Currently Inspired & Sale Code

Pidän syksystä pukeutumisen kannalta hurjasti! Rakastan kauniita takkeja, nilkkureita, saappaita… Villakangastakki on yksi käytetyimpiä takkejani ja pärjäilen sillä usein pitkälle talveen vaihtaen toppatakkiin vasta kun on aivan pakko. Tiedän pärjääväni jo omistamillani takeilla mainiosti, mutta en voi olla himoitsematta pientä täydennystä takkikokoelmaani. Mielessäni siintää joko viittatakki kamelinruskeana tai mustana, taikka jokin pidempi naisellinen villakangastakki jossain vaaleassa sävyssä. Mangon laadun villakangastakeissa olen todennut hintaansa nähden oikein hyväksi, joten jompikumpi näistä kollaasin takeista ei olisi lainkaan huono vaihtoehto…

1. harmaa neule, 2. nilkkurit, 3. laukku, 4. viitta, 5. kauluspaita,
6. hame, 7. villahattu, 8. villakangastakki, 9. farkut, 10. huivi, 11. korot

Minulla olisikin tarjota teille alekoodia Boozt.comin valikoimiin, jossa on mm. juurikin Mango hyvin edustettuna. Koodilla Jonnamaista15 saatte -15%:n alennuksen vähintään 29:n euron ostoksista (ei koske aletuotteita, Ralph Laurenin, Hilfigerin tai DAY:n tuotteita)! Koodi on voimassa ainoastaan tänään ja huomenna, joten tässä tulee itselläkin kiire miettiä, raaskinko laittaa jommankumman takin tilaukseen! Olen pitänyt shoppailut nyt minimissä reissua ajatellen, mutta eihän takkia olisi helppoa raahata Pariisista käsin… ;)

Linkit mainoslinkkejä / Commercial links

2 thoughts on “Currently Inspired & Sale Code

  1. Sinulla on todella kaunis koti! <3 Saanko udella, että asutko yksin vai sun poikaystävän kanssa? Ootteko kauan seurustelleet? Ootte ihana pari!

  2. Hopsan, kommenttisi oli eksynyt roskapostien joukkoon! Pahoittelut siis että kesti. Kiitos kehuista :) Yksin asustan täällä kotikolossani ja muutaman kuukauden olemme seurustelleet poikaystävän kanssa. Kiitoksia, aika ihana tuo toinen kyllä on! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *