Takkitarjous

http://www.boozt.com/tt/?tt=5378_12_106951_&r=%2Ffi%2Ffi%2Fbloggers-jackets

Kauden takeista on tämän syksyn aikana puhuttu blogissani jo aikaisemmin täällä, mutta nyt sain vielä teille lukijoille jaettavaksi alekoodia yhteistyökumppanilleni Boozt.comille. Boozt tarjoaa kaikista tämän sivun takeista -20% koodilla Jonnamaista20 vain tämän päivän ajan! Alennusta koskevia takkeja on hurja määrä ja tässä kollaasissa vain omat suosikkini koottuna, joten kurkatkaa ihmeessä valikoimat :)

Löysin kollaasiin todella monta silmää miellyttävää takkia, mutta yksi malli on nostettava vielä erikseen esiin. Nimittäin kevytuntuvatakki (7&8), jonka hankin vihdoin itsekin tänä syksynä ja en voi kuin ihmetellä, miten olenkaan pärjännyt aikaisempina vuosina ilman! Ilmeisesti olen painanut menemään ohuella tuulitakilla hampaat kalisten ennen kunnon toppikseen siirtymistä. Tällainen kevytuntsikka on ihan mielettömän kätevä pikkupakkasella ja on ollut rennompien päivien vakiovarusteeni niin salille mentäessä kuin usein kauppareissullakin. Toivottavasti ehdin kuvata omani tänne pian!

Linkit mainoslinkkejä / Commercial links

Here’s a little Tuesday tip for you guys! Using the code Jonnamaista20 you’ll get -20% off of jackets and coats on this page at Boozt.com! There’s a huge range of different kind of coats, so I think there’s something for everyone. The code’s valid for only today, so you’d better hurry up :) Have a nice day you all!

2 thoughts on “Takkitarjous

  1. Moi! Olen vastikään löytänyt blogisi ja se meni suoraan lempparilistalleni! :) itsellä on kuitenkin pian päätös edessä, että mihin sitä lukion jälkeen hakisi ja yhtenä vaihtoehtona olen miettinyt kauppatieteitä. Haluisin kuitenkin kuulla, mitä kauppatieteiden opiskelu noin pähkinän kuoressa on? Monia yliopistojen sivuja yms olen selannut, mutta niillä on tunnuttu selitettävän asia todella ympäripyöreästi ja epäselvästi. Eli siis mitä ja millaista opiskelu käytännössä ja oikeasti siis on? :)
    -Heidi

  2. Moikka Heidi! Ihana kun olet löytänyt tänne, tervetuloa! :) Hmm, kauppatieteiden opiskelu pähkinänkuoressa… Itselleni kauppis tuntui oikealta vaihtoehdolta, koska en osannut suoralta kädeltä lukion jälkeen sanoa, “miksi haluan tulla isona”, joten monia ovia avaava kauppis kiinnosti ja kaupallinen ala ylipäätään.

    Hirveän vaikea kuvailla lyhyesti mitä opiskelu käytännössä on, mutta kerrottakoon, että ensimmäisen vuoden aikana kurssit on määritelty ennalta ja kaikkia aineita opiskellaan tietty määrä. Näin olet saanut hieman kuvaa kaikista aineista ja valmistaudut tulevaan pääainevalintaan, nyt olen itse aloittanut johtamisen pääaineopintojen parissa. Meillä tehdään aika paljon ryhmätöitä ja juuri johtamisessa usein analysoidaan ja pohditaan siinä missä esimerkiksi laskentatoimi tai rahoitus taas keskittyy numeroiden pyörittelyyn ja hieman teoreettisempaan opiskeluun.

    Pahoittelen, etten oikein osaa kuvailla paremmin yleisesti, mutta kysy ihmeessä, jos sinua askarruttaa jokin tietty kauppatieteiden opiskeluun liittyen :) Tietysti tuolta opiskelu-tunnisteen alta löytyy lisää ajatuksani vuoden ajalta, jos sinua kiinnostaa lukea enemmän.

    Tsemppiä lukion loppuun saattamiseen ja tuleviin pohdintoihin!! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *