Lahjaideoiden voittajat

Noniin, ehdinpä vihdoin blogin pariin! Olen juossut taas pää kolmantena jalkana ensin siskoni ja siskontytön kanssa ostoksilla aamusta ja sitten vielä asioita hoitaen. Aivan ihanaa, että tänään on saatu nauttia ihan mielettömästä auringonpaisteestakin! Kävin myös viimein ostamassa pikku “joulukuuseni”, jota äsken innoissani koristelin minikoristeilla ja karkkitangoilla. Valokranssikin löysi paikkansa, joten täällä on nyt joulutunnelma huipussaan :)

Nyt kuitenkin Perkko Oy:n ja Lahjaideat -sivuston kanssa järjestettyyn arvontaan! Osallistujia tuli taas mahtava määrä ja erityisen kivaa oli, miten moni jaksoi jättää perusteluja lahjalleen. Luin kommentteja välillä liikutuksesta tippa linssissä sekä hymy monta kertaa korvissa asti, oli ihana lukea tarinoita toisten ilahduttamisesta. Tällä kertaa voittajia oli tosiaan kaksi kappaletta, joista ensimmäisenä arvottu kommentti:

“http://www.lahjaideat.fi/tuotteet/marc+by+marc+jacobs/marc+by+marc+jacobs+kello-mbm3242

Kello tulisi lahjaksi itselleni. Harvoin muistaa hemmotella itseään, vaikka välillä herääkin siihen, että kiitos itselleen olisi useassa kohtaa paikallaan. Rankka opiskelusyksy ja sen aikana saavutetut tulokset ovat oman sinnikkään työn takana. Omia saavutuksia ei aina meinaa muistaa arvostaa, kun jatkuvasti on katse eteenpäin kohti tulevaisuutta, uusia haasteita ja aina vain kovempaa työntekoa. Sen kaiken teemme lopulta itseämme varten, minkä vuoksi myös itsensä palkitseminen on aina ‘once in a while’ täysin ansaittua.”

Isot onnittelut! Laitan sinulle sähköpostia hetimmiten tulemaan, niin saadaan tuo Marc by Marc Jacobsin upea kello uudelle omistajalleen :) Itsensä palkitseminen on tosiaankin täysin ansaittua – etenkin näin joulun alla! Toiseksi voittajaksi taas valitsin Tuijan, joka halusi ilahduttaa isäänsä Casion kellolla. Kyllähän nyt aina apuun rientävä isä ansaitsee Tuijan sanoin “jotain extraa” ♥

“Minä antaisin tämän Casio kellon isälleni lahjaksi.
http://www.lahjaideat.fi/tuotteet/casio/casio+edifice+kello-efr-529d-1a2vuef

Viimeisen parin vuoden aikana isäni on ollut suunnaton ja pyytteetön apu elämäni hankalissa tilanteissa…mukaan lukien useat muutot, ihmissuhdeongelmat, lastenhoito-“ongelmat” jne…aika kun olen soittanut ja pyytänyt apua lyhyelläkin varoitusajalla AINA hän on juossut apuun. Kuluneiden vuosien aikana häneltä on myös leikattu sydän ja hän on sairastunut syöpään…mutta nämä ovat vain olleet pieniä hidasteita hänelle.
Olen aina ollut ns. Äidin tyttö ja tuntuu, että kaikesta huolimatta isä on jäänyt vähän taka- alalle. Olen yrittänyt nyt tsempata asiassa, mutta olisi kiva antaa isälle jotain extraa tänä jouluna :)”

Kommentoitko Tuija mahdollisimman pian tähän alle omalla Blogger-profiilillasi sähköpostiosoitteesi, niin saadaan sinullekin paketti lähtemään :) Valtavat kiitokset kaikille osallistujille ja tietysti myös Perkolle arvonnan mahdollistamisesta!

4 thoughts on “Lahjaideoiden voittajat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *