Daniel Wellington Giveaway!

Noniin, polkaistaanpas tämän oikein superharmaan tiistain piristykseksi joulukuun ensimmäinen arvonta käyntiin! Daniel Wellington on varmasti monille jo tuttu klassisista rannekelloistaan. Mallistosta löytyy niin tyylikkäitä nahkaisia kuin preppyhenkisiä kangasrannekkeella varustettujakin kelloja sekä naisille että miehille. Kellojen eleettömyys ja kauniin yksinkertaisuus on vedonnut moniin ja itsekin olen aivan hulluna näihin! Minulta löytyy Danielia jo tummanruskeana nahkaisena ja punasinivalkoinen kankainen rennompaan kesämenoon, uusimpana tulokkaana taas on tämä musta Classic Sheffield Lady ruusukultaisilla yksityiskohdilla.

DW:n kanssa on ollut ilo tehdä yhteistyötä ja vuoden ajan, ja tällä kertaa sain järkättyä teillekin arvonnan näin joulukuun kunniaksi. Yhdellä teistä on siis mahdollisuus voittaa valitsemansa Daniel Wellingtonin kello! Jätä kommenttisi postaukseen toimivan sähköpostin ja mielellään nimimerkin kera torstai-iltaan 4.12 klo 21 mennessä. Linkitä kommentissasi myös DW:n sivuilta, minkä kellon valitsisit itsellesi tai miksei vaikka paremman puoliskon tai ystävän rannetta koristamaan. Arpaonnea kaikille toivottaen! :)

HUOM! Sähköpostittomat kommentit ilman profiilia joudun valitettavasti poistamaan heti, sillä tällöin voittajaa on mahdotonta saada kiinni. Muistakaa siis se sähköpostiosoite! :)
ARVONTA PÄÄTTYNYT / THE GIVEAWAY HAS ENDED

Hello everyone! It’s time to brighten up this grey Tuesday with a little something fun. I got the chance to hold a giveaway sponsored by Daniel Wellington and this time the giveaway is also for my international readers! All you need to do is to pick a watch of your choice at Daniel Wellington and leave a comment with your e-mail as well as a nickname by Thursday the 4th of December at 21 o’clock. Good luck to all of you!

451 thoughts on “Daniel Wellington Giveaway!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *