Vinkki: Loistava kulmaväri

Olen tuskaillut täällä blogin puolella useaan otteeseen kulmakarvojen meikkaamisesta ja tarkemmin ottaen sopivan kulmavärin löytämisestä. Monet ovat minulle sävyltään joko liian tummia tai muuten vain koostumukseltaan huonoja, joten oikean tuotteen löytäminen oli helpommin sanottu kuin tehty. Viime vuoden puolella minulla vihdoin tärppäsi Bobbi Brownin pisteellä ja ostin kahden värin paletin, näitä sekoittelemalla olen saanut täydellisen sävyn kulmiini.

Bobbi Brownin paletti oli kuitenkin aika hintava, joten tahdon ehdottomasti vinkata teille tästä Lumenen uutuudesta, jonka satuin saamaan heiltä juuri sopivasti kokeiluun. Olen todennut Lumenen kulmatuotteet jo ennestään hyviksi, mutta kynistä väreihin siirryttyäni harmitellut, kuinka tällaista puuterimaista väriä ei heidän valikoimistaan ole aikaisemmin löytynyt. Tämä olikin erittäin tervetullut lisä valikoimiin – iso peukku Lumenelle!

Paletti sisältää kaksi sävyä, joita voi helposti siveltimen avulla sekoitella omille piirteille sopivaksi. Minulla oli aluksi vaikeuksia tummemman sävyn kanssa, sillä se tuntui olevan pigmentiltään hieman Bobbi Brownia vahvempaa, joten oikean tummuusasteen löytäminen vaati hieman totuttelua. Koostumuksessakin Lumene on mielestäni onnistunut, sillä se ei ole liian kova, eikä myöskään liian pehmeä. Viimeisen silauksen kulmille tuo väritön kulmakarvageeli, jolla saa sudittua hajakarvat ojoon ja myös värin pysymään paremmin paikoillaan. Näitä olen ostanut aikaisemmin itsekin, mutta unohtanut kuluneen vuoden aikana tyystin geelien olemassaolon. Nämä ovat kuitenkin todella käteviä viimeistelytuotteita!

Tässä esimerkkiä nopeasti tehdystä kulmameikistä, väri ja geeli tuovat ryhtiä vaaleille haituvakarvoilleni. Kunpa minua olisi siunattu näyttävillä kulmilla, jolloin riittäisi pelkkä väritön geeli laittamaan kulmat ojoon. Onneksi on sentään hyvät tuotteet ;)

12 thoughts on “Vinkki: Loistava kulmaväri

 1. Hei huomasin edellisen postauksen kommenteista tuon nutturakampauksen olevan “likaisten hiusten kampaus” , niin ihan mielenkiinnosta kysyisin että kuinka usein oikeastaan peset hiuksesi? Ja mitä tuotteita käytät sähköisyyden poistoon mikäli hiuksesi sähköistyvät? Itse kamppailen super sähköisten hiusten kanssa ja olenkin yrittänyt vähentää pesukertoja toivoen että saisin siitä apua mutta kun hiukset tuppaavat rasvoittumaan niin helposti…

 2. Lumeneen on siis jälleen kerran luottaminen, ihanan luonnollinen lopputulos! Olen itse tosiaan siunattu juuri noilla luonnostaan näyttävillä kulmilla, joten kulmien pistämiseen kuosiin ei väriä sinänsä tarvi. Kyselisinkin nimenomaan tuon geelin perään, koitko kyseisen Lumenen oman hyväksi ja kestäväksi? Ihastuin myös kauniiseen meikkiisi täysillä – tutorial olisi mahti! :)

 3. Heipparallaa!:)

  Hei minulla tuli mieleen kysyä, että mistä olet ostanut kyseisen kameran millä kuvaat ja paljonko se maksoi tuolloin? Pähkäilen uutta kameran ostamista.. :)<3

 4. Jep, usein jos hiukset tuntuvat jo sen verran nahkeilta, niin ne on helpointa vain vetäistä nutturalle :) Pesen hiuksia tosi vaihtelevasti, yritän joka toinen päivä, mutta joskus tulee pestyä joka päiväkin, vähän riippuen onko esim. treenannut tms. Rasvoittumista vastaan ihan ehdoton on kuivashampoo, vaihtelen aina välillä suosikkiani mutta nyt käytössä on Batisten perusversio!

  Ja sähköistyminen on kyllä minullakin onglemana, juuri tänään löysin kaapin perältä pitkästä aikaa käyttöön KMS Californialta saamani Dry Touch Upin, joka on siis ihan kuiviin hiuksiin suihkutettava “hoitoaine”, joka ei tahmaa itse kampausta vaan voi suihkia ihan sellaisenaan. Tätä suositeltiin minulle sähköisyyttä vastaan ja tuntuu kuin se toimisi! Muistan joskus myös kuulleeni, että proteiinipitoiset hoitotuotteet sähköistävät entisestään, kun taas kosteuttavien tuotteiden käyttöä kannattaa lisätä.

 5. No näinpä, Lumene se vaan porskuttaa supereilla tuotteillaan! Minä kyllä suosittelen tuota geeliä, tietenkään kuten sanottua omat kulmani eivät ole mitkään super tuuheat että olisi niin ojoon laitettavaa, mutta itselläni tuo ainakin pitää värin ja kulmien muodon hyvin pitkin päivää. Kannattaa kokeilla, josko toimisi sinullakin :) Ja kiitoksia, mietitään jos jotain meikkijuttuja saisi pitkästä aikaa!

 6. Heipsan! Minulla on nyt käytössäni sekä Canonin täysikennoinen 5D Mark III että Olympuksen PEN, joista ensimmäisellä kuvaan suurimman osan kuvistani. Se tosin on isältäni lainassa, mutta Top Shotia voin vinkata hyvänä kamerakauppana! Tuota Olympusta voin lämmöllä suositella myös, paras vaihtoehto silloin, kun ei jaksa selkä vääränä kantaa järkkäriä, mutta haluaa kuitenkin laatua kuvilta :)

 7. Hei! Mulla on toi sama paletti mut en oo tajunnu et noita värejä voi sekoittaakkim ettei tuu nii tumma tulos… Miten siis teet sen eli miten se onnistuu?:)

 8. Heips! Sekoittelu onnistuu siis ihan vain tuputtelemalla siveltimellä kevyesti molempiin sävyihin ja sitten kulmiin :)

 9. Moi! Saako kysäistä, mikä huulipuna ja sävy sinulla on näissä kuvissa huulilla? :) Täydellinen pinkin sävy <3

  Jensku

 10. Heippa! Se on kuules Maybellinen Baby Lips-huulirasvaa siinä oranssissa purkissa! Se on niin lähellä Diorin Lip Glow'n sävyä, että olen ihan koukuttunut tuohon ;)

 11. Se on Ecotoolsilta! Minulla on merkiltä monia siveltimiä, ovat tosi laadukkaita mutta kuitenkin edullisia :) Saatavissa muistaakseni mm. Stockalta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *