Gift Guide / For Him

Jatketaan lahjaideoilla, tällä kertaa miettien mitä poikaystävän, veljen tai miksei vaikka isän paketista voisi löytyä. Jostain syystä rakastan lahjojen keksimistä miehille ja olisin voinut tehdä vaikka kymmenen vastaavaa kollaasia! Tai sitten miehille on vain niin paljon kivoja juttuja tarjolla.. :)

1. Neule, 2. college, 3. kuulokkeet, 4. kello – Daniel Wellington (-15% HolidayJonna), 5. pyjamahousut,
6. olohousut, 7. laukku, 8. huivi, 9. tohvelit, 10. Selänteen kirja, 11. lompakko

Hyvin pitkälti samoilla linjoilla mennään kuin naisten lahjoissakin! Tuskin kukaan mies kieltäytyisi tyylikkäästä neuleesta tai sporttisemman tyylin suosija mukavasta collegesta. Pehmeään pakettiin voisi kääriä myös pyjama- tai olohousut. Lämpimät asusteet ovat myös aina hyvä lahjaidea ja usein sellaisia, joihin miehet itse eivät tuppaa panostamaan. Kääräise siis lahjapakettiin lämmin huivi tai kivat nahkahanskat!

Hifistelijää taas voisi lahjoa laadukkailla kuulokkeilla. Jos murulla on uusi kello hakusessa, ovat Daniel Wellingtonin kellot myös monien miesten mieleen! Kellohankinnoista saattekin -15%:n alennuksen koodilla HolidayJonna aina joulukuun loppuun saakka. Jatkaen asustelinjalla voisi mies myös ilahtua tyylikkäästä olkalaukusta töihin tai opiskeluihin, taikka siististä lompakosta. Kotoilijan pakettiin taas tohvelit – sarjassamme näitä mitä mies ei itse ehkä tulisi ostaneeksi, mutta aivan taatusti pitäisi lahjasta ;) Kirjalahja on myös aina mainio idea ja kaikille jääkiekosta kiinnostuneille olisi Teemu Selänteen kirja varmasti mieleinen.

Siinäpä niitä, laittakaa tulemaan lisää ideoita, jos teillä on kivoja vinkkejä! Itselläni on hankkimatta lahjat vielä kaikille elämäni miehille aina veljestä isään ja poikaystävään. Ideoita kuitenkin on jo mielessä, enää pitäisi laittaa vipinäksi :)

PS, Daniel Wellington- arvonta on nyt suoritettu ja arpaonni osui tällä kertaa nimimerkille Maria A! Kiitos kaikille osallistujille, teitä tuli ihan hurja määrä, mahtavaa että nämä arvonnat kiinnostavat yhä noin monia :) Tämä ei tosiaan jäänyt ainoaksi joulukuun arvonnaksi ja pian on tiedossa toinen loistava kilpailu – pysykää kuulolla!

Linkit mainoslinkkejä (ei Daniel Wellingtonin).

8 thoughts on “Gift Guide / For Him

  1. Aika samoilla linjoilla olen poikaystäväni lahjojen kanssa. Paketista tulee löytymään mm. harmaa palmikkoneule ja ihanan pehmeä huivi. :)

  2. Voi, kunpa mullekin olis ideointi yhtä helppoa! Jos sulla oikeesti on lahjaideoita kymmenelle kollaasille niin täällä kyllä otetaan ilomielin vastaan ;) Vielä on “huippuidea” keksimättä poikaystävän vaativaan makuun… Tai sitten se vaativa maku on vaan omassa päässä, kun haluaisi antaa vaan täydellisiä lahjoja. Mutta nää kollaasit on tosi kivoja, kiitti sulle! Ja ihanaa joulufiilistelyä sulle :)

  3. Seurusteletko vielä?:) asutko Helsingissä poikaystäväsi luona vai onko sinulla sielläkin yksin oma asunto? :)

  4. Voi ei, ymmärrän että sitä haluaa keksiä sen täydellisen lahjan! Ehkä sitä tuppaa olemaan itsekin aika vaativa lahjan keksimisen suhteen ;) Kiva kuitenkin jos tykkäsit, toivottavasti keksit sopivan lahjan pian! Ihanaa viikonloppua sinne Lola :)

  5. Onko vanha poikaystäväsi vaan muuttanut vai “elämäntilanteet vaihtuneet” eli eronneet? :) jos näin niin onnea uuteen suhteeseen! :)

  6. Meidän tiemme erkanivat jo kesällä, täällä olen kertonut asiasta sivumennen. Sittemmin elämä on tosiaan tuonut uusia ihania tuulia eteen :) Kiitoksia!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *