Laziness

Elävien kirjoissa ollaan! Tämä viikko on ollut koulun suhteen aika tiukka, joten blogin puolella ollaan menty varsin hiljaiselossa. Nyt on kuitenkin nämä pari tenttiä ohitse ja ehtii hetken hengähtää, kunnes alkaa taas täydellä rytinällä. Vilkaiseminen helmikuun to do -listaan aiheuttaa nyt jo väristyksiä, mutta onneksi on pieni paussi tässä välissä :) Josko sitä kerrankin sitten aloittaisi ajoissa, kröhöm…

Koko viikko on mennyt aikamoisessa stressissä ja aikaisten aamuherätysten parissa, joten mikä autuus olikaan tänään jättää herätyskello kokonaan laittamatta! Me kaksi unikekoa nukuimmekin sitten tyytyväisinä puoleenpäivään asti, ja pienestä pöpperöstä huolimatta teki hyvää saada vähän univelkoja pois. Sitten aamupalan tekoon ja kahvin keittoon täydessä rauhassa! Ehdin viikolla myös ostaa lempilehtieni uudet numerot, mutta ne jäivät ikään kuin palkintona odottelemaan viikonloppua. Tauoista kirjojen välillä piti kyllä huolen Devious Maids, ei pitäisi ikinä aloittaa uutta sarjaa keskellä tenttiviikkoa… :D Nimimerkillä koukussa ollaan!

Nyt lounaan laittoon ja kirimään postauksien kanssa, kun on taas vihdoin aikaa! Illalla sitten pitkästä aikaa vähän tuulettumaan ja saankin ensin alkuillasta tytöt luokseni, ihana päästä laittautumaan yhdessä rauhassa. Superia viikonloppua teille!

I’m back again! It’s been a super busy week at the university, and I’m so happy being done with my exams now for a while. How I’ve missed these lazy mornings, here’s what I love about weekend! We didn’t even set an alarm clock today, so we slept long and enjoyed breakfast in peace and quiet. It’s great to have time for blog again and I’ve got plenty of ideas in my head. Now I’ll start making lunch before getting ready for the evening with my friends – have a great weekend you all! :)

33 thoughts on “Laziness

 1. Näyttääpä sun aamu ihanan rentouttavalta! :) Mä lupasin yhtenä uudenvuodenlupauksenani, että aloitan tentteihin luvun ajoissa ja teen myös koulutehtävät ajoissa alta pois. Mulla on ollut nimittäin koko mun elämäni ajan erittäin paha tapa jättää kaikki viime tinkaan ja tällöin musta kuoriutuu aivan kauhea stressihirviö, josta saa kärsiä muutkin, kun vain minä.. Nyt jo ollut muutaman esseen palautus, jotka olen saanut tehtyä muutamaa päivää ennen palautusaikaa ja kyllä on muuten mieli kiittänyt! :) Ja vielä tosta Devious Maids-ohjelmasta, aivan paras! Koukussa ollaan ja kovaa! :D

  Ihanaa ja ennen kaikkea rentouttavaa viikonloppua sulle Jonna! :)

 2. Haha, Devious Maids on ihan huippusarja! :D Täällä odotellaankin jo malttamattomana huhtikuuta ja kolmannen tuotantokauden alkamista… ;)

  Viikonlopusta on nautittu myös meillä täysin rinnoin – ensin pitkät unet, sitten koiran kanssa pitkä lenkki ihanan aurinkoisessa (ja keväisessä!) Hyde Parkissa ja nyt vielä pihvi-illallista odottaessa, nam! :)

  Ihanaa loppuviikonloppua sinne myös! xxx

 3. Devious Maidsin tuijottaja ilmoittautuu! Sitten yksi mihinkään liittymätön kysymys; oletko suomenruotsalainen? :D

 4. Laiskat sunnuntait on parhautta!(x Hei teetkö vielä postausta olympuksen epl7 kamerasta? Ja erityisesti haluaisin kuulla jos saisi ohjetta, miten yhdistää kännykän ja kameran, että saa kuvat helposti siirrettyä jne. ne piti jotenkin skannata, että ovat yhteydessä, mutta ei täällä onnistunut, netistä joitain ohjeita löysin. Jos sinulla toimii, niin jos viitsit kertoa:)

 5. Sellaista kyselisin, että luitko lukiossa pitkän vai lyhyen matikan? Kuinka olet pärjännyt sillä?

 6. Voitko neuvoa miten epl7:lla säädetään iso-arvoa? Hankin äskettäin kameran vasta:D

 7. No on, olen totaalisen koukussa! Eva Longoria taitaa tosiaan olla ainakin taustajoukoissa jossain määrin? :)

 8. Kuulostaa ihanan tehokkaalta ja kuuliaiselta! Ihan inspiroiduin tästä, josko sitä ottaisi itsekin uuden asenteen.. Minäkin olen nimittäin aina jättänyt kaiken viime tinkaan (ja saanut kuulla tästä koko ikäni äidiltäni :D), joten olisi aika ryhdistäytyä. Devious Maids on kyllä ihan huippu, katsoin ykköskauden läpi ihan hujauksessa!!

  Täällä ollaan kyllä rentouduttu oikein kunnolla, toivottavasti sinullakin on takana ihana viikonloppu :) Leppoisaa sunnuntain jatkoa!

 9. Ihan loistava kyllä, jäin koukkuun saman tien! Ahmin ekan kauden hetkessä, nyt mennään tokan kauden jaksoissa ja vielä on onneksi katsottavaa jäljellä ;)

  Kuulostaa aivan ihanalta, siellä mahtaa olla kevät jo pitkällä tänne verrattuna! Rentouttavaa sunnuntain jatkoa <3

 10. Kiitos Pinja! Täällä on otettu kyllä niin löysin rantein koko viikonloppu :) Toivottavasti sielläkin on mennyt mukavissa merkeissä, kivaa sunnuntain jatkoa!

 11. Eiköhän kamerasta tule jotain postauksia vielä tehtyä! Nyt en muista ihan tarkalleen ja oma kamerani on juuri nyt Helsingissä, niin en pääse tarkistamaankaan. Muistaakseni kuitenkin asetetaan vain wifi-päälle valikosta ja skannataan sovelluksen (Oi. Share) kautta koodi kameraan. Vaikea neuvoa ilman kameraa käsissä, mutta muistaakseni tässä kuvien siirto on kyllä huomattavasti helpompi kuin edellisissä malleissa :)

 12. Luin (erittäin) lyhyen matikan, en ole ikinä ollut mikään matikkanero.. Ihan hyvin olen pärjännyt ja esimerkiksi tilastotieteenkin läpäisin juuri kirkkaasti :) Nyt on vielä talousmatikan kurssi käynnissä, mutta siinä se pakollinen matikka sitten onkin, joten eiköhän sekin rämmitä läpi!

 13. Oi, onnea uudesta kamerasta! Mulla ei valitettavasti ole omaa kameraa nyt käsillä enkä muista ulkoa ilman “sormituntumaa”, mutta jos sopii niin laitan tähän uudelleen viestiä kun pääsen tsekkaamaan :)

 14. Moi! Mistä oot katsonut Devious Maidsia, itselläni muutama jakso rästissä ja en ainakaan näin äkkiä löytänyt vanhempia jaksoja mistään :-D

 15. Hyvä kun muistutit, ehti jo välissä unohtua! Nyt sain kameran käteen, elikäs paina OK-näppäintä ja selaa ruutuun ilmestyvästä alasvetovalikosta nuolinäppäimillä alas ISO-arvoon. Toki saa myös ihan menun kautta mukautetuista asetuksista kohdasta Valot / ISO :)

 16. Kiitos, mutta ei löydy kummallakaan tavalla iso-valintaa :/ Mikähän ihme vikana. Kun painaa ok, tulee valikko jossa ekana lukee: säädä värikylläisyyttä jne.. Ei löydy ISO-arvoa. Ja menusta ei löydy koko asetusvalikkoa, vain: kuvausvalikko1, kuvausvalikko2, toistovalikko ja asetusvalikko, jossa ei siinäkän mainita valot/ iso. Onpas harmistuttavaa:/

  Luovia kuvaefektejäkin on monia.. Mutta ei näköjään löydy perus musta/valkokuva vaihtoehtoa? Vai onko sekin jotenkin vaikeasti haettavissa?

  Voi apua kun ei löydä mitään:)

 17. Laiotin viestiä fb:ssä olympukselle.. ja apu löytyi.. minullao li valittuna iato asetus.. joten sillä ei löydy nämä iso-arvot. siitä kiikasti:)

  Muuten saiko kameran näyttöä käännettyä ylös/ kameran yläpuolelle, alaspäin se menee…

 18. Hei hienoa, että apu löytyi! Olympuksen somevastaavissa onkin mahtavia tyyppejä :) Kameran näyttö kääntyy vain alas, itsekin totesin sen vasta, kun aiemmissa malleissa se taipuu ylös. Tuo alaspäin kääntyvä on kuitenkin kätevämpi, kun sen saa täysin itseensä päin käännettyä. Ja efekteistä en oikeastaan osaa sanoa, luulisi kyllä perus mv:nkin löytyvän. Itse en noita kameran efektejä käytä joten en osaa sanoa, teen käsittelyt aina varmuudeksi vasta koneella, ettei jää harmittamaan :)

 19. mustavalko asetus löytyy P- , A- ym. asetuksilla :)

  näyttö on ihan ok :) Olisi kiva ollut kun kääntyisi ylös, saisi esim. amtkustettaeaas kuvia ylempää.
  Ja kun näyttö kääntyy kokonaan alakautta, kameraa ei saa tällöin esim. pöydälle, jotta voi tehdä videota/ ottaa kvuia, ja näkisi siitä heti ilmeet jne. :/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *