Paris

We’re off to Paris now!

Pariisi siis kutsuu ja pääsemme aloittamaan joululoman mitä ihanimmissa tunnelmissa! Tämän postauksen tullessa ulos olemme jo lentokentällä aivan lähtötäpinöissä… :) Croissantit ja Eiffel-torni odottavat! Jos teillä on vielä jotain hyviä viime hetken vinkkejä vaikka ravintoloiden, kivojen alueiden tai muiden suhteen, niin laittakaa ihmeessä tulemaan, olemme kaikista vinkeistä tosi kiitollisia!

Instagramia (@jonksteri) päivittelen varmasti reissun aikana, joten klikatkaa ihmeessä sinne :) Matkan ajallekin olen ajastanut muutamia juttuja, vielä tänään iltapäivästä on luvassa kamerajuttuja! Reaaliajassa palaan kuitenkin tänne vasta maanantain puolella. Ihanaa loppuviikkoa kaikille!

It’s Paris calling now! I’m so excited about this little and I bet it’s going to be amazing :) You can follow our Paris feelings via Instagram (@jonksteri). Hope you all have a great week!

8 thoughts on “Paris

  1. Kannattaa käydä Jardin de Luxembourgissa. Se on mielestäni yksi Pariisin kauneimmista puistoista. Lisäksi puiston lähellä oleva alue on muutenkin erittäin mukava. :)

  2. Kivaa matkaa! Toivottavasti kelit suosivat. Me palattiin reissultamme maanantaina ja sunnuntai oli ainoa sateeton ja kaunis päivä, jolloin kaupunki alkoi vasta päästä oikeuksiinsa… Mä en nimittäin oikein saanu tatsia Pariisiin, enkä näin ollen myöskään ihastunu Pariisiin mitenkään hurjasti :-( Mutta paras asia mitä Pariisissa oli, oli tietty Champs Elyseen joulutori ja etenkin yksi koju siellä, nimittäin eräs super herttainen espanjalaisnainen myi TODELLA paljon Casa de cousin Paulin pallovalojen oloisia valoja jotka oli ihan suuuper kivan näköisiä ja ostinkin äidilleni (ja itselleni omat tietty myös) joululahjaksi moiset. Vähän jäi harmittamaan etten ostanu vielä yhtä erilaista väriyhdistelmää :-D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *