Kevättä kohti sisustuksessa

“Huomennako kaikki joulukuuset lähtevät varastoon?” tuumaili pikkupoika äidilleen eilen sporassa. Niin se joulu vaan on ohi, koristeet rahdattu pois ja ainakin täällä on katse jo vahvasti keväässä! Joka vuosi heti joulukoristeiden jälkeen alkaa kaivata kotiin raikkaampaa, keväisempää ilmettä ja olen katsellut ihastellen kauppoihin jo ilmestyneitä tulppaanejakin. Hassua miten nopeasti sitä pääsee eroon parin kuukauden ajan kestäneestä jouluhössötyksestä ja jo tammikuussa tuntuu, että kevät olisi lähellä. Lämpömittarin pakkaslukemat kertovat kyllä ihan muuta, mutta ainakin viime päivinä ollaan saatu nauttia aimo annos aurinkoa!

Punainen väri on sisustuksessa taas tipotiessään ja tilalla raikasta valkoista ja lämmintä ruskeaa, juuri sitä mitä sävymaailma sisustuksessani tyypillisesti on. Ripaus harmaatakin löytyy tässä Lexingtonilta ennen joulua saamassani tyynynpäällisessä, joka löysi nyt paikkansa sohvalta. Muuten tämä neutraalin sävyinen koristetyynyarmeija koostuu niin H&M:stä, Villa Stockasta kuin Gantistakin. Tyynynpäällisiä ei voi olla koskaan liikaa, tai näin ainakin uskottelen itselleni!

Olen muuten äärimmäisen huono sisustamaan seiniä ja olohuoneen seinät ammottavat edelleen tyhjyyttään, mikä alkaa pikkuhiljaa tympiä.. Useinhan se inspiraatio iskee juuri näin kevään kynnyksellä! Sohvan yläpuolelle ajattelin peiliä ja vasemmalle seinälle taas muutamia valokuvakehyksiä, jotka voisivat näyttää valkoisina kivalta tummempaa seinää vasten. Jahka vain saisin edes kuvat teetettyä – ystäväni juuri naureskeli, että kiva kun minulla on näitä kehyksiä niin paljon, mutta ei vielä yhtäkään oikeaa kuvaa niissä. Samainen ystävä oli kerran hihkaisemassa, miten ihana kun olen kehystänyt erään meidän kaikkien tyttöjen yhteiskuvan, mutta lähempää hän huomasi kuvan olevankin iloinen perhekuva à la Riviera Maison, haha!

Muutkin kodin tekstiilit ovat vaihtuneet raikkaampiin – punaruutuisten flanellien tilalla on Lexingtonilta viime talvena saamani valkobeigeraidalliset lakanat ja keittiössä taas raikasta sinistä. Kyllä näin on hyvä suunnata katse kevääseen, niin ja taas koittavaan arkeen! Huomenna alkaa taas opiskelut, joten nyt pitäisi olla akut loman jälkeen ladattuina valmiina paiskimaan hommia. Lupailimme eilen ystäväni kanssa iltakahvien äärellä jos jonkinmoisia suuria parannuksia aina opiskeluista treenaamiseen – nämä on näitä tammikuun kuuluisia puheita… ;) Ei vaineskaan, pian paluu arkeen ja tositoimiin!

Tänään otetaan kuitenkin vielä rennosti, viettäkäähän tekin mukava loppiainen! :)

61 thoughts on “Kevättä kohti sisustuksessa

 1. Hih, kiitos! Kuin myös, täytyy ensi kesänä tulla katsastamaan teidän ihana koti <3 Tsemppiä ja haleja sinne kauas! :)

 2. Olohuoneen lattiavalaisin on juuri sellainen minkä haluaisin myös omaan asuntooni! Mistä kyseinen valaisin mahtaa olla peräisin? :)

 3. Mistä toi meikkaus/työpöytä on ostettu? Näyttää tosi kivalta:) itsellä etsinnässä vähän samantyylinen työpöytä.

 4. Se on Maskusta, on kyllä kätevä tuollaiseen pieneen tilaan. Heh, työpöydäksi alunperin tarkoitettu, mutta kummasti meikkiarsenaalin valtaama.. ;)

 5. Heippa! Pakko oli palata tähän postaukseen, koska itsellä on yhteen muutto poikkiksen kanssa edessä ja tuo päiväpeitto painui mieleeni. Mistä olet sen bongannut? Sopisi meidänkin makkariin :D lisäksi haluaisin kuulla mielipiteesi, kun sinulla on Guessin kenkiä. Olen miettinyt niiden kokoja, kun en netistä kehtaisi sovitukseen vain tilata. Vastaavatko mielestäsi normaalia kokoluokitusta? Ihanaa keskiviikkoa sinne :) -Heini

 6. Heippa Heini! Voi, onnea uuteen kotiin jo etukäteen :) Itse asiassa päiväpeitto on siskoni vanha, joten en valitettavasti osaa yhtään sanoa sen alkuperää!

  Kenkäasiaan sitten, minulta löytyy sekä mokkaiset että nahkaiset Guessin saappaat ja molemmat ovat kokoa 36. Mokkaiset tuntuivat alkuun ehkä hivenen nafteilta, jolloin ajattelin niiden olevan ihan vähäsen tavallista piukempaa kokoa. Molemmat kuitenkin istuvat jalkaani, kuten 36 normaalistikin! Sinuna ottaisin siis kyllä normaalin koon :) Ja hei, ainahan voi huoletta tilata ja kokeilla, ja sitten palauttaa jos eivät sovikaan. Esim. Fashionstorella palautus onnistuu ihan helposti, ainoastaan palautuslomakkeen joutuu tulostamaan netistä, mutta muuten homma pelaa hyvin. Toivottavasti tästä oli jotain apua, ihanaa keskiviikkoa sinnekin!

 7. Heii! Oletko ollut tyytyväinen noiden lexingtonin lakanoiden laatuun? Että kannattaako niistä maksaa oikeasti pohdiskelen kun mieli tekisi niitä:D Ja vielä mitä materiaalia / mistä nuo makuuhuoneen verhot ovat? Ihanalta sun koti näyttää. Näistä saa niin paljon sisustusinspistä:)

 8. Heippa! Voi olen kyllä, lakanat ovat ihanan jämäkkää puuvillaa ja säilyneet kuin uusina kovasta käytöstä huolimatta. Olen itse myös ostanut aiemmin samat sinisinä, joten ovat ehdottomasti suosikkilakanani :) Olen hankkinut Lexingtonin lakanoita myös Hulluilta päiviltä, joten kannattaa niiden aikoihin pitää silmät auki, jos haluaa vähän säästää. Verhot ovat puuvillaa, tarkemmin sanottuna nämä Ikean http://www.ikea.com/fi/fi/catalog/products/20111974/ :) Kiitos paljon, ihana kuulla!

 9. Kiitos vastauksesta! Vastaat niin ihanasti aina kaikille, vaikka voin kuvitella että mua ainakin välillä rasittais kun kyselyjä tulee hirveellä tahdilla.:D Kiitos todella! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *