Weekend & Lately

Sunnuntaiheipat! Instagramin puolelta onkin joku voinut jo bongata, että vietin viikonloppuani tällä kertaa Tampereen suunnilla. Viikonloppu on mennyt ihan vaan olla möllöttäen, brunssilla käyden ja tietysti Linnanjuhlia seuraten. Kuka muu ihasteli Nespresso-kapseleista luotua Satu Taiveahon pukua tai heltyi 101-vuotiaan sotaveteraanin haastattelusta? Mitä mahtavaa elämäniloa, jota ei voi kuin ihailla! Tässä vielä muutamia kuvia niin tältä kuluneelta viikonlopulta kuin muutenkin viime ajoilta, osa löytyy Instagramista @jonksteri takaa :)

Sunnuntaille oli suunnitelmissa pitkästä aikaa brunssia. Mietimme viimeksi hyväksi todetun Café Pispalan sekä uuden tuttavuuden välillä päätyen kuitenkin jälkimmäiseen. Vastikään avattu Hans Välimäen belgialaisvaikutteinen August Von Trappe oli hurjan tunnelmallinen ja viihtyisä. Menusta valittiin jokaisesta alku-, pää- ja jälkiruokaluokasta yksi annos ja meidän pöydästä löytyi niin vohveliskagenia kuin perinteistä omelettiakin – jälkkärivohveleita unohtamatta. Oikein viihtyisä paikka ja tupaten täynnä! Onko teillä suosikkibrunssipaikkoja Tampereella?

Eilen piipahdettiin myös Tallipihassa katsastamassa joulutunnelmaa – paljon söpötejä puoteja! Vielä kun olisi ollut kaunis lumipeite mutaisen maan sijaan, mutta sai täältä silti ripauksen joulufiilistä. Tätä ennen vielä munkit Pyynikin Näkötornin kahvilassa ja täytyy sanoa, että ovat nämä vaan maineensa veroiset, nam!

Aikaisemmin viikolta, jolloin Vaasassa pilkahti taas pitkästä aikaa aurinko. Parina iltapäivänä oli luennolta lähtiessä upea auringonlasku, jota oli ranta täynnä ihmisiä ihailemassa ja kuvaamassa. Turha marista, mutta kyllä valoa alkaa jo taas olla ikävä! Pimeissä sateisissa päivissä on se hyvä puoli, että eipähän ole tekosyitä olla lähtemättä salille huhkimaan. Sävy sävyyn tietenkin ;)

Matkalla brunssilta kosken maisemia ihaillen. On Tampere vaan kaunis kaupunki! Lilli teki muuten juuri ihan loistavan postauksen Tampereen helmistä, näistä löytyi muutama paikka minullakin korvan taakse. Toissa viikonloppua taas vietettiin Vaasassa isän ja äidin kanssa kauppoja kierrellen ja kahvitellen :)

Ihanaa sunnuntain jatkoa jokaiikalle! Enää viikko Vaasaa ja kouluhommia, kunnes häämöttää Helsinki ja LOMA!

16 thoughts on “Weekend & Lately

 1. Oi että itse asun Tampereella ja on tää vaan ihana kaupunki :) ompa ihania kuvia jälleen kerran, näyttää todella ihanalta visiitiltä täällä päin ;)

 2. Ihanan tunnelmallisia kuvia! Täytyy pistää tuon Hansin paikka muistiin, koska itsekin Treen suunnilla viikonloppuja viettelen.

  Tosiaankin viikko vielä ja sitten lomalle! Kas kummaa miten juuri nyt tenttien alla kiinnostaa pölypalleroiden metsästäminen ja kaupassakin on pakko käydä, vaikka listalla on vain pasta jota tarvitsen ehkä mahdollisesti viikon päästä… ;)

  Tsemppiä tentteihin; noiden kuvien perusteella olet kerännyt niihin voimia viikonlopun aikana! :)

 3. Nyt on pakko tulla kiittämään edelliseen postaukseen viitaten; olen pohtinut ja pähkäillyt keksimättä mitä ostaisin isälleni joululahjaksi, mutta tuo Teemu-kirja on ihan loistava idea hänelle! Kiitos siis paljon kun pelastit minut tästä pulmasta! ;)

 4. Moi!
  Tää ei nyt liity mitenkään tähän postaukseen mutta kun oon tätä sun blogia lukenu nii oon nähny miten ihana tyyli sulla on ! Ja mulla ois kysymys vaatteisiin liittyen eli minkä värisen huivin yhdistäisit beigen parkatakin ja tummanruskean laukun kanssa?:D omistan molemmat mutta tuntuu että kaikki huivit tekevät kokonaisuudesta sekamelskan :D joten ajattelin saisiko sulta jotaki vinkkejä tai voisitko tehdä esim postauksen siitä mitä värejä voi tai kannattaa yhdistellä ? :)

 5. Ihka ensimmäiseksi, siulla on aivan valloittava blogi :) Toisekseen, millä ohjelmalla muokkaat kuvat ennen, kuin laitat ne IGhen? Olettaen, että postauksen kuvat ovat juurikin sieltä kaivettu. :)

  Katariina, katariinanpeilikuva.blogspot.fi

 6. No on! Kiva viettää sielläkin aikaa, pieni maisemanvaihto tekee aina hyvää :) Ihanaa viikon alkua Emilia!

 7. Noniin, ei ole sitten pitkä matka kömpiä sinne sunnuntain viettoon :) Tuo kolmen ruokalajin brunssi oli 24,90 + kahvi ja tuoremehu 4,90. Pieni miinus kyllä tuosta, etteivät juomat kuuluneet hintaan.

 8. Kiitos ihana! Ja käypä ihmeessä testaamassa, tuo vaikutti myös tosi kivalta illallispaikalta. Huh, tässä vaiheessa lukuvuotta alkaa olla kyllä motivaatio jo aika nollissa ja tosiaan pölypallerot ja ruuanlaitto kiinnostavat huomattavasti enemmän ;) Koitetaan tsempata vielä – kohta päästään lomanviettoon!!

 9. Eikä, mahtava juttu! Kysäisin itse asiassa postausta tehdessäni poikaystävältä vinkkiä jostain hyvästä urheiluaiheisesta kirjasta, joten superia jos siitä oli hyötyä :) Kivaa viikon alkua!

 10. Moikka! Kiitokset kehuista, ihana jos meillä menee tyylissä maku yks yhteen :) Itse asiassa minulta löytyykin vastaava asu beigen parkatakin ja ruskean laukun kanssa täältä, http://jonnamaista.blogspot.fi/2014/11/parka-jacket.html. Ymmärrän hyvin pelon sekamelskasta, minullakin on yleensä sellainen hölmö “kolmen värin periaate”, jolloin asu pysyy harmonisena. Tuohan on tietysti vain ohjenuora, jota on turha noudattaa liian prikulleen, mutta se on monesti itselläni apuna värejä yhdistellessä :)

  Minusta tuohon asuun sopii siis hyvin juuri tummansininen huivi, etenkin jos on vaikka siniset farkut tai vaikka juuri raikkaat raidat jotka sitovat väriä kokonaisuuteen. Toinen vaihtoehto olisi jokin monivärinen esimerkiksi ruudullinen huivi, josta löytyisi ripaus tuota beigen tai ruskean sävyä :) Näin on helppoa aina sitoa elementtejä ja värejä toisiinsa, jolloin ei synny sekametelisoppaa! Mutta tosiaan, ei pidä ottaa pukeutumista ja “sääntöjä” liian vakavasti, jos asu näyttää hyvältä omaan silmään niin se on tärkeintä! :)

 11. Voi kiitos Katariina! Kiva nähdä uusia naamoja täällä kommenttiboksin puolella :) Instagramkuvia muokkaan niin sovelluksen omilla toiminnoilla kuin sellaisilla sovelluksilla kuten Rookie ja VSOcam, vähän milloin milläkin! Koukuttavaa tuo muokkaaminen, heh ;)

 12. Teidän Tampere-viikonloppu vaikuttaa onnistuneelta! :) Tuosta August Von Trappesta kuultiin juuri hetki sitten ja sinne on kyllä pakko päästä, jo toi rakennus on niin kaunis, ettei ravintolakaan voi olla muuta kuin viihtyisä! :)

 13. Sitä se kyllä olikin, oli ihana päästä taas Tampereelle! Ja niinpä, tuo itse rakennus on jo superkiva ja ravintola hyvällä paikalla, joten kannattaa kyllä käydä testaamassa :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *