Souvenirs

Pariisissa ei tullut shoppailtua mitenkään paljon, mutta muutama kiva juttu matkasi laukussa mukaan kotiin. Vaateostokset keskittyivät lähinnä Massimo Duttiin, josta löysin pari aivan ihanan muhkeaa neuletta ja kauniin puseron (puhumattakaan toisen puoliskon löydöistä – miesten osasto on aivan huikea!). Vaatteista kuitenkin myöhemmin, nyt vilkaisu muutaman pienempään, mutta sitäkin mieluisampaan ostokseen.

En ole vuosiin omistanut mitään kaulakoruja, lukuunottamatta joitakin näyttävämpiä statementkoruja. Tällainen siro, arkikäyttöön soveltuva kaulakoru onkin ollut haaveissani jo pitkään. Rue Saint-Honoréa pitkin kävellessämme iskin silmäni luksusputiikkien välissä olleeseen pieneen koruliikkeeseen, jonka ikkunassa oli toinen toistaan kauniimpia koruja. Sisään astuessa harakka meinasi seota siitä kimalluksen määrästä! Silmäilin ensin näyttävämpiä korvakoruja, kunnes löysin juuri etsimäni kaltaisen siron kultaisen kaulakorun, josta roikkui valkoinen helmi. Voisiko enemmän näköistäni korua olla olemassakaan? Sain korun joululahjaksi poikaystävältäni, joten sillä on matkamuistoakin suurempi merkitys :)

Samaisen kadun varrella oli myös pysähdys Jo Malonen liikkeesen, josta olin suunnitellut ostavani jonkin ihanan tuoksukynttilän (Kiitos Lauran vinkin, lompakolta tosin vähemmän lämpimiä terveisiä!). Ylihintaisiahan nämä ovat kuin mitkä, mutta kynttilä kauniine laatikoineen käy sisustuselementistä ja on kiva muisto. Katsotaan, koska raaskin polttaa tätä ensimmäisen kerran.. ;) Champs-Élyséesillä taas piipahdettiin nopeasti Sephoralla, joka oli kyllä maan päällinen sanonkomikä sen ihmismassan myötä. Nopeasti puikkelehdin tungoksessa NARSin ja Bobbi Brownin osastolle lähtien kassan kautta kuitenkin vain huulipunan kera – aina on tilaa yhdelle pinkille. Sephoran tungos oli ehkä loppupeleissä ihan hyvästä, eipähän ollut hinkua jäädä vaeltelemaan hyllyjen väliin ja täyttämään ostoskoria!

13 thoughts on “Souvenirs

  1. Heippa. Onko nämä uusimpien postausten kuvat otettu nyt sillä olympuksen uudella kameralla? Suosittelisitko sitä ensimmäiseksi järkkäriksi kun kokemusta ei ihan hirveästi ole, mutta halua kyllä, kun alkaa kyllästyttää puhelimen suttuiset kuvat. Ja mistäköhän se sinun sohvapöytä on hankittu? Olen tässä sitä pitkään miettinyt ja googletellut, mutta ehkä se on helpompi vaan kysyä :)

  2. Ihania tuliaisia olet reissulta löytänyt ja varsinkin tuo kaulakoru on kyllä niin upea, ihan täydellinen “jokapäivänkoru” :) Kuolailin jo instagramissa ihania lomakuviasi ja täällä odotellaan kuumeisesti lisää Pariisi-materiaalia! Minunkin on kyllä pian päästävä sinne!

  3. Heippa! Nämä on otettu Nikonilta kuluneen kuukauden ajan lainassani olleella täysikennoisella D750:llä, mutta Olympuksen kanssa kuvia luvassa pian – itse asiassa jo huomisen postauksessa :) Ja ehdottomasti, juurikin ensimmäiseksi järkkäriksi tämä on loistava! Minä olen kuvannut aika pienestä pitäen ja kaikkien nappuloiden ja säätöjen opetteleminen isolla järeällä möhkäleellä tuntui olevan mahdotonta. Ensimmäisen Olympukseni kanssa (silloin taisi olla PEN Lite E-PL3) innostukseni kasvoi ihan eri lailla ja opettelu oli huomattavasti helpompaa, joten ensijärkkäriksi tämä on kyllä mainio. Kamera on helppokäyttöinen, mutta mahdollistaa kuitenkin järkkäritasoiset säädöt ja laatu on ihan super kokoon nähden :)

    Ja sohvapöytään sitten, se on Riviera Maisonilta! :)

  4. No niin on kyllä minustakin, koruun olen ihan rakastunut! Lisää Pariisimatskua luvassa rutkasti, joten saamasi pitää ;) Pariisi on kyllä aina vaan yhtä ihana, siitä ei pääse yli eikä ympäri! Rentouttavaa viikonlopun jatkoa sinne :)

  5. Kiitos! Pitää vielä vähän mietiskellä, mihin sitä päätyisi :) Ja ekaa kertaa kävin Riviera Maisonin sivuilla – ihania juttuja!! Onneksi en tykkää tilata hirveästi netistä ja mietin tilauksia pitkään ennen ostopäätöstä. Muuten tuolta olisi kyllä jo ensimmäisellä vilkaisulla lähtenyt monia juttuja tänne päin :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *