Put a Hat On It

Kirjoitin aikaisemmin syksyllä yhtäkkiä heränneestä himostani hattuja kohtaan ja keräsin myös inspiraatiota tämän asusteen varalle täällä. Sittemmin olen saanut monesti kommentteja toiveena esittää myös omia asujani hatun kanssa, sellainen kun löytyi jo omastakin kaapistani. Tunnustettakoon kuitenkin, että jotenkin arastelin aika pitkään hatun kanssa ja kaikesta mallailusta huolimatta päähine jäi lopulta hyllylle. Tovi sitten löysin Lindexiltä mustan villakangashatun hieman pyöreämmällä lierillä ja se tuntui heti enemmän omalta, ehkä jotenkin naisellisemmalta. Kynnys hatun kanssa on siis nyt ylitetty ja asua tämän kanssa luvassa pian!

Hattu on muuten mitä mainoin asuste paitsi tällaisille sadepäiville kuontaloa suojaamaan, mutta myös piilottamaan tämän hetkistä tukkatilannettani. Olen käynyt viimeksi kampaajalla elokuun lopussa, joten hiukan tummempi oma värini alkaa puskea tyvestä jo aika lailla! Hattu siis vaan päähän, niin pysyy tyvikasvukin jemmassa ;)

Mites siellä – onko hattu ollut syksyn suosikkiasuste vai löytyykö muita kaltaisiani arkajalkoja?

Earlier this fall I wrote about hats and also gathered up some inspiration outfits for this beautiful accessory. I’ve got many requests to show some outfits of my own, but I have to say that I’ve been a bit shy when it comes to wearing hats! A while ago I found this wool hat from Lindex and I really liked the bit more round model of it, I feel like it fits a lot better for me! You’ll see some proper outfit photos soon ;)

23 thoughts on “Put a Hat On It

 1. Hyvältä näyttää sinulla tuo hattu!:) Itse aina ihailen kaikilla muilla hattuja, mutta olen juurikin se arkajalka, joka ei uskalla astua ovesta ulos asti hattu päässä.. ;) Onko sinulla uusi takki? Näyttää ihanalta tuo leikkaus takaa päin!:)

 2. I don't know you didn't like the hats! You look very very nice;) This is a really classic piece and always looks good! Ypu definitely shoud wear one;) Greatings from Poland
  Karola

 3. Tekisi mieli myös ostaa tuollainen hattu, h&m kokeilinkin mutta ei jäänyt matkaan. On ehkä tottumiskysymys, että oppii käyttämään?

 4. Olen kyllä arkajalka hattujen suhteen vaikka niin haluaisin sellasen omistaa… Ne jotenki tuo kivaa lisää asuun!

 5. Voi miten kaunis hattulady :-) Jotenkin kauhean kiva tämä hattuvillitys. Vielä jokin aika sitten olisi hatun käyttö ollut aika erikoista. Mukavaa loppuviikkoa!
  -Anni

 6. Kiitos Ella! Heh, kuulostaa tutulta ;) Kummasti sitä vaan vierastaa tällaista jotain uutta, olen aina ajatellut etteivät hatut sovi meikäläiselle. Ja ei suinkaan, takki on se sama vanha Mangon! :)

 7. Nimenomaan tottumuskysymys! Monesti sitä ajattelee, ettei jokin juttu sovi itselle, mutta sitten sitä voikin innostua kun silmä vaan tottuu :)

 8. Lohduttavaa että on muitakin arkailijoita! Hattu on kyllä ihan loistava tapa tuoda asuun sitä jotain :)

 9. Voi kiitos Anni! Ja sanopa muuta, kiva saada hattuja enemmän katukuvaan :) Samoin sinulle, mukavaa viikonlopun odotusta!

 10. I love hats, I even like myself in it. But the problem is the same as your I guess…beeing shy! When you wear hat, it seems like everybody's watching you! Doesn't it? Looking forward to see those photos! :) Love xox A.

 11. Vau mikä ladylike! ;)
  Hei minkälaista liikuntaa harrastat? Siitä voisi tehdä postaustoiveen :)
  Kivaa viikonloppua!

 12. I so know what you mean! I guess you just need to get used to it and get rid of that shyness, right ;) Have a lovely weekend, Aneta!

 13. Hih, kiitos Jossu! Hattu tekee kyllä sellaisen naisellisen silauksen ;) Käyn salilla 3-4 kertaa viikossa, ehkäpä voisin sivuta treenijuttuja joskus postauksssa – kiitos toiveesta! Ihanaa viikonloppua sinnekin :)

 14. Kivalta näyttää hattu sulla! :) Mun syksyllä ostamani hattu ei juurikaan ole saanut käyttöä… Toisaalta ihan joka hetkeen se ei edes sovi (hiukset menee länään) ja sitten itseasiassa mieluummin haluaisin juuri tuollaisen vähän naisellisemman mallin.

 15. Hattu on niin sinua! Turhaan olet arkaillut niiden kanssa, istuu kuin nenä päähän. :) Itsekin kerään vielä rohkeutta omani ulkoiluttamiseen. Ehkä vielä jonain päivänä..?
  Katariina, katariinanpeilikuva.blogspot.fi

 16. Kiitos Cara! Totta, hattu ei natsaa ihan joka tilanteeseen ja ainakin itsestäni tuntuisi hölmöltä olla vaikka sisätiloissa hattu päässä. Kannattaa kokeilla jotain hieman naisellisempaa mallia! :)

 17. Voi ihan totta! Kivasti sanottu :) Kummasti sitä rohkeutta tosiaan pitää kerätä, hienoa kuitenkin kun nyt hattuja on alkanut näkymään enemmän. Ihanaa sunnuntaita sinne!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *