Breakfast

Aina silloin tällöin tekee mieli herkutella aamiaisella tavallista paremmin, kuten rentoina viikonloppuaamuina. Useiden torkutusten jälkeen kömmitään vihdoin ylös ja tehdään aamupala yhdessä – parasta pitkissä aamuissa! Viimeksi meidän aamupalapöytä näytti tältä ja menussa oli maailman helpoimpia banaanipannareita (kaksi munaa, kaksi banaania ja kanelia) sekä makeina että suolaisina versioina. Käytyämme Tampereella Café Pispalan brunssilla olemme joskus yhdistäneet pannarit rapeisiin pekonisiivuihin, tämä makean ja suolaisen yhdistelmä vaahterasiirappilorauksella viimeisteltynä on taivaallinen! Makeaa ja hieman kevyempä vaihtoehtoa suosivalle taas annos koristellaan marjoilla ja kreikkalaisella jogurtilla – minulle molempia kiitos!

Kuluneen viikonlopun aikana on kyllä syöty kröhöm aika hyvin, eilen nimittäin paistettiin pihvit punaviinikastikkeella ja jälkiruuaksi tehtiin vielä mehevä suklaakakku. Voisinkin koittaa laittaa jälkkärin ohjeen jakoon teillekin! Parin päivän päästä onkin paluu takaisin Vaasaan, joten sitten taas takaisin kiinni niihin arkirutiineihin… ;) Laiskaa sunnuntaita toivotellen!

10 thoughts on “Breakfast

 1. Oi nam! Tuli ihan vesi kielelle! Me ollaan vielä täällä anoppilassa joululomailemassa, mutta heti kun mennään kotiin Tampereelle, täytyy valmistaa tämmöinen;)

 2. Nami! Vitsi kun jaksaisi joku aamu panostaa tämmöiseen kunnolliseen aamupalaan :) Toinen puolisko ei välitä syödä koko ateriaa, joten aina kauhean iso kynnys vain itselleen alkaa väsätä jotain isompaa, mutta hyvältä näyttää kyllä!

 3. Voi kuinka herkullisen näköisiä pannareita, tulee aivan pitkät ja rennot kesäaamut mieleen! Jospa saisin itsekin vaikka tiistaina loppiaisen ja viimeisen lomapäivän kunniaksi tehtyä yhtä herkullisen aamiaisen aikaiseksi.:)

  kristacharlotta@blogspot.fi

 4. Laiskuutta onkin kuulunut tänne kohta kaksi viikkoa… :D Kun on kerran lomaa, niin silloin kanssa lomaillaan. Oon käytännössä lähes jokapäivä maannut verkkareissa ja tuijotellut jotakin hyvää telkkarisarjaa Netflixistä, enkä ole jaksanut todellakaan stressata, että pitäisikö tässä jotakin muutakin tehdä! Arkeen ehtii upota taas ensi viikolla ja meneekin taas hetki ennen seuraavaa lomailua. Hakuprosessi oikikseen (juurikin sinne Vaasaan) käynnistyy keväällä, eikä siinä kyllä ehdi lonkalla vetämään enää… Nautin siis vapaasta ja huolettomasta oleilusta vielä, kun voin.

  Ja blogivinkki vielä: jos et ole vielä tutustunut, vinkkaisin sinulle sellaista blogia kuin Classy Girls Wear Pearls. Aivan upeaa inspiraatiota. :)

 5. Testaapa ihmeessä! Ja toki suosittelen Tampereella myös käymään siellä Cafe Pispalassa, niin ihana paikka :)

 6. No voihan! Yhdessä on tietysti aina mukavampi herkutella kuin yksikseen, mutta onhan siinäkin oma luksuksensa jos vain jaksaa väkertää ;)

 7. Oih ja voih, niitä kesäaamuja odotellessa! Nautihan viimeisestä lomapäivästäsi, täälläkin loppiaisen jälkeen paluu arkeen.. :)

 8. Heh, kuulostaa tutulta! Kyllähän nyt lomalla täytyy ottaa rennosti ja verkkarit sekä Netflix kuuluvat asiaan. Minustakin on usein parasta vain olla sen sijaan että juoksee pää kolmantena jalkana ympäriinsä ja stressaa siitä, että pitäisi tehdäkin jotain.

  Hurjasti tsemppiä hakuprosessiin – toivottavasti ovet Vaasassa aukeavat! Ja kiitos blogivinkistä, kurkkasin heti ja vaikutti oikein hyvältä! Laadukkaat kuvat vievät minut aina heti mennessään :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *