Outfit With a Hat

Nyt niitä hattukuvia! Tämä Lindexin villahattu on supersuloinen ja istuu päähäni melkeinpä kuin nakutettu. Hatut eivät ole kyllä ihan niitä optimaalisimpia asusteita Vaasan sääoloihin, täällä rannikolla kun tuulee aina ja kovaa. Tämä on onneksi aika napakkaa mallia, joten ei tarvitse pelätä hatun karkaamista! Naisellinen hattu sopisi kyllä Pariisin katumaisemiin paremmin kuin hyvin, saa nähdä lähteekö tämä siis mukaan reissuun.. :)

Täällä on kouluhommien ohella jo ahkerat suunnittelut käynnissä matkaa varten. Enää reipas viikko, niin istutaan jo lentokoneessa! Pidennetty viikonloppu on kuitenkin loppupeleissä lyhyt aika, joten täytyy hieman miettiä etukäteen, missä haluamme käydä. Toisaalta loma on kuitenkin loma, joten ei pidä liikaakaan aikatauluttaa – täytyy jättää tilaa spontaaneille kahviloissa istuskeluille ja ihan vaan tunnelmasta nauttimiselle. Näissä haaveilutunnelmissa toivotan ihanaa viikkoa ja tsemppiä kaikille opiskeluiden loppurutistuksen kanssa painiville!

Coat / Mango
Cashmere sweater / Zalando Collecion
Pants / Mango
Hat / Lindex
Scarf / H&M
Shoes / Depeche
Bag / Mulberry
Gloves / Mango

Here they are then – outfit pictures with the hat like I promised! I really like this Lindex hat and it definitely suits me much better than some other ones that I’ve tried on. Have to say though that a hat isn’t probably the wisest accessory to wear here, since it’s so windy all the time! I could definitely see myself wearing this on the streets of Paris, so maybe I’ll pack this with me. 

Only a bit more than a week and we’re starting our holiday in one of the most amazing cities in the world. We’ve got so many plans already, bu what I wait for the most is to just sit down in a café and warm up with some hot chocolate. Not to mention walking around on the streets and admiring everything beautiful surrounded by you. It’s going to be amazing! Do you have some travel plans for the holiday? :)

14 thoughts on “Outfit With a Hat

  1. ihana asu jälleen kerran – hattu sopii kyllä sulle erittäin hyvin :) ja voi että, miten rakkauteni tuota takkia kohtaan taas kasvoikaan näiden kuvien myötä!

  2. Voi kiitoksia – kiva kuulla että olet tuota mieltä :) Vähän vaatii kyllä totuttelua. Takki on täydellinen, ei voi muuta sanoa!

  3. Hei liittymättä tähän postaukseen, saanko udella, että käykö paljon opiskelijatapahtumissa? Oletko kenties aktiivisesti mukana toiminnassa ja käytkö minkä verran tapahtumissa? :)

  4. Heippahei, toki saa udella! En ole missään järjestötoiminnassa tms. mukana, oma aika menee sen verran tiukalti jo kouluhommiin ja blogiin muuta arkea unohtamatta. Tapahtumissa tuli käytyä ensimmäisenä vuonna aika paljon, mutta tänä vuonna taas olen oikeastaan ottanut osaa vain suurempiin, kuten juuri Hämeenkadun approihin :)

  5. The hat does suit you pretty well, no need to be shy! The pop of pink on your lips makes your look complete. Lovely!

    xx Carian

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *