Sunday Casual

Otsikkoon viitaten – kuvat on kyllä otettu jo aiemmin viikolta, mutta asu sopisi tällaiseen rentoon sunnuntaipäivään kuin nakutettu. Kerroinkin jo hankkineeni itselleni vihdoin ja viimein Mangolta kevytuntuvatakin, joka onkin siitä lähtien ollut vakiovarusteeni niin salille mentäessä kuin kauppareissuillakin. Kevytuntsikka on vain niin helppo valinta tähän vuodenaikaan! Takki taipuu niin hieman siistimpäänkin arkiasuun farkkujen ja chelsea-nilkkureiden kanssa, kuin tällaiseen rennompaankin kokonaisuuteen, jossa lähteä hoitelemaan asioita vaikka kauppaan tai postiin. Päähän vielä pipo huonolta hiuspäivältä pelastamaan, ja jos on noin suloinen versio kuin tämä Lexingtonilta saatu tupsupipo, niin mikäs sen alla lämmitellessä! :)

Light down jacket / Mango (similar here & here*)
Sweater / Mango
Pants / Zara
Beanie / Lexington (giveaway)
Sunnies / Ray-Ban
Scarf / Acne
Watch / Daniel Wellington (giveaway)
Wellies / Hunter

Täällä on vietetty varsin rauhallista viikonloppua vanhempien ollessa kylässä luonani. Nautittiin yhdessäolosta sekä hyvästä ruuasta ja viinistä. Taisipa äiti myös pistää asuntoni mullinmallin siivouspuuskan myötä, ja minä kun luulin olevani siisti ihminen.. ;) Eihän tätä enää edes tunnista samaksi huusholliksi, heh! Nyt on isä ja äiti saateltu junalle ja minä meinasin vielä käydä vetämässä sunnuntaitreenin. Illalla tehdään taas kotitekoista pizzaa, nam! Leppoisaa sunnuntaita sinne ruudun toiselle puolen :)

PS. Kellon suhteen pysykää kuuloilla, sillä pian olisi tiedossa joulukuun ensimmäinen (mutta ei siis viimeinen!) joululahjaarvonta ;)

*Mainoslinkki / Commercial link

38 thoughts on “Sunday Casual

 1. Upean rento asu, mutta samalla kaunis! Onko tuo takkisi musta vai navy? Missä koossa? Pystytköhän mittaamaan kuin pitkä se on olasta helmaan?

 2. Onko tuo takkisi jompi kumpi noista “similar” linkeistä? Näyttävät kumpikin eriltä kuin tuo sinun. Taskut on ainakin tuossa navyssä erilaiset.

 3. Ää miten sä osaat valita noin ihanat vaatteet. Saan sun kuvista tosi paljon inspiraatiota omaankin pukeutumiseeni!

 4. Ihanan rento asu! :) Sopii hyvin rentoihin viikonloppuihin. Ihanaa sunnuntaita Jonna! <3

 5. On se välillä poikaa saada mummy and daddy kylään! Ja asu on täysi napakymmpi.

  Energistä viikkoa! Arvontaa odotellen… :)

 6. Hei miten söpö toi pipo onkaan ! Ihastelin itseasiassa just samaa kun kävelin pari päivää sitten Stockan läpi ja kurkkasin Lexingtonin tarjontaa :-)

 7. Moikka! Tykkään hirveesti sun tyylistä ja blogista muutenkin:) Kuvat on joka kerta yhtä kauniita ja olet aina todella upea ja positiivinen. Täytyy myös myöntää, että oon hieman kade sun upeasta laukkukokoelmasta;) Kiitos ihanasta blogista ja jatka samaan malliin<3
  -Maria

 8. Ihanan näköinen asu!:) Oletko palannut poikaystäväsi kanssa yhteen vai onko kyseessä uusi suhde ?:)

 9. Hei, olent tilaamassa Mangon vahapintaisia housuja jotka sinulta löytyvät, osaisitkohan auttaa ottaisinko koon 32 vai 34, käytän Gina Tricon farkuissa kokoa 25, Dr Denim xs ja H&M 34 (joskus liian iso). :)

 10. Onko zaran farkut uudet? Mahtaako enää löytyä? Paljon oli hintaa? Onko niissä mitään koristeita esim. vetoketjut nilkoissa?

 11. Kevytuntsikka on kyllä sellainen vaatekappale, mitä ei usko tarvitsevansa ennen kuin sellaisen omistaa! :D Muistan kun pähkäilin vuosi sitten omaa kevytuntsikkaani kaupassa pitkän tovin, että tarviinko mä muka tällaista, mutta onneksi sen ostin! Käytän omaani melkein joka päivä, juurikin joko kauppaan tai salille mennessä, enkä tulisi kyllä enää toimeen ilman.. Sun asu kevytuntsikan kanssa näyttää ihanalta! :))

 12. Kiitoksia! :) Tämä on tummansininen ja kokoa S. Mittailin ja pituus on olasta helmaan kutakuinkin 51cm!

 13. Ensimmäinen on sama takki mutta mustana, toinen taas hieman eri malli hupun kera tummansinisenä. Mangon omassa nettikaupassa on tämä precis sama tummansininen :)

 14. Voi, tosi kiva kuulla! Inspiksen jakaminenhan se on tavoitteena näissä asukuvissa, joten mahtavaa jos olet voinut sitä saada :) Kiitos kivasta kommentista!

 15. Kiitoksia! Tämä on se perus naisten malli, en saa nyt jostain syystä DW:n omia sivuja auki millimitan tarkistamiseksi, mutta ihan se Classic-malli siis :) Psst, alekoodia pukkaa vielä myöhemmin jos on kellon hankinta mielessä!

 16. No näinpä! Ja sai asunto samalla tosiaan kunnon tehosiivouksen äidin käsittelyssä.. :D Kiitos ihana ja reipasta maanantaita sinne!

 17. Heippa Maria! Kiitos ihanasta kommentistasi, hymy huulilla lueskelin tätä :) Hih, laukkukokoelmaani olen kyllä varsin tyytyväinen itsekin, hauska kuulla että sieltä löytyy muitakin laukkufriikkejä ruudun takaa. Kiitos itsellesi kun luet, teidän takia tämä on niin mielekästä puuhaa <3

 18. Heippa! Hitsit hirveän vaikea arvioida.. Minulla on yleensä tuumakoko 25-26 mallista riippuen ja esim. Zaran farkuissa 34, ja näistä Mangon housuista otin tuon samaisen 34. Ainakaan 34 ja 36-kokojen välillä ei ollut ihan hirveän suurta eroa, joten en uskoisi että näiden kahdenkaan välillä olisi :) Ehkä sinulle voisi tuo 32:kin mennä?

 19. Nämä ovat jo pari vuotta vanhat ja juuri sellaiset nilkkavetskareilla varustetut. Vastaavia taitaa kuitenkin olla aina mallistoissa :)

 20. No ihan totta, nyt mietin miten olenkaan aikaisemmin pärjännyt ilman! :D Ja hei kiitos vaan sulle, kävin kaikkia ketjuliikkeitä läpi etsien edullista untsikkaa ja lopulta muistin viimevuotisen vinkkisi tästä Mangon takista. Se näytti sulla niin hyvältä ja hintaakaan ei jäänyt alennuksen jälkeen paljoa mittään, joten uskalsin itsellenikin tilata! Ihan nappiostos kyllä :)

 21. Ihana asu jälleen :) En löytänyt tuota takkia Mangon nettisivuilta, tilasitko sieltä?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *