Winter Wonderland

Okei, otsikossa ehkä kulunein ilmaisu näihin päiviin, mutta onhan tämä nyt varsinainen winter wonderland! Olen tästä lumipeitteestä aivan hullaantunut, tosin kylmyydestä en niinkään välitä.. Noh, muhkea pipo vain syvälle päähän ja lämmin neule takin alle! Olen pärjännyt aika pitkälle pääosin ilman toppatakkia (tämä sitkeä sissi taistelee viimeiseen asti toppavaatteita vastaan), mutta pikkuhiljaa täytyy kyllä kaivaa paksumpaa takkia esiin.

Eilen käytiin siskoni kanssa keskustassa kiertämässä muutamat alennusmyynnit, kurkaten muun muassa Filippa K:n, Mulberryn ja Gantin valikoimat. Ensimmäisestä metsästin perusvaatteita kuten neuleita ja t-paitoja, Gantilta koristetyynynpäällisiä ja Fabianinkadulla sitten muuten vain ihastelemassa. Aika pikkuisen saaliin kanssa tultiin kotiin, sillä nopeat syövät hitaat ja pieniä kokoja oli missään hyvin vähän jäljellä. Tungoskin alkoi olla iltapäivästä jo sellainen, että oli parempi paeta kahville!  Oletteko te käyneet jo alemyynneissä, vai pitäydytteko suosiolla nettishoppailussa ilman töniviä kyynärpäitä?

Tässä muutama uudella Olympuksellani jäisin sormin napattu talviräpsy! Nyt valmistautumaan taas keskustaan treffatakseni ystäväni kahvien merkeissä, mukavaa sunnuntaita :)

28 thoughts on “Winter Wonderland

 1. Kiitos kivasta blogistasi.
  Muistatko mitä Lily-laukkuja oli alessa Mylberrylla? Oliko -30%?
  Kiitos!!

 2. Kiitos aivan ihanista Pariisin kuin myös Helsingin jouluisista ja lumisista tunnelmista! Itse viikon nauttinut Alppien maisemista ja hiihdosta – huomenna “laskeutuminen” Milanoon ja siellä ekana tähtäimessä mikäpä muukaan kuin Massimo Dutti. :) Postauksesi jälkeen on aivan pakko saada myös tuo puolisko mukaan ja miesten osastolle mars! Täältä kylästä löytyi itselleni aikaisemmin tuntematon italialainen merkki Save the duck, jonka kevytuntsikka värissä navy pääsi mukaani, ja osasyyllinen ostotapahtumaan on taannoinen untsikkapostauksesi, joka taisi vakuuttaa mut kyseisen vaatekappaleen tarpeellisuudesta.. . ;) Rentouttavaa loman jatkoa!

 3. Miä taas en vois kuvitellakaan tälläisillä yli 10 asteen pakkasilla kiskaisevani niskaan mitään muuta kuin sen toppatakin! :D Liian mukavuuden haluinen.. Itse meinasin käydä täälä Tampereella kohta Kodin1:sessä ja muissa koti-liikkeissä, muutaman viikon päästä ollaan tulossa Helsinkiin yöksi poikaystävän kanssa, jos sitten suuntaisi vasta aleihin! Itse oon kyllä just sellanen että käy vaan ahistaa toi liika ihmisjoukko, mutten myöskään osaa netistä tilata oikein mitään…

 4. Heippa Jonna! Piti vielä semmoista ehdotella, että jos on aikaa ja kiinnostusta, niin nyt alejen aikaan olisi aika kiva jos tekisti semmoisen aletärpit, sun lemppareita suosituimmista nettikaupoista, kuten nelly, hm, boozt.. :)

 5. Hei, pakko kysyä että onko sulla vielä käytössä se Cloud Ninen rauta ja ootko tykännyt siitä? Googlettelin ja löysin sun pari vuotta vanhan blogitekstin, että olit tilannut sen niin olisi kiva kuulla, että onko vielä ihan soiva ja toimiva peli :D

 6. Mä taas kieltäydyin lähtemästä kavereiden mukaan välipäiväalennuksille, kun “en mä nyt oikeen mitään tarvitse edes, parempi vaan säästää nekin rahat”… Noh, kuinka sitten kävikään, kun pääsin nettikauppoihin. Nyt mulle on tulossa Benettonin villakangastakki, muutama merinovillaneule ja COS:n aivan ihana neulepaita… :D Onneksi netissä sentään tuli harkittua niitä ostoksia enemmän kuin paikan päällä, liikkeissä mulla on huono tapa menettää hermoni sovittamiseen, ihmispaljouteen yms. niin ostan sitten ihan summanmutikassa “kun halvalla saa” ja kaikki jää käyttämättä. Nyt sai onneksi rauhassa miettiä oman koneen äärellä teekuppi kädessä, eikä iskenyt pakokauhua.

  Ja takkikysymykseen: mä oon käyttänyt untsikkaa ekan kerran jo joskus +2 asteilla… :D Olin kyllä pienessä flunssassa ja palelin ihan kauheasti. Nyt se riippuu hieman asusta, laitanko rukkaset ja untuvatakin vai villakangastakin ja nahkahanskat, koska en kuitenkaan se villakangastakki päälläkään mitään järin tuntuvaa ulkoilua harrasta, joten tarkenen ihan hyvin kylmemmälläkin. Ja kuljen aika paljon autolla paikasta toiseen, ehkä eri asia, jos mun pitäisi pitkiä välimatkoja kävellä.

  Onnea ja menestystä uuteen vuoteen 2015 Jonna! :)

 7. Moikka, kiitokset itsellesi kun luet! En valitettavasti muista tarkkaan kun en osannut kiinnittää huomiota, ainakin punaisen Lilyn näin hyllyssä.. :)

 8. Eipä kestä, Pariisitunnelmia luvassa vielä rutkasti lisää! Kuulostaa mahtavalta lomalta ja vielä loistava päätös päästä Massimo Duttille ;) Miesten osasto oli tosiaan ihan super, paljon kivoja kauluspaitoja ja neuleita, olin melkeinpä enemmän innoissani niistä! Ja onpa kiva, jos innostuit untsikasta ja löysit oman itsellesikin! :)

  Samoin sinulle sinne ja mahtavaa uutta vuotta jo etukäteen <3

 9. Yli 10 asteen pakkasilla toppis on kyllä ainoa vaihtoehto, mutta siinä -9 vetelin vielä villakangastakilla ja paksulla neuleella.. :D Toivottavasti aleista tärppää jotain kotijuttuja, minäkin viettelen juuri lomaa Tampereella! Ja sama täällä, liiassa tungoksessa en viihdy alkuunkaan, enkä tuolloin jaksa tonkia mitään vaatekasoja.

 10. Sellainen onkin suunnitteilla ja tarkoituksena ihan lähipäivinä tehdä täsmäisku mainitsemiisi nettikauppoihin – kiva kuulla että sellaiselle olisi kiinnostusta! Palaan siis postauksen kanssa toivottavasti pian :)

 11. Joo kyllä vaan, Cloud Nine puskuttaa yhä menemään päivittäin! Ihan huippu vempele, josta ei ole parin vuoden käytön jälkeenkään mitään valittamista :)

 12. Haha, nettikaupat ovat kyllä ansa! Niin paljon mukavampi katsella rauhassa teekupposen kanssa ilman ahdinkoa ;) Kuulostaa tosi hyviltä löydöiltä! Mistä bongasit neuleet, sellaisia kun olen myös metsästänyt? Itsekin tilasin yhden upean jumpsuitin ja jännityksellä odotan paketin saapumista, toivottavasti se sopii!

  Minäkin kuljen usein autolla, joten villakangastakki käy hyvin lyhyemmillä välimatkoilla! Toki ulkoilu ja pidemmät reissut ovat sitten asia erikseen, kun toppis on ihan must :)

  Kaunis kiitos ja samoin – ihanaa uutta vuotta! :)

 13. Ai no onpa kiva kuulla! Sulla on muuten tosi ihana blogi, tuun aina hyvälle tuulelle kun luen sun tekstejä :) Hyvää uutta vuotta!

 14. Nuo pari nappasin Uniqlolta, ja tuo COS:n puserokin on merinovillaa, ja siellä sivuilla oli tosi hyvään hintaan muunkin mallisia merinovillapuseroita hintaluokassa 30-50e. Yksi keltainen jäi hieman houkuttelemaan vielä… :D

 15. Kiitos vinkeistä! Hitsi, yritettiin Pariisissa käydä Uniqlolla, mutta siellä oli aivan järjettömät jonot!! Edellä mainittu ahdinko iski, joten äkkiä ulos.. :D

 16. Oi pahoittelut, kun kommentti on unohtunut! Pipo on viime talvena Stockalta ostettu, olisikohan ollut Globalin.. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *