Aleista koottua

Kuten edellisessä postauksessa tulikin jo sivuttua, taas on aika alennusmyyntien! Minulla on ollut pitkään tapana kerätä yhteistyökumppanieni alennusmyyntien suosikit ja koota näistä parhaista paloista asuja. Tässä siis taas näin uudenvuoden aattona inspistä niin illan juhlintoihin kuin arkiseen menoonkin yliopistoarkeen taas valmistautuen.

1. Viittatakki, 2. neule, 3. laukku – Mulberry, 4. hame, 5. kello – MK, 6. saappaat, 7. hattu (norm.hint.)

Ylipolven saappaat ovat olleet itselläni viime aikoina kovassa käytössä, asua niiden kanssa luvassa vielä myöhemmin. Boozt.comin aleista löytyikin kaunis pari mokkaisia saappaita! Saappaat pukisin paksujen sukkahousujen ja hameen kanssa, joiden yhdistelmää pehmeä palmikkoneule kuitenkin tasapainottaa. Hattu vielä päähän, niin naisellinen leudon talvipäivän asu on valmis!


1. Haalari, 2. korot, 3. korvakorut, 4. laukku – Saint Laurent, 5. huulipuna – Chanel

Uuden vuoden juhlintoihin taas voisi hyvin pukea tyylikkään jumpsuitin. Oma illan asuni on vielä epäselvä, mutta tämä ei olisi lainkaan huono vaihtoehto, ellen päädy paljettimekkoon näin uuden vuoden kunniaksi. Tällaisena iltana kun saa kimaltaa luvan kanssa!


1. Neule, 2, farkkupaita, 3. laukku – Mulberry, 4. tekonahkahousut, 5. kello – Mulberry, 6. nilkkurit

Tammikuun myötä paluu opiskeluihinkin lähestyy. Itse suosin arkipukeutumisessani yliopistolla usein helppoja neuleita, johon saa kuitenkin lisää mielenkiintoa laittamalla alle vaikka ruutu- tai farkkupaidan. Jalkaan tupladenimiä, rohkeammille nahkahousut tai kaltaisilleni nössömmille vahapintaiset housut – kaikki toimii!

1. Neule, 2. laukku – Louis Vuitton, 3. takki, 4. farkut, 5. huivi, 6. nilkkurit

Viimeisimpänä vielä oma viime päivien luottoasuni, tämä Mangon villakangastakki on osoittautunut ihan loistavaksi! Rento jokapäivän asu koostuu alta pilkottavasta neuleesta, farkuista ja tyylikkäistä chelsea-nilkkureista. Eccon nilkkureita voin kyllä suositella lämpimästi, omat tummanruskeani ovat olleet ahkerasti jalassa viime aikoina!

Tässä siis muutamia aletärppejä, Boozt.comin alet löytyvät täältä ja Zalandon puolestaan täältä! Tänään tiedossa vielä asukriiseilyä illan juhlintoja varten, saa nähdä mihin päädyn, mutta koitan saada jotain kuvaa Instagramiin! Ihan mahtavaa uuden vuoden aattoa kaikille, palataan ensi vuoden puolella murut! :)

Linkit mainoslinkkejä / Commercial links

7 thoughts on “Aleista koottua

  1. Oi että toi viittatakki on ihana! kiitos tästä, nää on mun mielestä kivoja postauksia!
    Hyvää uutta vuotta Jonna<3!

  2. Se on, olen kuolannut tuota koko syksyn! Ja eipä mitään, tosi kiva jos tykkäsit :) Samoin sinulle Jessika <3

  3. Mulla on ainakin pari S-koossa, usein se on Mangolla pienin koko. Jos on XS tarjolla, niin se on useimmiten sopiva :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *