Joulua kotiin

Ihan vielä ei olla joulukuun puolella, mutta hurjaa vauhtia kohti joulua kuitenkin jo mennään. Näin ollen ajattelinkin nyt aloittaa fiilistelyn oikein täydellä teholla, varoituksen sanana siis ;) Kuten on varmasti tullut jo moneen otteeseen ilmi, olen jouluihmisiä henkeen ja vereen! Viime vuonna vietin joulua ensimmäistä kertaa omassa kodissani, joten sisustin innolla kotikoloani kauden henkeen sopivaksi. Miltä minun joulusisustukseni sitten näyttää?


1. Karkkipurnukka, 2. keittiöpyyhe, 3. kynttilähurrikaani, 4. juuttikori – H&M, 5. pellavatyyny – H&M,
6. harmaa palmikkotyyny, 7. viltti, 8. muki, 9. tuikkukippo – H&M, 10. lyhty – Pentik

Toiset kuuluvat niihin, jotka eivät voi sietää perinteistä punaista kodin väriskaalassa, vaan suosivat ennemminkin valkoista, hopeaa ja muita neutraaleja sävyjä. Minusta taas ripaus punaista kuuluu ehdottomasti joulun ajan sisustukseen! Sitä on helppo tuoda kotiin tekstiilien, kuten vaikka Lexingtonin keittiöpyyhkeen tai erilaisten tyynynpäällisten muodossa, tuo H&M Homen pellavatyyny onkin jo matkalla luokseni. Rouhea juuttikangas toimii myös kivana yksityiskohtana vaikka joulupöydän kattauksessa tai koristeena.

Punaista kaipaan tosiaan vain pienissä määrissä, muuten silmääni miellyttävät pehmeät harmaan ja beigen sävyt, kuten ylipäätäänkin sisustuksessa. Palmikkoneuloksella tai ruuduilla saa helposti talvista tunnelmaa. Lisäksi erilaiset lyhdyt ja hurrikaanit ovat osa kotini ulkoasua, tähän Villa Stockmannin karkkipurnukkaan taas sujautetaan tietysti punaraidalliset polkkakarkit. Eiköhän olohuoneeseeni eksy taas myös pieni minikuusi! Minkälaisesta joulusisustuksesta te pidätte? :)

It’s not December yet, but we’re heading there! I think this is a great time to start decorating for Christmas ;) As I might have told more than once already – Im definitely a Christmas person. Last year was the first time when I lived on my own and got to spread Christmas spirit all around my apartment. I simply loved that!!

So it’s that time of the year again and here are a few of my favourites. When it comes to Christmas decor I think that traditional red is definitely part of it. In case you prefer some more neutral colours, warm tones such as beige and grey are always great as well. I also love all of these hurricanes and lanterns, I could fill the whole home with these. What kind of holiday decor do you like? :)

Mainoslinkkejä / Commercial links

10 thoughts on “Joulua kotiin

  1. Oioi, kaikki kelpaisi (jälleen kerran) myös tänne – erittäin hyvä maku sulla siis! ;-)
    Tuota H&M:n tyynyä olen pyöritellyt jo monesti nettikaupan ostoskorissa. Parina kertana jäänyt ilman noita “joulu”tyynyjä, joten olis varmaan aika napata se ihan tilaukseen asti :) Stokkalla näin tänään myös muutaman ihanan samantyylisen tyynyt!

  2. Sama maku siis sielläkin! Viltti on kaunis, Lexingtonilta löytyi vaikka mitä muitakin ihania joulujuttuja.. :)

  3. Heh, hyvä maku meillä siis! ;) H&M:n tyyny on tosi kivannäköinen, bongasin sen Instagramissa myös in action ja odotan innolla saavani sen omalle sohvalleni. Laitahan tilaukseen, ennen kuin ehtivät taas loppua :)

  4. Voi että, pääsispä sitä jo itekin sisustamaan oman kodin joulua! Toivottavasti ei mene enää montaa vuotta :D

  5. Täällä ilmoittautuu toinenkin jouluihminen. Mulla jouluun kuuluu ehdottomasti punainen, vaikkakin juuri kohtuudella. Aika on mennyt taas tosi nopeasti ja pitäisi varmaan taas käynnistää lahjanosto-operaatio; lahjavinkkipostaus tulisi siis tarpeeseen ;)
    -Anni

  6. Samoilla linjoilla mennään siis :) Ja sanopa muuta, aika menee ihan supernopeasti ja kohta alkaa tulla kiire lahjojen suhteen. Vinkkipostaus korvan takana ja ensimmäiset for her-lahjavinkit ovat jo viimeistelyä vaille valmiit! ;)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *