Parka Jacket

Toissa keväänä Zarasta ostamani beigen parkatakin perään on kyselty useita kertoja ja asuja takin kanssa on toivottu. Parkaa ei olekaan aikaisemmin näkynyt täällä asun muodossa, kaikkea kun ei tule aina tänne kuvattua ja tänä syksynä taas trenssihankintani on ollut liimautuneena ylleni. Tähän rennompaan kouluasuun parkatakki kuitenkin pääsi taas ylleni, joten tässäpä sitä nyt olisi :) Takissa on onneksi ohut sisävuori, joten se on käynyt vielä näin hieman viileämmilläkin ilmoilla. Tänä kyseisenä päivänä tosin tein pienen virhearvion ja lähdin yliopistolle takissa ja revityissä farkuissani, kun yllätyksekseni pakkasasteita olikin aamulla lähemmäs kymmenen! Autolla liikkuessa tuo ei niin haitannut, mutta päivällä lähtiessäni samassa asussa vielä kaakaoille, vaihtuivat housut kyllä sentään ehjiin!Parkatakkiin yhdistin rentoa raitaa ja farkkua sekä vielä piponkin viimasta selviytyäkseni, joten tästä syntyi varsin mukava kokonaisuus. Tuon ihanan neuleen sain Lexingtonilta viime keväänä, raitoihin sopiva pipo taas on tämän syksyn mallistosta. Nuo ECCOn niinikään viime syksyiset nahkanilkkurit ovat täydellinen pari Monogram-kuosin kanssa, joten popoja on tullut käytettyä viime aikoina ahkerasti.

Parka jacket / Zara
Sweater / Lexington (giveaway)
Jeans / Zara
Shoes / ECCO
Beanie / Lexington (giveaway)
Scarf / Acne
Bag / Louis Vuitton

I’ve got so many requests to show some outfits with this Zara parka jacket that I bought last year. Here’s finally a comfy outfit with the jacket! It’s perfect for days when you’re feeling like wearing something super comfortable and I just love the details in it, the golden zippers and dark brown linings. 

I wore this at the university earlier this week and I really liked the casual combination of the jacket and stripes. Navy details go well with the sweatshirt and this beanie is a new one from Lexington. It’s gotten really cold here in Finland, so warm accessories are definitely needed, bhrr! Bring it on winter, I’m ready with my gearing ;) Hope you all have a great weekend!

37 thoughts on “Parka Jacket

 1. Hih, ihana sinä! Ja kiva kuulla, on kyllä mahtavaa kun voidaan kaverini kanssa täällä kuvata toisillemme :)

 2. Heii pääsitkö opiskelemaan kauppatieteitä toisella vai kolmannella hakukerralla? Mitkä olisi suurimmat vinkit hakijalle lukemisen yms suhteen? Kiitos jo etukäteen:)

 3. Minä pääsin kauppikseen toisella yrittämälläni, ylioppilaskeväänäni ostin kyllä kirjat, mutta jätin lopulta lukemisen suosiolla seuraavaan vuoteen. Silloin ei vielä tärpännyt, mutta seuraavana kesänä kolahti paksu kirje luukusta!

  Suurimpia vinkkejä hmm.. Varmasti aikataulutus ja omien lukutuntien seuraaminen, näistä koin ainakin itselleni olevan paljon hyötyä. Itse suosittelen myös valmennuskurssia, mutta toki se on ihan ihmisestä kiinni, miten saa itse irti itsestään :) Tässä vielä hakukevääni postaus lukutekniikastani ym., josko siitä olisi sinullekin hyötyä, http://jonnamaista.blogspot.fi/2013/04/mita-kuuluu-kirjojen-keskelle.html.

  Hurjasti tsemppiä urakkaan!! :)

 4. Juuri tällaiset ei-niin-Jonnamaiset asut antavat ehkä kaikista eniten inspiraatiota. Älä ymmärrä väärin, nautin suunnattomasti myös totutummasta tyylistäsi, mutta jotenkin erityisesti nämä rennommat asut antavat itsellekin ideoita vapaa-ajan pukeutumiseen. Aina kun ei tarvitsisi pönöttää trenssissä ja itselläni on lähinnä hupsu olo tennareissa ja parkatakissa. Noh, sinun kuvasi sen todistavat: ainakaan muut eivät näytä hupsuilta, vaan kerrassaan hurmaavilta. :)

  Ja haluaisin vielä kiittää vinkeistäsi takkivalintaan, kyselin niitä tuossa viikko tai kaksi takaperin. Duffelista taitaa tulla minun tämän talven takkini, kunhan vain löytäisi jostakin sen täydellisen yksilön.

  Hyvää syksyä ja onnea opintoihin!

 5. Voi ymmärrän hyvin mitä ajat takaa, kivasti sanottu! Ehkä sitä on itsellään usein olo, että tällaiset tavalliset parkatakki+neule-asut eivät toisi mitään uutta, mutta ehkä sen ei tarvitse tosiaan aina olla tämän erikoisempaa :) Ihana siis kuulla, jos näistä on inspiraatioksi! Itsellänikin pukeutumisfiilis vaihtelee ihan päivän mukaan, yhtenä “pönötetään” ja toisena taas otetaan lungimmin.

  Mahtavaa jos vinkeistäni oli jotain apua! Onnea duffelin metsästykseen, toivottavasti vielä tärppää :) Itse asiassa huomiselle onkin eräs takkitarjous tulossa, ei tainnut olla duffelia niiden joukossa, mutta kurkkaa ihmeessä kuitenkin. Kiitos kun rustasit kommentin ja mukavaa syksyn jatkoa sinullekin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *