiskelemassa niin on kiva lukea jotain “paikallista”. :)

 6. Multa peukut BareMineralsille myös! Käytän ympäri vuoden, vaikka kesällä myös ajoittain pelkkää päivettävää kosteusvoidetta tai cc-voidetta. Mä olen kyllä kokenut BM:llä meikkaamisen nopeaksi, kun sitä tarvitsee laittaa niin vähän! Nopeammin teen meikkipohjan jauheella, kuin vaikkapa laitan eyelinerin ja levitän ripsivärin :)

 7. Mä en ole käyttänyt moniin vuosiin muuta kuin bareMineralsia, mutta ostin myös hetki sitten tuon Lumenen Blur-meikkivoiteen ja ajattelin testata, miltä nestemäinen meikkivoide tuntuu pitkästä aikaa. Ihoni on kaikkien hormonaalisten muutosten jäljiltä aivan erilainen kuin ennen ja kuivan sijasta melkeinpä rasvoittuva. Mulle siis tuo toimi loistavasti (myyjä sanoikin, että on tarkoitettu lähinnä rasvoittuvalle iholle) ja huomasin saman, että jos kasvoilla oli vähänkin kuivia kohtia, kyseinen meikkivoide näytti niissä aika huonolta..:/ Muuten kyllä loistava tuote! :)

 8. Kiitos Jonna, tästä oli hurjasti apua! :) Olin nimittäin jo aikeissa ostaa tuon Longwear Blurin, ja kokeilla olisiko siitä tänä talvena ennätyskuivan ihon pelastajaksi, mutta taidan jättää väliin. On oikeasti inhottavaa, kun naama hilseilee, kutisee ja kirvelee vaikka kuorisi ja rasvailisi kuinka. Omalla kohdallani ainoa vaivaan tehonnut voide on ollut Bepanthen, jota olen lätkinyt naaman täyteen yön ajaksi, vaikkei se todellakaan ole mikään voittaja imeytymisen nopeuskilpailussa :D

 9. Minulla on jo toinen putilp Blur voidetta menossa enkä voi kun kehua! Toki kuiviin kohtiin se jää ikävästi kiinni muttei yhtä pahasti kuin muut kokeilemani meikkivoiteet. Kokeile ihmeessä keväämmällä uudestaan! :) Blogisi piristää aina päivääni, suuret kiitokset siis sinulle!

 10. Moikka! Tämä nyt ei liity mitenkään tähän postaukseen, mutta ajattelin silti kysyä. Tarkoituksena olisi hakea Vaasan yliopistoon, mutta ruotsinkieli mietityttää. Näkyykö ruotsinkielisyys tavallisessa arjessa? Onko ruotsinkielellä isokin merkitys esim. harjoittelu- tai kesätyöpaikkaa hakiessa? Nimimerkillä ruotsin osaaminen aika ruosteessa :D

 11. Olen käyttänyt BareMineralsin Mineral Veiliä vuosien ajan jo, mutta nyt juuri muutama kuukausi sitten päädyin kokeilemaan saman tuotesarjan BareSkin-nestemäistä meikkivoidetta, joka on ehdottomasti omasta mielestäni parempi iholla sekä helpompi levittää ja rakentaa peittävyyttä tarvittaessa… Puhumattakaan sotkuisuuden vähenemisestä! :)

 12. Tähän kasvojen kuivuuteen liittyen kysyisin, että miten kosteutat kasvosi? huomasin itse, ettei mitkään meikkivoiteet auta peittävyyteen, jos kosteutus kasvoille ei ole tarpeeksi hyvä. Ja tuntuu, että sitäkin piti etsiä pitkään. Lumenen coctailtipoilla ja dr.hautchkan ruusuvoiteella on ollut paras vaikutus näin talvisin. Nyt melkein mikä tahansa meikkivoide näyttää kasvoilla hyvältä. -Anu

 13. No voihan! Minulla on sen verran tehokas kosteutus alla, että BM onneksi toimii talvellakin. Kiva että olet löytänyt omasi, on turhauttavaa jos ei omalle ihotyypille sopivaa pohjaa meinaa löytyä!

 14. Tuo on kyllä kumma, etenkin kun on kyse suomalaisesta brändistä – luulisi että pohjoismaissa et olisi ainoa vaaleaa sävyä kaipaava.. Vaikeutensa tosiaan kullakin, tosi harmi jos ei oikeaa sävyä meinaa löytyä. Tsemppiä etsintään ja peukut pystyyn, että tulevaisuudessa saataisiin vaaleampiakin sävyjä!

 15. Heips! En käytä oikeastaan puuteria lainkaan, oma ihoni kun on sen verran kuiva, että meikkipohja pysyy hyvin paikoillaan ilmankin :)

 16. Voi hitsit, kyllä harmittaa ettei se sovi omalle iholleni! Keväällä kuitenkin uusi yritys :) Blur on kyllä vienyt todella monen sydämen.

 17. Moikka! Huh, kohtalovoereita! Kuulostaa hyvältä miksaukselta, itsekin kun tykkäsin CC:stä kesällä kovastikin. Lancomen muista meikkivoiteista ei sitten olekaan kokemusta. Jep, juurikin säiden vaihtelut taitavat olla pahin vihollinen iholle ja vielä nopeat vaihtelut pakkasesta sisäilmaan.. :/

 18. BareMinerals on kyllä vaan niin hyvä, ei turhaan hehkutettu! Kynnys vaihtaa tuotteita on kyllä suuri, kun on niin tottunut yhteen, eikä tiedä miten herkkä iho reagoi. Alempana kehuttiin BM:n uutta nestemäistä meikkivoidetta, voisiko siinä olla sopivaa vaihtelua? ;) Hinta tietysti voi kivuta aika ylös, toisaalta suosittelisin itse kokeilemaan juuri esim. tätä monien kehumaa Lumenen Bluria (hinta n. 15e:n tienoilla), niin ei tulisi hirveän kalliiksi kokeilu :)

  Isot kiitokset kehuista! Aina yhtä kiva kuulla, että ruudun takaa löytyy vaasalaisiakin :)

 19. Ihan totta kyllä, eihän se nyt niiin mahdottoman hidasta puuhaa ole! Jauhetta tarvitsee vähän, mutta huolellinen pyörittely taitaa taata parhaimman peittävyyden, joten siksi se tuntuu hitaammalta kuin nestemäisen meikkivoiteen nopea sutaisu :D Silmien meikkaamista kyllä inhoan plaah, on jo ikävä arkea helpottavia pidennyksiä!

 20. Oi, mahtavaa että Blur sopi sulle! Niin moni on sitä kehunut, että ihan harmittaa, ettei se toiminut omalle iholleni. Ihmettelen muuten, että tuo on purtilon mukaan suunnattu kaikille ihotyypeille, vaikka niin selkeästi tuntuu olevan enemmän juuri rasvoittuavalle iholle.. Ehkä täytyy antaa keväämmällä uusi yritys! :)

 21. Moi! Mulle BareMinerals on vieras tuote. Mistä olet sitä ostanut? Itse olen luottanut Teint Miracleen monta vuotta, sillä se on kevyt mutta sopivan peittävä. Itsellänikin on kuiva iho näin talvisin, mutta kosteutan sitä naamioilla ja seerumeilla usein, jottei iho pääse kuivumaan. Lisäksi itse joudun käymään 4 kertaa vuodessa kasvohoidossa. :) -Kaisa

 22. Eipä mitään, kiva jos oli apua! Kovasti haluaisin yhtyä muiden ylistyskuoroon Blurista, mutta ikävä kyllä kuivan ihon paras kaveri se ei ole :/ Inhottavia kyllä nämä iho-ongelmat, tiedän niin mistä puhut! Minulla ainoa tällä hetkellä jokseenkin toimiva kombo on Lumenen ravitseva öljy (se sellainen kaksivärinen) sekä Dr. Hauschkan ruusupäivävoide – samaa settiä kehuttiin myös alempana! Etenkin jälkimmäisellä olen saanut ihon hyvin rauhoittumaan, jos se on mennyt ärhäkkään kuntoon juuri näillä meikkivoidekokeiluillani.

 23. Blur tuntuu kyllä olevan todella monen suosikki, onnistunut tuote Lumenelta siis! Toivottavasti se toimisi minunkin iholleni keväämmällä, täytyy antaa uusi mahdollisuus :) Kiitokset itsellesi piristävästä kommentista, ihana kun luet!

 24. Heippa! Aina saa kysyä, vaikka ohi aiheenkin :) Toki ruotsia kuulee täällä päivittäin vaikka ruokakaupassa käydessä, mutta muuten en koe sen näkyvän arjessani sen enempää kuin vaikka Helsingissäkään, kaikkialla esimerkiksi kaupoissa asioidessa osataan kutienkin myös suomea. Työpuoli on tosiaan sitten asia erikseen ja ainakin monesti korostetaan, että täältä on aika mahdotonta saada töitä asiakaspalvelutehtävissä ilman ruotsin kielen taitoa. Harjoittelemallahan se kuitenkin vain karttuu ja ei hätää, et varmastikaan ole ainoa jonka taidot ovat ruosteessa :)

 25. Oi, juuri mietiskelin tuota BM:n nestemäistä nähdessäni sen jossain lehtisessä.. Kiinnostaisi tosi paljon kokeilla jossain vaiheessa, joten täytyypä laittaa korvan taakse! :)

 26. Tehokas kosteutus on tietysti kaiken perusta, mutta viime aikoina on tuntunut että sekään ei riitä! Itse asiassa minulla on käytössä juuri tuo sama kombo, Lumenen öljy ja Hauschkan ruusupäivävoide, näistä kahdesta tuntuu olevan edes hieman apua :) Ruusuvoide on ollut erityisen hyvä rauhoittamaan ihoa, kun se on mennyt superkorpuksi näiden meikkivoidekokeilujeni myötä.

 27. Heippa Kaisa! Baremineralsia myy Suomessa ainakin Kicks sekä Stockmann. Itse olen ostanut aikoinaan ekan purkkini juuri Kicksistä, jolloin saa helposti kokeiltua sopivan sävyn, myöhemmin taas olen tilannut täydennystä aina Lookfantasticilta, jossa purkki on huomattavasti halvempi. BM:lla on myös kätevä Get Started kit, jossa saa parin eri sävyn (voit valita Light tai Medium -sävymaailman) lisäksi mm. aurinkopuuterin ja sudit eikä hinta ole paha siihen nähden, että Suomessa pelkkä yksi sävy maksaa saman verran, http://www.lookfantastic.com/bareminerals-grab-go-get-started-kit-light/10883441.html?autocomplete=productsuggestion. Itselläni on juuri tuo vaalea paketin toinen, Light -sävy :)

  Oih, kiitos muistutuksesta kasvohoidosta! En ole käynyt taas aikoihin, vaikka kosmetologi on minullekin suositellut 3-4 kertaa vuodessa käymistä.. Ehkä saan pian aikaiseksi varata ajan!

 28. Heh, ihan samasta ongelmasta kärsin minäkin! Äitini suositteli kokeilemaan Avenen Cold Creamia (nimenomaan kuivalle iholle suunnattu) ja ainakin mulla auttanut hurjasti, kun olen sitä lähes joka ilta laittanut kasvoilleni meikkien pesun jälkeen! :)

 29. Minulla ei kasvojen ihon kuivuus ole ongelma, toisin kuin muun kropan. Käytän kasvoille näin talvella iltaisin seerumia, liekö se vähän auttaa tuohon kosteus ja kuivuusongelmaan.
  Lumenea kokeilin, mutta jotenkin se on minulle vähän liian ohutta. Tykkään näin talvisaikaan, että meikkivoide saisi olla kermaisempi, kosteuttavampi ja vähän peittävämpi. Niinpä käytän aina voidemaisia, tällä hetkellä käytössä on Diorin Forever-meikkivoide, josta tykkään hurjasti.
  Joku tuolla muten vinkkas naamiosta, pitääkin illalla laittaa taas naamiot paikoilleen ;)
  Vinkkinä muuten tuohon, että Cliniquella on tosi ihana naamio, joka on tarkoitus jättää koko yöksi, nimeä en nyt muista, mutta kosteuttava tuote. Saattaisi ehkä auttaa sinun ihon kuivuuteen myös!

 30. Täällä toinen kuivaihoinen! Viime talvena ystäväni vinkkasi minulle ihoni kuivuuteen kasvoöljyjä. Enpä ollut sellaisia koskaan käyttänyt, ja öljy-sanakaan ei kovasti houkutellut. Tilasin monille tutusta Dermosilin kuvastosta Primo-kasvoöljyn. Loistava tuote ja edullinenkin (11€)! Se kosteuttaa ihoa ihanasti, ei tuki ihohuokosia ja tuoksuukin raikkaalle. Käytän öljyä muutaman kerran viikossa talviaikaan. Muutama tippa iholle, annan vaikuttaa hetken ja pyyhin sitten mahdolliset ylimääräiset pois. Öljyn lisäksi käytän päivittäisiä kosteusvoiteitani, mutta öljy pitää ihoni peruskosteutettuna.
  – Saara –

 31. Huuurjasti tekis mieli ostaa tuo Lumenen meikkivoide myös itselle, kun sitä on niin kovin kehutu joka puolella! Yleisesti Lumenesta superpaljon tykkäävänä voisin kuvitella että toi on myöskin mun mieleen ja ominaisuudet kuulostaa just eikä melkein siltä mitä meikkivoiteelta haen! “Harmi” vaan, että pukki toi mulle AIVAN TÄYDELLISET No.7:n meikit (meikkivoiteen ja niin irto-, aurinko-, kuin poskipunapuuterit) ja jo yks FitMe tuo No.7:n (mitä mä voin suositella maailman isoimmalla rakkaudella AH), niin tarttisin jonkun vähän kevyemmän voiteen loppuneen tilalle niille “en jaksanut meikata, mutta jotain piti tehdä” – aamuille… Ehkä tuon CC:nkin olis kohtapuoliin aika tulla jo munkin kaappiin… Tai sitten tyydyn vaan BB:hen mikä on kyllä just täykky tämmöselle ajoittain todella laiskalle :-D Ihanan vaikeita ongelmia nää meikkihommat, heh

 32. Itsellänikin on käytössä tuo Blur ja BareMinerals, ja molemmat loistotuotteita, varsinkin BM jota olen käyttänyt jo 5 vuotta. Oletko miettinyt puhdistukseen ja kosteuttamiseen käyttämiesi tuotteiden vaikutusta juuri tuohon hilseilyyn? Itselläni on ollut joka talvi sama ongelma, iho kuivuu, hilseilee ja punottaa + siihen päälle vielä epäpuhtauksia, yök! :D Mutta, nyt olen n.kuukauden käyttänyt puhdistukseen muutamissa blogeissa hypetettyä konjac-sientä ja en voi uskoa mitä ihmeitä se on tehnyt iholleni! Iho ei kuivu tai hilseile yhtään eikä epäpuhtauksia ole tullut, vaikka talvihan on usein se pahin aika. Itse kasvojen putsaus sienellä on myös hirmu kivaa, aamuisin on kiva aloittaa päivä kunnon sieniharjauksella :). Siihen päälle vielä hyvä, nopeasti imeytyvä kosteusvoide niin en ole huomannut kuivuusongelmaa Blurinkaan kanssa.
  Krisu

 33. Lohduttavaa, että on muitakin kohtalotovereita! Kiitokset vinkistä, laitetaan tämäkin mieleen :) Avenea ei olekaan tullut aikaisemmin testattua.

 34. Kuivuutta pitkin kroppaa on kyllä täälläkin, olen vielä mahdottoman laiska rasvailemaan vaikka käsiä ja jalkoja.. Oi, Cliniquen naamio kuulostaa hyvältä! Olen iät ajat käyttänyt Lumenen Sensitive-sarjan kosteuttavaa naamiota, joka jätetään juuri yöksi iholle. Vannon kuitenkin monien Cliniquen kosteuttavien tuotteiden nimeen, joten minäpä suuntaan ensi kerralla kaupassa tutkailemaan myös tuota naamiota ;) Kiitokset vinkistä, Mapsi!

 35. Heippa Saara! Öljyt ovat minunkin kaapissani vakiokäytössä, en enää osaisi kuvitellakaan ihonhoitorutiineja ilman niitä! Dermosilia en ole kokeillut, mutta mm. Lumenen ravitseva öljy on ihana päivittäiseen käyttöönkin, sipaisen sitä kasvoille ennen kosteusvoidetta aamuin illoin :)

 36. Ohho, siellä onkin ollut antelias pukki ;) CC on minun valintani juuri näinä “en jaksa meikata, mutta jotain piti tehdä” -päivinä, sillä kun saa nopeasti ja vaivattomasti tasoitettua ihonsävyä. Varmasti tykkäisit siitä! Lumene on kyllä onnistunut näissä viime aikaisissa meikkivoidelanseerauksissaan, kun sekä CC että Blur ovat olleet ihan supersuosittuja.

 37. Heippa Krisu! Puhdistus- ja kosteustuotteilla onkin iso vaikutus ihoon, puhdistuksessa tosin olen aina käyttänyt aika helliä tuotteita ja kosteutuksessa taas kaikkea aina öljystä ruusuvoiteeseen. Näillä hurjilla pakkaskeleillä vaan mikään tökötti ei tunnu kosteuttavan tarpeeksi :/

  Tähän tärkeimpään asiaan sitten, miten minulla kauneusblogien suurkuluttajalla on voinut jäädä tällainen ihmesieni huomaamatta! Ryhdyin heti googlailemaan ja etsimään lähintä Ruohonjuurta, josta voisin tämän sienen käydä itsellenikin hakemassa ;) Kiitos kiitos vinkistä, tätä täytyy kokeilla!

 38. mullakin iho on ihan hurjan kuiva varsinkin talvella, mutta myös kesällä.. ja kyllä, koko kroppa on kuiva kuin korppu :D kiitos isi atooppisesta ihosta<3 tuntuu ettei mitkään rasvatkaan auta, vaan aina kutiaa joku paikka :( meikkipohjakin on tosi hankala laittaa, kun iho on kuiva. itselleni ehdoton on taas nestemäinen meikkivoide, jonka sekoitan pieneen määrään kosteusvoidetta:) näin se pysyy ja mukautuu ihoon parhaiten :)

 39. Pitipä tulla tänne vielä pikaisempi vinkkaamaan itselleni myös ihan uudesta tuttavuudesta, joka voisi sopia myös sinulle kuivan ihon vuoksi :) Itselläni on siis myös erittäin atooppinen iho (niin atooppinen, että vielä Suomessa asuessani jouduin käymään viikottain UV-valohoidoissa ja suolahuonehoidoissa, jotta sain edes jonkinlaista helpotusta kuivan ja hilseilevän ihon kanssa), joten monet meikkituotteet eivät tämän vuoksi ole juuri sopineet iholleni. Lumenea en ole edes vuosikausiin kokeillut. Ainoa, jota olen jotenkuten voinut käyttää hyvin kosteutettujen kasvojen kanssa oli Lancômen Tein Idole. Käväistyäni kuitenkin Chanelin tax free myymälässä ennen edellistä lentomatkaa myyjä ehdotti, että kokeilisin Le Blanc de Chanelia, joka on ilmeisesti jonkinlainen BB- ja pohjustusvoiteen välimuoto. Blanc nimittäin tasoittaa oman ihon sävyjä kauniisti, ilman kuitenkaan liian paksua värikerrosta. Lisäksi tuote on rasvan muodossa, joten se myös samalla kosteuttaa ihoa ja tarpeen tullen tätä voi huoletta lisäillä pitkin päivää myös lisää jos kokee tarpeelliseksi. Blancin löydettyäni olen itseasiassa luopunut kokonaan meikkivoiteen käytöstä, sillä tämä tuote luo mielestäni niin kauniin ja kuulaan värin kasvoille, ettei muuta enää tarvitsekaan. Tässä siis pieni vinkki vitonen, joka on aikankin toiminut aivan loistavasti toiselle atoopikolle! :)

 40. Mä löysin BareMineralssin jokunen vuosi sitten ja olen siihen tosi tyytyväinen. Se näyttää hyvältä ja luonnolliselta, mutta iho tuntuu tykkäävän siitä myös. Joskus kyllä toivoisi siltä vähän enemmän peittävyyttä. Pitääkin testata tuo BM:n uutuus. Testasin heiltä jo jonkun kivipuuterin ja siitä en kyllä tykännyt yhtään, originaalia sen olla pitää. Kuivuuteen mulla auttaa hamppuöljy ulkoisesti ja sisäisesti nautittuna sekä muutkin pähkinät, vihreät ja runsas juominen! Chanelin Blanc meni mulla ainakin toivelistalle, kun sitä täällä kehuttin!

 41. Hei!

  Vinkkaan etenkin kuivalle/hilseilevälle iholle suunniteltua BareMineralsin nestemäistä seerumi-meikkivoidetta! ihanan kosteuttava, peittää mutta jättää silti kuulaan pinnan! Käy hakemaan Kicksistä pieneen näytepurkkiin meikkivoidetta kokeiluksi kotiin, itse olen meikannut ko. tuotteella asiakkaita, jotka kärsivät kuivasta ihosta näin talvisaikaan! :)
  -Anskuliini

 42. Itse ostin juuri muutama viikko sitten oman konjac-sienen! Jopa poikaystäväni putsaa kasvonsa tällä sienellä aamuin illoin ja se jos joku kertoo tuotteen toimivuuesta!! Nykyisin meillä siis roikkuu 2 epämääräisen näköistä palleroa kylppärin seinällä.. ;D

 43. Oo – mä olen myyty! :D Täytyy ehdottomasti metsästää oma, tosin täältä Vaasasta ei Ruohonjuurta löydy, joten täytynee tilata jostakin.

 44. Voiei, niin inhottavaa tällainen vaiva! Kuulostaa kätevältä kikalta tuo kosteusvoiteen sekoittaminen meikkivoiteeseen, täytyy joskus ehkä uskaltautua itsekin kokeilemaan :) Kiitos vinkistä!

 45. Heippa Maria! Luinkin Blancista jo blogistasi ja kiinnostuin, mutta jäin epäilemään tasoittaako se minun punakkaan taipuvaa ihoani tarpeeksi, sillä vaadin kuitenkin hieman peittoa pohjalta. Kuulostaa kuitenkin ihan mielettömän hyvältä!! Ihosi on varmasti vielä paljon atooppisempi kuin minun, kurjaa nuo kaikki valohoidot :( Mahtavaa siis, että olet löytänyt tuosta avun itsellesi! Täytyypä harkita, jos joskus piipahtaisi Stockalla kysymässä, josko tästä olisi mahdollista saada pientä testeriä purkkiin, sen verran lupaavalta nimittäin kuulostaa :)

 46. Bareminerals on kyllä kehun arvoinen! Alempana vinkattiin myös merkin seerumimeikkivoiteesta, joka kuulosti hurjan hyvältä :) Sisäinen kosteutus on tosiaankin super tärkeää ja täälläkin popsitaan pähkinöitä sun muita minkä keritään. Hamppuöljy taas oli ihan uusi tuttavuus, mistä olet omaasi hankkinut? Joskus kosmetologi suositteli jonkin öljyn nauttimista, mutta en kuollaksenikaan muista mikä oli kyseessä. Veden juonti on myös yksi “uudenvuoden lupauksistani”, siitä yritänkin nyt ottaa tavan! :)

 47. Heippa Anskuliini! Isot kiitokset tästä, kuulostaa hurjan hyvältä! En olekaan ikinä kokeillut mitään muita BM:n pohjatuotteita, mutta tästä kiinnostuin kyllä :) Eikun mars lähipäivinä Kicksiin pyytämään näytettä, kiitos vielä vinkkaamisesta!

 48. Heippa! itselläni on myös todella kuiva iho jonka kanssa kamppailin ennen lähes joka päivä. Tuntui ettei mikään meikki oikeen pysynyt kasvoillani ja meikki tuntui “varisevan” pois ja jättäen kuivia meikkivoidekohtia kasvoilleni päivän mittaan. Nyt en enään kuitenkaan joudu kamppailemaan noiden ongelmien kanssa.
  Meikkivoiteen alle olen löytänyt luottotuotteeni Lumenen bright now coctail öljy, Biothermin aguasource (kuivalle iholle tarkoitettu) kasvovoide sekä Lumenen beauty base moisturizing & illuminating pohjustusvoiteen. Meikkivoiteista suosittelen testaamaan tuon Lumenen CC-meikkivoiteen sekä Lancomen Teint miracle sekoitusta mikäli et ole vielä testannut. Itselläni toimii erinomaisesti, on peittävä mutta samalla kuulas lopputulos joka pysyy koko päivän raikkaana :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *