4 x Favourite

Tänä talvena vaatekaapissani on muodostunut muutama suosikki ylitse muiden. Luottovaatteita on hyvä olla, ne ovat niitä jotka pelastavat kiireiset aamut voidessasi vetäistä vain päällesi enempää miettimättä. Vaarana kuitenkin on jumiutua niihin tyystin ja unohtaa vaatekaapin muut antimet, näin on ainakin käynyt minulla! Talvisin olen muutenkin mukavuudenhaluinen pukeutuja, joten nämä neljä neuletta ovat olleet yllä harvasepäivä kuluneiden kuukausien aikana. Materiaaleissa suosin kasmiria, joka pienelläkin määrällä neuleessa tuo ihanan pehmeän tunnun. Kasmir myös lämmittää, mutta ei tunnu hiostavalta ihoa vasten – täydellinen talvipakkasia vastaan siis!

Pinon ylimmäinen neule on Mangolta vuosi sitten, alimmainen hiekanruskea taas Lexingtonilta saatu Amanda -neule ja harmaa Zalando Collectionin. Kaikki ovat runsaasta käytöstä huolimatta säilyneet hyvinä, vaikka tunnustan pesseeni näitä koneessa (käsinpesuohjelmalla tosin). Muhkea palmikoitu pooloneule taas on yksi harvoja Pariisin tuliaisia Massimo Duttilta, tätä näettekin pian talviasun muodossa!

Välillä leikittelen mielessäni haasteella, etten saisi viikon aikana käyttää yhtäkään näistä suosikeistani, vaan yrittäisin löytää kaapistani muutakin päällepantavaa. Pitäisiköhän tarttua tähän.. ;)

I assume we all got some go to pieces in our closets. Those that you can just put on when you feel like you don’t have anything to wear, or don’t have any extra minutes in the morning to use for thinking about your outfit. The only problem is, that you might get stuck with them – that’s what has happened to me at least! These four sweaters are my absolute favourites at the moment, the one on the top is a cashmere sweater from Mango and the two on the bottom are from Lexington and Zalando Collection. The beige cable knit is the newest one and I bought it from Massimo Dutti in Paris. There will be some outfit photos soon!

3 thoughts on “4 x Favourite

  1. Ihania neuleita! Minäkin olen tämän talven aikana satsannut enemmän materiaaleihin ja pyrkinyt jättämään ne keinotekoiset “ihanuudet” visusti vain kauppaan! Nyt onkni jo muutama ihana luottoneule löytänyt tiensä kaappiin, tosin vielä sieltä löytyy myös niitä keinomateriaalisia hirvityksiä, joista vähitellen tarkoitus päästä eroon!

    Ja voi että, tuo uutuus Massimo Duttilta näyttäää niin ihanan muhkealta ja nätiltä! En maltakaan odottaa asukuvia sen kanssa!

  2. minulla on tuo sama m dutin neule joka kotiutui lomareissulta viime sunnuntaina,päällä ei ole vielä ollut mutta jos tulevana viikonloppuna tuo ihanuus pääsisi käyttöön. hyvä maku meillä;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *