Gift Guide / For Her

Joululahjavinkkien perään on kyselty, johan tässä alkaa pian olla kiire itse kullakin lahjojen oston suhteen! Lahjojen antaminen on minusta ihanaa, mutta tiedän myös ahdistuksen tunteen, kun päässä lyö tyhjää – sitä haluaisi tietysti lahjan, joka olisi oikeasti mieluinen saajalleen. Eikun siis nystyrät mietintäpuuhiin! Perinteiseen tyyliin olen koonnut vinkkejä niin naisille kuin miehillekin, aloittaen ensimmäisistä. Mitä lahjaksi esimerkiksi siskolle, äidille tai ystävälle?

1. Pyjama, 2. yöasu, 3. tossut – Lindex, 4. kännykkäkuori, 5. iPad-suojus,
6. printti – Sealoe Shop, 7. tuoksukynttilä – Lexington, 8. purkki – Iittala, 9. marmomialusta – H&M,
10. meikkipussukka, 11. passisuojus – Etsy, 12. huivi, 13. koru – Etsy, 14. korvakorut,
15. käsirasvasetti, 16. huulikiilto, 17. korurasia, 18. kehykset – Zara Home

Kotona viihtyvälle pehmeää pyjamaa tai kaunista yöasua, elektroniikan ystävälle taas esimerkiksi tyylikäs puhelinkuori tai iPad-suojus. Sisustajalle taas on helppo keksiä vaikka mitä lahjoja, jos vain yhtää tuntee saajan makua. Kaunis tuoksukynttilä on aina hyvä vaihtoehto, tai saajaa kuvastava printtitaulu. Vinkkinä, jos tämän hetken kuuma trendi marmori on mieleen, niin kannattaa tsekata H&M Homen valikoimat, josta löytyy edullisia vaihtoehtoja! Paljon reissaava taas ilahtuisi varmasti kätevästä meikkipussukasta tai vaikka nimikoidusta passisuojuksesta, jälkimmäisen osalta kannattaa tsekata esimerkiksi Etsy!

Tyylitietoisen kaulaa lämmittämään paketista voisi paljastua pehmeä huivi, tai miksei vaikka pipo tai nahkahanskat. Lisäksi korulahja aina hyvä vaihtoehto, tämänkin kohdalla suosittelisin Etsyä, josta saa monia persoonallisia käsintehtyjä koruja – kannattaa tietysti huomioida toimitusajat. Kauneudesta nauttivalle ihmiselle voi aina antaa vaikka nätin huulikiillon tai söpön käsirasvasetin, nämä OPI:n purkit huumaava tuoksullaan.

Me kaikki myös varmasti tunnemme jonkun, jolla on jo kaikkea, jolloin vaikka yhteisellä valokuvalla tai osuvalla aforismilla varustettu kehys lämmittää aina mieltä. Lahjakortti on myös aina hyvä ajatus, mutta siinäkin voi käyttää mielikuvitusta tavanomaisen suosikkikaupan sijaan. Minä esimerkiksi sain ystäviltäni eräinä synttäreinä lahjakortin kakkubuffettiin – mikä ihana idea herkkusuulle! Viime vuonna vinkkasinkin myös jo puhelimeen ladattavasta Printic-sovelluksesta, jonka avulla voi tilata pieniä polaroideja yhteisistä Instagram-hetkistä vaikka suoraan saajan kotiovelle. Helppo, mutta varmasti mieleinen lahja tämäkin :)

Linkit mainoslinkkejä

4 thoughts on “Gift Guide / For Her

  1. Käytätkö enää mulberryn check scarfia siinä vihreän/punaisen sävyssä vai suositko nykyään yksivärisiä huiveja? :)

  2. Se on yhä kyllä käytössä, nyt on vain viime aikoina tullut käytettyä enemmän näitä yksivärisiä :) Vaihtelu virkistää, kun olen varmaan lähemmäs 8 vuotta käyttänyt pelkkää tuota Mulberryn :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *