Our Christmas

Joulu alkaa olla pian takana päin, joskin tänään vielä otetaan ihan rauhallisesti kotosalla. Kylläpä tekikin hyvää viettää pari päivää tyystin irti koneelta ja sen sijaan keskittyä yhdessäoloon sekä syömiseen. Vietin aaton ja joulupäivän vanhempieni luona, jossa agendalla ei ollut sen suurempaa kuin päikkäreitä, jouluherkkujen syömistä ja useiden leffojen katselua. Ihanan laiskaa, niin kuin joulun pyhien kuuluukin olla!

Itse jouluaatto kului mukavissa merkeissä koko poppoon kanssa aina pikkuisista isovanhempiin. Perheemme on kasvanut lasten myötä viime vuosien aikana hurjasti, joten ei riittänyt enää yksi pidennetty ruokapöytä, vaan naperot saivat oman pöydän aikuisten viereen. Pikkuisetkin olivat tosi nätisti koko aaton, vaikka pukin ja lahjojen odottaminen olikin piinaavaa. Pari kuvaa alempana odottelemme siskontyttöni kanssa joulupukin saapumista ja oli niin hellyyttävää kuunnella pienen ihmisen pohdintoja siitä, osaakohan pukki tuoda nyt ollenkaan lahjoja, kun hän ei ole kirjoittanut kirjettä :’) Kyllä ne tontut kuuntelevat ikkunan takana ja tietävät.

Kotikin on saanut kevyen jouluisen ilmeen koristetyynyjen ja runsaiden valaistusten ja lyhtyjen avulla. Sen suurempia effortteja en ole tänne tehnyt, tosin tällaisilla pienilläkin asioilla saa paljon aikaan! Nautitaan nyt vielä tästä joulusisustuksesta jonkin aikaa, kunnes on taas aika siirtyä raikkaampaan ja kohti kevättä (optimisti? ;).

Nyt napostelemaan vielä kinkunrippeitä (en ehkä ikinä kyllästy paahtoleivän ja joulukinkun yhdistelmään) ja jatkamaan laiskottelua. Illaksi saan vielä tyttöjä kylään ja huomenna sitten käymään alennusmyynneissä siskoni kanssa. Mukavaa Tapaninpäivän jatkoa!

11 thoughts on “Our Christmas

  1. Moii! Ajattelin kysyä Zaran ale myynnistä jos tiiät siitä? Alkaako heti huomenna vai sitten uudenvuoden jälkeen? T: Janna ♥

  2. Voi että sun koti (kummatkin!!) on kaunis! <3 Saako udella sen verran että mistä lienee ruokapöytä ja sen kauniit tuolit?:)

  3. Voi kiitos ihana! Ruokapöytä on Askosta Spicy-sarjaa, tuolit taas sitten eriksen Hobby Hallista. Tuoleja en voi ikävä kyllä suositella, halpa hinta näkyy tällä kertaa laadussa ja nuo ovat aikamoiset venkulat, eivätkä mitkään tukevat istua.. :/ Nätithän nuo olisivat kuin mitkä!

  4. Hei! Sen verran vain haluaisin oikaista, että jouluhan loppuu oikeastaan vasta loppiaiseen. Perinteisesti joulua on siis vietetty kokonaiset 12 päivää. Tämä nykypäivän jo marraskuussa alkava jouluhysteria ja ostohärdelli saavat mielestäni joulun alun ja keston hämärtymään (merkityksestä puhumattakaan). Jotenkin on niin kyllästetty olo koko joulusta jo ennen kuin se edes ehtii alkaa, että 12 päivää joulujuhlaa ei tulisi kuuloonkaan… Tokihan työt ja koulut alkavat jo paljon ennen joulun perinteistä loppumista, mutta minusta olisi jotenkin mukava ajatella, että joulunaika kestää ihan sinne loppiaiseen saakka! Rauhallista joulunaikaa!

  5. Heippa, samanlainen ruokapöytä on ollut täälläkin haussa. Tuota Askon pöytää on tullut myös katseltua, mutta täällä paikallisessa liikkeessä ainakin mallikappaleen pinta oli tosi “kuprulla”, en tiedä oliko tuo näkemäni mallikappale vain sattumalta huonompilaatuinen, vai onko tällaista näkyvissä myös teidän pöydässä? Pysyykö pöydän pinta muuten ihan hyvässä kunnossa vai suositteletko esim. lasin hankkimista päälle? :)

  6. Tottahan se on, loppiaiseenhan se joulu vasta virallisesti loppuu – itse vain miellän varsinaisen joulun näihin päiviin arjen taas alettua :) Minusta on ihanaa, että joulua voi fiilistellä melkeinpä luvan kanssa (tai ainakin ilman kummatsuvia katseita) jo marraskuussa! Tämä aika on loppupeleissä niin lyhyt, että miksei siitä ottaisi iloa irti. Rauhallista joulun aikaa sinullekin!

  7. Kiitoksia Reetta :) Sohvapöytä on Riviera Maisonin, päälle tosin olen itse teettänyt vielä lasilevyn tuota puupintaa suojaamaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *