Erityisen hyvä päivä

Eilen oli kuulkaa aivan erityisen hyvä päivä! En tiedä johtuuko se lähes koko päivän paistaneesta täydestä auringonpaisteesta, Helsingin fiiliksestä ja kotona olosta vai aamun hyvästä startista. Vaikka kellon soidessa seitsemältä en hetken ajan edes tiennyt mikä päivä on kyseessä ja päästelin ärräpäitä lisäunien toivossa, heräsin lopulta kuitenkin kerrankin ilman torkuttamista. Torkutuksesta pitäisi ihan oikeasti päästä eroon! Päivä oli muutenkin kaiken kaikkiaan kiva ja hyvää mieltä toivat myös…

…vuoden ensimmäiset tulppaanit. Ne jos mitkä ovat merkki kevään lähestymisestä! Tulppaaneja voi halpan hintansa puolesta myös ostella hyvällä omatunnolla kauppareissujen yhteydessä.

…äidin padoilla käyminen ja perheen näkeminen, paikalla kun oli myös siskojani lapsineen. Eteisessä minua juoksi vastaan neljä polvenkorkuista tädin pojua haleja tarjoten – ihanat pienet kullat!

…junassa tavanomaisen “saavumme Helsingin rautatieasemalle” -kuulutuksen sijaan konduktöörin iloiset viikonlopun toivotukset.

…vuoden ensimmäinen (mutta ei taatusti viimeinen) laskiaispulla. Pullahiiri mikä pullahiiri!

…se että valoa riitti vielä puoli viiden aikaankin, jolloin ylläoleva kuvakin on otettu.

…ne pienet arjen asiat! Zaran sisäänkäynnillä jäin pitämään vanhemmalle rouvalle ovea auki, seuraavan oven rouva taas avasi ystävällisesti puolestaan minulle. Ihana pieni ele, jolle hymyilin vielä pitkään.

…tapaaminen ja kiva pieni haastattelu Cafe Engelissä aamusella. Tästä lisää helmikuussa! Engeliin on kuitenkin palattava vielä uudemmankin kerran, ainakin aamupaloista olen kuullut kehuja. Näkymistä Tuomiokirkollekaan ei ole valittamista!

…kauppoihin pikkuhiljaa saapuva kevät. Lähdin metsästämään Zarasta uusia sinisiä farkkuja, mutta hyllyjen välissä kierrellessä hairahduinkin kukkapaitaan. Ai että tulikin keväinen olo sitä sovituskopissa koettaessani! Ja mikä autuus vaellella kaupoilla aikaisin aamulla ilman tungosta.

…rakkaat tytöt sohvallani illalla. Naureskelimme, kuinka olemme tulleet vanhoiksi, kun vietämme perjantai-iltaa sohvalle käpertyneenä keskustellen veroprosenteista ja perheiden perustamisesta. Ei vaineskaan, nuoriahan tässä vielä ollaan!

…vahva tunne siitä, että tästä tulee loistava vuosi! Ja sitä on kuitenkin takana vasta yksi kuukausi :)

Toivottavasti teilläkin on alkanut viikonloppu mieluisissa merkeissä – ihanaa lauantaita!

21 thoughts on “Erityisen hyvä päivä

 1. Hyvää viikonloppua sinullekkin! Todella hieno kahvimuki muuten sinulla, mistä olet sen hankkinut? :)

 2. Ihana kuulla! Hih, mulla olisi kyllä pullahammasta sitten sunkin puolesta, teki tiukkaa kaupan hyllyllä tänään :D

 3. Kiitos! :) Kaffemukin olen tilannut Anthropologielta, tilasin tuolloin myös ystävilleni joululahjaksi samanlaiset!

 4. Sorry for there's no translation! It's a bun with whipped cream and jam – a traditional treat at this time of the year ;) Have a lovely weekend, Aneta!

 5. Juuri näin se on, että kaikki pienet asiat, kuten vaikka hymy tai oven avaaminen tuntemattomalle, saavat niin hyvälle tuulelle! Sinänsä lohdullista, ettei onnellisuuteen tarvita sitä lottovoittoa.

  Hoppas att du kommer in i Marseille universitet -ja samma på franska ken osaa (not me)! Varmasti kirpaisee lähteä, mutta vielä enemmän kirpaisisi kun joskus jälkeenpäin joutuisi katuvana miettimään, että hitsit, kun se juna meni jo, enkä hypännyt kyytiin.

  Ja mitä tulee kommentteihini -priimaa vain lempparibloggarille. :)

 6. Millaisen kukkapaidan löysit? Paljon maksoi? Haluaisin itsekin jonkun kukkapaidan. :) löytyykö paitaa Zaran sivuilta?

 7. Hei et sattumalta ollut Jumbossa tänään? Ihan kun olisin nähnyt sut Stadiumissa (ja myöh.vielä liukuportaissa). Kun tajusin ja vähän koitin katsella niin en enää nähnyt sua, olisin halunnut tulla moikkaamaan

 8. Voi hitsit, olinhan minä! Ja itse asiassa muistan sellaisen hetken ja vaaleaverikön, mutta en tietysti tunnistanut sua kasvoista :) Olisi ollut kiva moikata!

 9. Se on nimenomaan näin! Tuntemattoman hymy on kyllä sellainen, joka saa aina todella hyvän mielen aikaan :) Olet ihan oikeassa, eipähän tarvitse myöhemmin harmitella, että hitsi kun en lähtenyt, vaan ainakin on kokenut ja nähnyt!

  Viimeiseen ihan vain <3

 10. Ihanaa Jonna! Tällaista kaipasin juuri tähän hetkeen. 12 tuntia matkustamista takana flunssasena ja pienessä kuumeessa Italiasta Suomeen! Jaksoin matkustaa kotiin asti hymyillen. :)

  -kaisa

 11. Don't be sorry! I understand that when there's no English respond you don't feel like you need to translate…I personaly am more of a passive reader – read everything, comment rarely, so from time to time I must be satisfied with just looking at the photos (which are always amazing here!).
  By the way, we don't have that kind of dessert in Czech rep. I think. Bun with whipped cream, yes. Bun with jam, yes. But I haven't seen a one where it's mixed together, seems extra fat and extra yummy!
  Have a great Sunday! :)

 12. Voi Kaisa, sinä puolestaan sait aikaan ison hymyn täällä päässä! Ihana kommentti, kiitos tästä :)

 13. Voi miten kiva kuulla! Ja ihanasti sanottu, niin sitä pitääkin sanoa ääneen olevansa onnellinen kun siltä tuntuu! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *