Lexington SS15 – Clothing

Muistan, kuinka eräänä harmaana ja sateisena päivänä elokuun lopulla yritin väistellä lammikoita ballerinoisani ärsyyntyneenä siitä, etten ollut älynnyt laittaa kumppareita jalkaan. Hampaat kalisivat kylmyydestä ja syksy teki rytinällä tuloaan, mutta sisälle Lexingtonin showroomille astuttuani tuli minua välittömästi vastaan raikas tuulahdus kesää. Kävin tuolloin katsomassa sekä kuvaamassa kevään ja kesän mallistoja etukäteen ja nyt pääsen vihdoin näyttämään näitä herkkupaloja teillekin – ensimmäisenä vuorossa naisten muotia!

Viime kesänä olin hullaantunut kaikesta sinisestä, joten olin innoissani nähdessäni näitä sävyjä myös tulevan kesän mallistossa. Paljon raikasta deniminsinistä niin farkkutakin kuin tunikan ja puseronkin muodossa. Farkkutakkia en ole omistanut vuosiin, mutta mallinuken päälle puettu kokonaisuus rennon maximekon kanssa ei näyttänytkään hullummalta.. Toinen yllättäjä silmääni miellyttävistä jutuista oli yllä oleva uimapuku, liekö syynä tuo mieletön sininen kuviointi vai tavallista naisellisempi ja sirompi malli, mutta tämä jäi vahvasti mieleeni!

Ylimmässä kuvassa on ripaus miesten puoltakin, sieltäkin löytyi vaikka mitä tyylikästä. Näkisin mielusuti oman poikaystäväni esimerkiksi rennoissa raitaespadrilloissa, freesissä farkkupaidassa tai jossakin pehmeässä neuleessa! Naisten puolelta ihastelin myös löysiä housuja maailman päheimmällä kuvioinnilla, joka ei ehkä pääse ihan edukseen kuvissa, mutta voi jukra housut olivatkin hienot. Mallistoista löytyi paljonkin vahvaa kuviointia ja esimerkiksi tuo sinivalkoinen maximekko sai minut henkäisemään ihastuksesta – ehdottomasti yksi suosikkejani tämäkin! Lohenpunainen neule taas sopisi rentoon kesäpäivään farkkushortsien ja valkoisten tennareiden kanssa.

Kuvioiden ja villien värien lisäksi löytyi tuttua merihenkistä raitaa, paljon valkoista ja ripaus pastelliakin. Esimerkiksi kuvissakin ylläni olevaa Violet V-neck -neuletta saa kevään mallistossa myös pastellisinisenä! Lisäksi myynnissä on taas perinteinen harmaa Michelle Sweatshirt sekä minulta valkoisena löytyvä Jocelyn -tikkitakki muutamassa eri värissä paljon muita ihania klassikoita unohtamatta. Kaiken kaikkiaan tämä oli ehkä suosikkini Lexingtonin tähän astisista kevään ja kesän mallistoista ja olen näistä valtavan innoissani!
Kevät näyttääkin näiden kuvien perusteella aika ihanalta, vai mitä? ;) Mitä te tykkäätte Lexingtonin uutukaisista? Kevään tuotteet tulevat kauppoihin tammikuun lopulla ja ovat jo ihasteltavissa Lexingtonin nettikaupassa, joitakin kesän vaatteita taas joutuu odotteleman vielä huhtikuulle. Myöhemmin luvassa vielä katsaus kodin puolen SS15-mallistoon!

At the end of August I was invited to visit Lexington showroom to see their Spring/Summer 15 collection. I remember that grey and cold autumn day and how fresh this SS15 collection looked like, when it was pouring rain outside. It felt like it was such a long time until spring back then, but now it’s getting closer and it’s also time to reveal this collection to you guys as well!
This collection was absolutely one of my all time Lexington favourites. It might have something to do with the fact that I’m still crazy about everything blue and there are plenty of blue shades in this collection! I fell in love with a paisley printed swimsuit and that beautiful maxi dress, these would be amazing on a hot summer day with some tan. Not to mention all the other lovely pieces, such as a classic denim shirt or a white cable knit. All in all I really loved the collection and I’m so excited that you can find some of these from stores already.  Spring looks pretty great based on these photos, don’t you think?

22 thoughts on “Lexington SS15 – Clothing

 1. Ihana tuo kermanvärinen takki! Sopisi täydellisesti kevään kynnykselle. :) Ja eipä kyllä hullummalta näytä muutkaan vaatteet! Voih, tulisipa jo kevät.. :)

 2. Hei! Mikä koko sinulla on tuossa Violet v-neck neuleessa? Huomasin niiden olevan aika huimassa alessa juuri lexingtonin nettikaupassa mutten tiedä minkä koon valitsisin jottei paita näyttäisi teltalta päälläni…

 3. Mitä ihanuuksia luvassa! Itse iskin ehdottomasti silmäni tuohon ihanaan valkeaan takkiin sekä noihin kauneisiin bikineihin(?)! Eipä nuo puna-raidalliset espadrilloksetkaan pahemmilta näytä ;)
  Voi kevät ja kesä tulkaa jo <3

 4. Läääh, ihania juttuja! Toi valkoinen takki varsinkin on ihan täydellinen!!<3 Ja farkkutakki rennompaan menoon on alkanut houkuttaa täälläkin, hassua :D

 5. Eikö! Se näyttääkin olevan monien suosikki :) Tänään oli ainakin Vaasassa ihanan keväisen oloinen päivä, ei juurikaan pakkasta ja aurinko paistoi täydeltä taivaalta, joten kyllä se sieltä vielä tulee!

 6. Hei! Itselläni on koko XS. Lexingtonin vaatteissa on minusta usein pikkuisen reilumpi kokoluokitus, joten jos kahden koon välillä pohdit, niin suosittelisin ehkä ottamaan pienemmän, etenkin kun on jo tuollainen löysä malli itsessäänkin :)

 7. No sanopa muuta! Valkoinen takki iski näköjään moneen teistä, eikä kyllä ihme :) Kyseessä itse asiassa uikkari, johon yllätyksekseni itse ihastuin. Ja punaraidallisissa popoissa talsitaan ensi kesänä ;) Sieltä se kevät pikkuhiljaa tekee tuloaan!

 8. Lääh nimenomaan! Valkoinen takki oli tosi kaunis, ihanan naisellinen kaikkine yksityiskohtineen. Heh, saa nähdä löytyykö meiltä kesällä farkkutakit ;)

 9. Oih mitä ihanuuksia, täällä huokaillaan aivan ihastuneena! Eniten sydämeni vei nettikaupasta bongaamani Amanda u-neck, näen jo mielessäni päivettyneet sääret ja konjakinruskeat asusteet raikkaan neuleen kaverina <3 kesää odotellessa ;)

 10. Sanopa muuta! Valkoinen on niin raikas, showroomilla aina naureskellaankin kuinka mahdan olla innoissani paljon valkoista ja beigeä sisältävistä mallistoista ;)

 11. Mahtavaa että sielläkin tykätään! Amanda- ja Violet-neuleet ovat aivan ihania, kivan keveitä malliltaan ja niin pehmeitä! Kuulostaa oikein hyvältä yhdistelmältä, kesää tosiaankin odotellessa :)

 12. Voi ei, mä haluisin nuo kaikki ihanuudet vaatekaappiini! Korallin värinen neule ja ruutupaita olis kumpikin ihan nappi valinta vaaleiden farkkujen ja conssien kaveriksi. Itsekin olen alkanut tykätä vaaleansinisestä vaatteista. Sitä ei aina tajuakaan miten kivoja värejä on olemassa, kun on jäänyt jumiin harmaaseen ja tummansiniseen, kröhöm. :)
  -Anni

 13. Ihana kuulla että mallisto iski! Korallinvärinen neule olisi farkkuun yhdistettynä kyllä ihana kesällä. Vaaleansinisen huuma jatkaa minullakin voittokulkuaan, on kivaa vaihtelua niiden perus neutraalien sävyjen rinnalle, joihin itsekin aika usein tuppaa jymähtämään :)

 14. Aivan ihania uutuuksia! Hirmuisesti odotan kurkkausta kevään kodin puolen mallistoon toivottavasti tulee pian! :)

 15. No eikös! Koitan saada kuvat käsiteltyä huomenna, niin pääsette ihastelemaan kodin mallistoakin – ihania juttuja luvassa :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *