Turtleneck

Jokin aika sitten kirjoittelin sydämeni vieneistä pooloneuleista ja siitä, kuinka yritän metsästää omaa versiota itsellenikin. Muutamia sovittelin, mutta mikään ei tuntunut nappaavan, kunnes ystäväni vinkkasi Bikbokin uunituoreesta neuleesta. Kaunis luonnonvalkoinen sävy, ei liian ahdistavaa kaulusta sekä pisteenä iin päälle nätti palmikkokuvio – bingo! Materiaalin suhteen täytyi tällä kertaa hieman joustaa, sillä en tohtinut maksaa tällaisesta montaa kymppiä, kun ei tiedä kammottaako poolokaulus taas jonkin ajan päästä. Juuri nyt tämä on kuitenkin minusta mitä mukavin ja suloisin vaatekappale!

Neule on ollut yllä ja useita kertoja, kuten nyt viikonloppuna kaupunkikierroksella kylässä olleiden tyttöjen kanssa. Sininen ja valkoinen ovat aina hyvä kombo vuodenajasta riippumatta, joten yhdistin neuleen Liu Jo:n* tämän hetken suosikkifarkkuihini. Nämä sain jo aikaisemmin syksyllä yhteistyössä Fashionstorelta, enkä ole pahemmin muita sinisiä farkkuja juuri käyttänytkään.

<

 Coat / Gant
Turtleneck sweater / Bikbok
Jeans / Liu Jo (giveaway @Fashionstore*)
Boots / Depeche
Watch / Michael Kors
Bracelet / Bikbok
Bag / LV

Eilen oli pieniä käynnistymisvaikeuksia taas viikonlopun jäljiltä ja olisi tehnyt mieli viettää koko päivä vällyjen välissä. Esitin kuitenkin aikamoista voitontanssia nähdessäni, että olin päässyt sen viimeisimmän tilastotieteen tentin läpi ja vieläpä erinomaisin pistein! Nyt on kurssi plakkarissa ja suurin huolenaiheeni tältä syksyltä ohitse, phuuh. Enää olisi jäljellä pari ryhmätyötä ja palautettavia johtamisen yksilötöitä, sekä nettitentin lisäksi yksi sivuaineeni rahoituksen tentti. Kunpa saataisiin pian valoa hieman enemmän tarjolle, niin pääsisin höpöttelemään opiskelujutuista videon muodossa, kuten aiemmin jo hieman lupailin :)

A while back I wrote about my cravings for turtleneck sweaters. I’ve been searching for the one ever since, and finally I got my own from Bikbok! A friend of mine tipped me about this and she definitely knew what I was looking for – beautiful white colour, loose fit and cables. This is the perfect choice to wear when you want something cozy yet stylish – all you need is a pair of blue jeans to pair it with. How do you like the result? Have you guys warmed up for turtlenecks like I do after all these years? ;)

*Mainoslinkki / Commercial link

29 thoughts on “Turtleneck

 1. Vau mikä kokonaisuus! Täällä on myös mukava ja kotoisa pooloneule hakusessa, tuo Bikbokin yksilö näyttää tosiaan hurjan hyvältä! Toiveissa on kuitenkin sinunkin mainitsemien seikkojen lisäksi vielä kaksin kerroin kääntyvä rento kaulus, eikä täydellistä yksilöä ole toistaiseksi tullut vastaan… ai miten niin turhan tarkka ;)

 2. I totally agree with you on this one – sweater with a loose neck was one of my criterias as well :D So this one was a great find! Have a lovely day, Carian :)

 3. Voi kiitos, kiva jos pidit! Heh, ei ole helppoa sen oikean löytäminen, ymmärrän ;) Tuollaista kaksinkertaista kaulusta ajattelin ensin itsekin, mutta ei sitten muuten löytynyt kriitereitä vastaavaa yksilöä. Toivottavasti sinuakin vielä onnistaa etsinnän suhteen! :)

 4. Voi mikä kaunotar olet! :) Ja näiden kuvien jälkeen en voi edes sanoin kuvailla, miten paljon harmittaa Massimo Duttille jättämäni palmikkokuvioitu pooloneule.. Se oli sovittaessa niiiin ihana, mutta yläastevibat saivat jättämään kauppaan, äh!

 5. Super kiva asu! <3 Tuo löytämäsi neule näyttää hyvältä :) Himoitsen (salaa) myös toista pooloneuletta, nyt sitten tummassa värissä :D

  Ja nuo farkut on ihan super upeat! Onkohan niissä minkälainen mitoitus? Omassa kaapissa olisi moisille kyllä kolo ;)

 6. Eikö olekin, niin muhkea! Heh, nuttura on ihan hätäratkaisu pesemättömille hiuksille ja helppo sellainen. Kasaan hiukset pää alaspäin sykerölle jättäen hännän ulos, tuo on ehkä tukevampaa saada kiinni puhelinlankaponnarilla tavallisen sijaan. Sitten vain työnnän pinneillä muutamat suortuvat tuosta edestä, jotta nuttura saa paremmin muotonsa :) Ymmärsiköhän tästä selityksestä mitään?

 7. Kiitos kiitos Elisa! Voi harmi, että neule jäi kauppaan :/ Ymmärrän kyllä hyvin nuo yläastevibat – niitä vastaan itsekin hetkisen taistelin, heh!

 8. Kiitos Elina! Ja voi, se sinun Massimo Duttin neule on niin kaunis :) Pariisin putiikkia jo kuola poskella odotellen…

  Farkut ovat kyllä superit! Näissä on omien kokemuksieni mukaan Liu Jo:n tavallista mitoitusta hieman isompi kokoluokitus, sillä elastaania on näissä vähän enemmän. Yleensä kutakuinkin oma kokoni ei Liun farkuissa natsaa vaan otan suuremman, mutta näistä otin itse 26:n ja se oli just eikä melkein :)

 9. Mullekin iski hirveä poolokaulushimo ja nyt kaapista löytyy melko tyköistuva neulepaita timmillä poolokauluksella. Että mitäs noista yläasteajoista täällä kommenttiboksissa puhuttiin… :D Ihastuin kuitenkin siihen tiukempaan kaulukseen, jotenkin se tuo mun vähän pyöreisiin kasvoihin särmää ja saa kaulanseudun näyttämään paljon sirommalta. Toinen samanlainen on ehdottomasti hankittava, sen verta rakastuin.

  “Hakuvaiheessani” katselin myös tuota Bikbokin neuletta, mutta mulle 40 euroa akryylipaidasta oli liikaa. Ja olisi ollut vähän hölmöä ehkä ostaa akryylineule ekan himotuksen kohdalla, kun juuri olen karsinut niitä vaatekaapistani pois rankalla kädellä… Mutta kaunishan tuo on kuin mikä, siitä ei pääse mihinkään, ja jouduin kyllä aika pitkään taistella itseni kanssa, että jätin puseron sinne rekkiin. :D

 10. Voi Jonna, nyt on kyllä neidillä niin nappi asu että <3 Minäkin olen alkanut himoitsemaan pooloneuletta ja tuossa on kyllä mielettömän kiva, vähän tuollainen kevyempi kaulus. Perfect!

 11. Heippa Jonna! Saanko kysyä, että millä kameralla kuvaat ja millä objektiivilla? :) <3 Ja jos sulla on edelleen se PEN-kamera niin kuvaatko millä asetuksella? Upeita<3<3<3<3<3<3

 12. Kiva kun sinäkin löysit omasi – kuulostaa hyvältä! Kummasti on poolokaulushimo syttynyt siis muillakin tämän syksyn aikana ;) Kieltämättä hinta oli vähän kirpaiseva materaialiin nähden, mutta tämän täytettyä muuten kaikki kriteerini en voinut olla tätä itselleni hakematta!

 13. Voi ihana, kiitos! Tosi kiva jos pidit :) Ja jep, hieman kevyempää kaulusta etsin itsekin, kun muuten tuntuu helposti ahdistavalta. Tämä oli kyllä superkiva löytö!

 14. Heippa! Toki saat, kuvaan tällä hetkellä pääasiassa Canonin täysikennoisella 5D Mark III:lla. Olympuksen PEN on yhä käytössä ja se on valintani, kun täytyy napata mukaan pieni mutta laadukas kamera :) Riippuu tietysti ihan tilanteesta, mutta kuvaan itse lähes aina aukon esivalinnalla eli A:lla ja käytän usein suurta aukkoa kuvissa. Kiitoksia kehusta!

 15. Odotan innolla opiskeluvideota! Ensi keväällä mulla nimittäin edessä hakeminen kauppikseen! Joten niin tervetullut video!

  Ihana neule muuten! Itselläni myös pari pooloa kaapissa ja on ne vaan niin rentoja :)

 16. Huomenna pitäisi olla sellainen eetterissä! Ja voi, tsemppiä jo etukäteen tulevaan koitokseen. Toivottavavasti saisit videosta vielä hieman lisäpontta lukuprokkikseen! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *