Beautiful Paris

Langoilla ollaan taas! Palasimme myöhään sunnuntai-iltana Pariisista ja vaikka kotiin saavuttiin nuutuneina matkaamisesta, oli kasvoilla kuitenkin onnellinen hymy. Takana on niin ihana reissu, että tästä riittää muisteltavaa vielä pitkäksi aikaa! Matkaseura oli parasta, croissantit rapeita ja kaupunki niin upea näin joulun alla kuin olin kuvitellutkin.  Olen haaveillut jouluisen Pariisin kokemisesta jo monta vuotta, joten oli mieletöntä päästä näkemään kaikki paikan päällä (pelkän virtuaalisen Pinterest-matkan sijaan)!

Kuvia riittää jaettavaksi rutkasti, tässä vasta pienet maistiaiset matkastamme. Nyt on nimittäin kiire vielä ruokaostoksille ja leipomispuuhiin, puhumattakaan siitä, että kotikin pitäisi ehtiä vielä joulusiivota. Eilen illalla säntäilin vielä viimeisillä lahjaostoksilla muiden mattimyöhästen kanssa, mutta nyt kaikki lahjat ovat sentään jo paketeissaan! Joulufiilis on ainakin korkealla, kun katselee ikkunasta noita yön aikana sataneista lumikinoksia. Mikä ihana winter wonderland saatiinkaan jouluksi! Rauhallista aatonaattoa kaikille :)

2 thoughts on “Beautiful Paris

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *