Smelling Good

Rakastan hajuvesiä. En pelkästään kauniiden pullojen vuoksi, vaan enemmänkin juuri siksi, mitä tuoksut viestivät ja tuovat mieleen. Hajuvesi voi tuoda todella vahvasti mieleen jonkun rakkaan ihmisen, etenkin jos tämä on sattunut käyttämään kyseistä tuoksua pitkään. Yhtenä aamuna hymyilin pitkään ystäväni laittamalle viestille: “Asiakkaalla oli samaa hajuvettä kuin sulla ja siitä tuli hyvä mieli”. Ihana! Juuri tällaisia tunteita ja muistoja tuoksut herättävät.

Pitkän aikaa olen käyttänyt Lancômen La Vie Est Belleä sekä Viktor&Rolfin La Vie En Rose -kesätuoksua. Edellinen kuitenkin vetelee viimeisiään ja jälkimmäinenkin on viimeistäkin suihkaisua myöten tyhjentynyt, joten oli aika piipahtaa kosmetiikkaosastolla. Ehkä elämän uudet tuulet vaativat uutta tuoksuakin? Tai noh, uutta ja uutta, raikkaan mausteiseen kesätuoksuun ihastuttuani päädyin nimittäin ostamaan perinteisen version Viktor&Rolfista – klassisen Flowerbombin. Olenkin joskus kertonut muistoni tähän tuoksuun liittyen, kuinka yläasteella TET-harjoittelussa tavaratalossa ollessani suihkauttelin kyseistä hajuvettä joskus salaa työpäiväksi. Muiston lisäksi hymyn tuo huulille tuo kylkiäisenä saatu vaaleanpunainen pussuka täynnä pieniä rasvaputeleita sekä minkokoinen Flowerbomb. Olen ehkä kummallisen innoissani aina kaikesta matkakokoisesta…

Tällaisiin vaaleanpunaisiin maailmoihin toisinaan uppoutuminen tekeekin hyvää juuri nyt, kun viikonloppu pitäisi painaa tilastotieteen tulevan välitentin parissa… Arvatkaa kuka heräsi tähän taas hieman liian myöhään? Liian vähän aikaa + minun kehno matikkapääni, ei kuulosta lainkaan hyvältä yhdistelmältä! Pistäkää peukut pystyyn siis ja ihanaa alkavaa viikonloppua!

PS, Kauneuteen vielä liittyen – ajattelin kysyä osaisiko joku vaasalainen vinkata hyvästä ja taidokkaasta ripsienlaittopaikasta täällä? Räpsyni ovat huoltoa vailla, enkä ehdi luottoteknikkoni luo Helsinkiin, joten kaikki vinkit otettaisiin suurella ilolla vastaan!

16 thoughts on “Smelling Good

 1. Hajuvedet on ihania ja itse pidän mieluummin vähän miedommista tuoksuista. Ihastuin Christina Agileran uuteen Woman tuoksuun ihan täysillä. Tekis mieli koko ajan vaan nuuskutella sitä:)) Ja edellinen lempituoksu Burberryn Beat jäi heti paitsioon, kun Woman tuli taloon…
  Aurinkoista perjantaita ja tsemppiä lukuihin! T. Katja

 2. Flowerbomb on niin ihanan tuoksuinen! En omista tuoksua itse, mutta usein kosmetiikkaosastolla pyöriessäni käyn sitä haistelemassa :D

 3. Mullakin lempparituoksuihini kuuluu Lancomen la vie est belle! Se tuo joka aamuun hyvän mielen ihanalla lempeällä tuoksullaan! Luottotuote, jota suosittelen lämpimästi kaikille :)
  Ihanaa päivää Jonna!

 4. Olipa ajankohtainen postaus! Itselläni on myös tullut aika etsiä uusi luottotuoksu. Omalta tuntuvan löytäminen on kuitenkin vielä aika mysteeri. Täytyy myös vielä sanoa iso kiitos blogistasi! Hömppäjutut ovat kivoja, mutta kuitenkin sinusta välittyy tosi maanläheisen ja symppiksen ihmisen kuva. Ja tsemppiä tenttilukuihin! :)
  -Anni

 5. Viktor & Rolfin Flowerbomb on kuulunut minunkin suosikkituoksuihin jo monta vuotta :) Tuoksuttelin sitä ensimmäisen kerran Stockmannilla noin 6 vuotta kun olin juuri muuttanut Helsinkiin. Tykästyin heti! Taisin pistää tuoksun jo samana vuonna joululahjalistalle ja pukki oli kiltti ja toteutti toiveeni :D Tällä hetkellä minulla on Flowerbombia kaapissa isompi 100ml pullo ja se on kestänyt ikuisuuden. Flowerbomb on kyllä niin huumaava tuoksu. Se vie helposti mennessään :) Kesällä se on minusta liian vahva, mutta talvituoksuna täydellinen!

  MS / Beauty Highlights

 6. Hyvin menee yksiin mun hajuvesimieltymykset sun omien kanssa, samainen Lancome käytössä täälläkin. Niin ja tuo Flowerbomb on joululahjalistalla! Yks lemppareista on kyllä myös Chanelin Madamoiselle, klassikko sekin! :)

 7. Tulipa tämä hyvään aikaan omat pullonikin ovat juuri kohta tyhjentymässä, täytyykin siis pistää tämä vinkki korvan taakse:) Lisäksi haluaisin kysyä yhtä asiaa. Muistan sinun kirjoitaineen uuden kalenterin hankinnasta joskus taannoin. Tarvitsen itsellenikin ensi vuodelle uuden kalenterin ja olen mallaillut niin mulberryn, lv:n kuin longchampin kansien välillä. Osaisitko siis auttaa sen suhteen että mitä hintaluokkaa longchampin mahtanee olla? Kun muistelen että kävit itse silloin niitä katsomassa:)

  Blogisi saa aina hymyn huulille ja iloa tähän pimeään marrraskuuhun kiitos siitä!:) Olet loistava Jonna!:)

 8. Minäkään en kovin tujuista tuoksuista pidä, ehkä juuri siksi valitsin tästä Flowerbombistakin Toiletten Parfumen sijaan, niin on hieman kevyempi iholla :) Hei Burberryn Beatia on ollut minullakin! Kiva kun olet löytänyt uuden suosikin :)

  Kiitos tsempeistä ja mukavaa pian starttaavaa viikkoa!

 9. Lancomen tuoksu on mielettömän hyvä! Lempeä onkin hyvä adjektiivi kuvaamaan :) Ihanaa sunnuntai-illan jatkoa sinne!

 10. Hajuveden täytyy kyllä tuntua omalta ja sen löytäminen tuolta purtiloviidakosta voi olla vaikeaa. Toivottavasti vielä löytyy, kurkkaa ihmeessä jos jokin näistä mainitsemistani sopisi sinullekin :) Kiitos hurjan kauniista sanoistasi Anni, et usko miten paljon tällaisen kuuleminen aina piristää! Kiitokset siis vain itsellesi, kun olet siellä ruudun takana :)

 11. Flowerbomb on kyllä sellainen tuoksu, johon ei kyllästy vuosien mittaan! Tavallaan tosiaan jännä, että minäkin pidän siitä yhä yhtä paljon, kuin tuolloin 15-vuotiaanakin :) Ja kyllä vaan, hieman enemmän talveen kuuluvaksi minäkin miellän tämän, vaikkei kovin raskas olekaan. Tuo kesäversio oli aivan ihana!

 12. Oho, meneepäs meillä tosiaan maut yks yhteen tällä saraa! Täytyy siis joskus nuuhkia tuota Chaneliakin ;)

 13. Kiva kuulla, että ajoitus osui :) Kalenteriasiaan sitten, ostin omani tosiaan LV:ltä 2 joulua sitten ja mietin itsekin myös Longchampia ja Mulberryä. En muista kyllä ollenkaan tarkalleen enää tuota Longchampin hintaa, jostain mielensopukoista kumpusi summa 120-170e, joten jotain sitä luokkaa ehkä.. Kannattaa kuitenkin tarkistaa, kun en yhtään laita takuuseen :)

  Kiitos kauniista sanoistasi ja kuin myös, kommentit tuovat aina iloa pimeisiin iltoihin! Ihana Riikka :)

 14. Hei jos etsit vielä ripsienlaittajaa Vaasasta, suosittelisin Salong Beautyholic:ia :) Parhaat ripset saa mielestäni sieltä :)

 15. Heippa! Olin juuri ehtinyt varata ajan eräästä toisesta paikasta, jonne tosin en ole kyllä enää palaamassa.. :D Laitan tämän vinkin siis ehdottomasti korvan taakse seuraavaa kertaa varten, kiitos! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *