Weekend

Jälleen kerran yksi mahtava viikonloppu takana! Ystäväni saapuivat luokseni tänne Vaasaan perjantaina ja koko viikonloppu kului näiden kahden ihanan kanssa. Olemme kaikki Helsingistä kotoisin ja olleet tiiviisti yhdessä yläasteajoista lähtien, mutta nykyään asumme eri puolella Suomea opiskeluiden perässä. Tällaiset kokonaiset viikkikset yhdessä ovatkin kultaakin kalliimpia ♥ Se kiva puoli tässä ympäri Suomea levittäytymisessä on, että ainakin meillä on edessä monta kivaa reissua. Nyt on Vaasa koettu, keväälle on sitten vielä vuorossa Tampere ja Oulu ;)

Ystävät on taas lähetetty kohti juna-asemaa ja minä ryhdyn keräilemään itseäni sekä viettämään laiskaa sunnuntaita. Ihanaa sunnuntaita kaikille teille sinne ruudun toiselle puolen!

10 thoughts on “Weekend

 1. Hello Jonna! You haven't heard from me for some time, but I still follow you and these photos of your home are just lovely. I love the way you have decorated your apartement and especially the kitchen, I'd like to have one as yours on my own one day (and the coffee maker, haha). Be safe. Aneta xoxo

 2. Mä oon jotenkin aivan missannut, että asutko sä Vaasassa ja myös Helsingissä? :)
  Ja ootko todennut Guerlainin aurinkopuuterin hyväksi?

 3. Kuulosta täydelliseltä viikonlopulta ystävien kanssa, niin näitä vapaita täytyykin viettää :-) ihanan näköistä siellä sulla ♥ tekee joka kerta mieli alkaa heti laittaa omaa asuntoa uusiksi kun katselee näitä sun kuvia ;-)

 4. Oo, tiedän tunteen! Kun tiet erkanee opiskelujen (Vaasan haha) takia, tyttöjen laatuajasta kyllä saa taistella kynsin ja hampain.. Mulle tulee samanlainen vierasrysäys Berliiniin ensi viikoksi ja ai että ei malttais oottaa enää!

  Aurinkoista Vaasaviikkoa :)

  http://essinowornever.blogspot.de/

 5. Millaiset välimatkat Vaasassa on? Pystytkö helposti liikkumaan kävellen/pyörällä vai käytätkö julkisia?

 6. Hi Aneta! Lovely to hear from you, I'm glad you're still there :) Thank you for your kind words – have a great week!

 7. Kahden kaupungin välillä tosiaan elelen, Vaasassa opiskellen ja kotikaupungissani Helsingissä sitten lomat ja kesät :) Guerlainin puuteri on minusta oikein hyvä ja etenkin riittoisa! Jotenkin en vain ikinä osaa aurinkopuuterin suhteen pysyä yhdessä ja samassa ja mietinkin, ostanko seuraavaksi tuota samaista vai jotain uutta..

 8. No näin on, täytyy ottaa ilo irti niistä hetkistä :) Kiitos! Onneksi pienillä asioilla saa helposti ja nopeasti uutta ilmettä kotiin, kuten vaikka ihan parin tekstiilin voimin :)

 9. Voi onpa ihanaa, että saat ystäväsi sinne Berliiniin asti kylään! Viettäkää ihana viikko siellä :) Toivottavasti teillä päin on aurinkoa hieman enemmän tarjolla kuin täällä Vaasassa, heh.

 10. Hyvin lyhyet, täällä on kaikki varsin lähellä :) Kovin harva Vaasassa käyttää julkisia ja yhteydet eivät ole kovin hyvät kyllä muutenkaan, pääasiassa monet kulkevat siis kävellen tai pyörällä.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *