Fall Nautical

Kesällä tein erään secondhand-vaatehankinnan eBaysta, nimittäin tummansinisen Zaran bukleebleiserin. Bleikku löytyi minulta entuudestaan jo valkoisena ja tähän siniseen olin toivonut törmääväni jo parin vuoden ajan, joten hihkaisin innosta löydettyäni sen lopulta. Käytin jakkua paljon etenkin töissä, mutta näin syksyllä bleisereiden käyttö tuppaa aina jäämään vähälle käytännön syistä. Tällainen bukleekangas on kuitenkin hieman mukavampi ja menee helpommin takinkin alle, joten eikun ylle vaan!Tummansinisen bleiserin kaveriksi sopii tietenkin raidat, mutta vahahousuihin ja nilkkureihin yhdistettynä asusta tulikin tällainen syksyinen versio merihenkisestä. Häivähdys kesää raitojen muodossa tuo kyllä vähän piristystä tämän pimeyden keskelle :) Tällaisessa asussa viipotin menemään yliopistolla, mitäs te pidätte?

Coat / Mango
Sweater / Lindex Holly&Whyte
Blazer / Zara
Pants / Mango
Scarf / Acne
Shoes / Depeche

Vielä yksi päivä edessä yliopistolla, kunnes pääsen aloittamaan viikonlopun taas hieman aikaisemmin. Odotan jo niin huomista vapaapäivää! Enkä ainoastaan autuaallisen pitkien unien takia, vaan myös siksi, että saan kaksi ihanaa ystävääni tänne Vaasaan luokseni kylään. Superhauskat pari päivää tiedossa, se on varmaa! Eikun hommia painamaan tänään, niin voi huoletta rentoutua viikonloppuna :) Kivaa torstaipäivää!

I’ve only done few purchases from eBay, but so far I’ve managed to make some great finds! I bought this navy blue boucle jacket from eBay on summer and it was love at first sight. I already had the same in white and it’s one of my favourites, so I had been looking for this one for a long time. The blazer looked amazing with a striped dress and bare legs on summer days, but it works great like this as well. You can never go wrong with stripes – no matter which the season is!

33 thoughts on “Fall Nautical

 1. Kommentoin ekaa kertaa koskaan blogiasi, vaikka olen lukenut sitä jo reilu pari vuotta! Mutta, halusin vain sanoa, että kiva asu… taas, niin kuin aina! :) Jospa nyt rohkenen jättämään puumerkkini useammin….

  Kivaa päivää! ♡

 2. Ihana asu jälleen kerran. Mietin uskaltaisinko tilata nuo housut. Tai löytyisiköhän Hkin mangosta..
  Näkyykö teillä muuten paljon noita laukkuja koululla tai kalliimpia laukkuja ylipäätään?

  ansku

 3. Mahtavaa, että vihdoin sait jakun itsellesi :) Mua huvitti, kun näin nämä asukuvat, koska mulla on ollut just eikä melkein sama kombo päälläni moneen kertaan!!

  Rentouttavaa viikonloppua :)

  -H

 4. Voi miten kiva kun innostuit kommentoimaan, etenkin kun olet ollut lukijana jo parisen vuotta! Aina yhtä ihana tietää, keitä siellä ruudun takana on :) Kiitos siis sinulle ja kuin myös – harmaudesta huolimatta kivaa päivää!

 5. Kiitos Ansku! Olen käyttänyt näitä housuja mielettömän paljon, ihan lempparini :) Omani olen ostanut Jumbon Mangosta, luulisi ehkä Helsingistäkin löytyvän.

  Kyllä etenkin LV:n laukkuja näkee, Neverfull taitaa olla ylivoimaisesti suosituin, muutamia Mulberryjäkin bongaan silloin tällöin. Ei merkkilaukkuja nyt ihan jokaisella vastaantulijalla ole, mutta eivät ne mikään harvinainen näkykään ole :)

 6. Kävi kyllä tuuri lopulta, että törmäsin tähän. Eikä, onpas meillä sama maku ;) Kiitos ja samoin sinulle!

 7. Ihana asu! :-) tuo sun takki on niin ihana ja harmittaa kun en löydä mistään vastaavaa..

 8. Mä kyselisin kanssa noista housuista, näyttää meinaan tosi hyviltä sun asuissa. Onko ne ihan normaalia kokoa ja venyvätkö paljon käytössä? :)

  Ihana blogi sinulla!

 9. Noi pöksyt on kyllä niin kivat! Itseäni kyllä harmittaa kun omien Hennesin versioden vetoketju sanoi jokunen aika sitten sopimuksensa irti ja haluaisin kovasti uudet vastaavat tilalle. Vihdosta viimein kun sain aikaiseksi mennä Mangoon asti että olisin voinut ostaa tuommoiset itselleni niin eiköhän ollutkin sellainen tilanne että ainoat omaa kokoaini olevat olivat jonkun toisen rikkomat ja vyölenksun kohdalla paistatteli mukava kokoinen reikä… Täytyypä varmaan yrittää jos nettikaupasta tärppäisi vielä! :)

 10. Aivan ihana asu jälleen kerran! :)
  Taidankin kaivaa omasta kaapista samat kombot esille ja toteuttaa tämän ihanan asun. Juuri mietinkin, että mitä keksisin raitapaidan kaveriksi näin talvella. Luit siis ajatuksiani!
  Pitääkin tässä samalla kysyä että oletko pessyt noita housuja paljon? Onko niissä pysynyt tuo vahaus hyvin? En ole uskaltanut pestä omiani vielä kertaakaan, koska pelkään että vaha kuluu pesyssa pois.
  Ihanaa viikonloppua ja nauti vapaapäivästäsi! :)

 11. Vastaavat minusta hyvin normaalia. Kokeilin ensin 36:ia, mutta ne tuntuivat siltä, että saattavat nopeasti löystyä, joten 34 olikin huomattavasti parempi. Nämä eivät ole kyllä venyneet, vaikka olen käyttänyt superpaljon :)

  Kiitos, ihana kuulla että tykkäät!

 12. No voihan, huonoa tuuria! Kurkkaa nettikaupan kokotilanne, Booztihan myy myös näitä pöksyjä :) Pökät ovat kyllä ihan huikean kivat, on näitä tullut paljon käytettyäkin.

 13. Kiitos ihana, aina niin hymyileväisenä olet itsekin! :) Housut ovat kyllä olleet huippuhyvä ostos, niin usein olen niissä kulkenut. Tsemppiä remppahommien keskelle!

 14. Voi kiitos! Onpa kiva että sait tästä inspiraatiota, kun kerta samat elementit löytyy sieltäkin :) Kröhöm, täytyy myöntää että yhdet housut onnistuin pilaamaan pestyäni ne laiskuuttani ja ajattelemattomuuttani 40:ssä ohjeistetun 30:n sijaan, vahapinnasta ei ollut enää tietoakaan. Kävin sitten ostamassa uudet, ja nyt en ole enää uskaltanut pestä housuja.. :D Kokemuksia siis otetaan vastaan, jos joku rohkea on uskaltanut omansa (tunaroimatta) pestä ;)

  Ihanaa alkavaa viikonloppua sinnekin!

 15. Ihana kokonaisuus! Ennen vierastin itse hurjasti tummansinisen ja mustan yhdistämistä mutta nykyään se on yksi suosikki yhdistelmistä! :) Kaappiini eksyikin juuri raitapaita, joten ehkä jotain samankaltaista voisin myös itse kokeilla! :)

 16. No myöhän tykätään kovasti! ;) Harvan vaatekappaleen ostamatta jättäminen on harmittanut, mutta tuon bleiserin sitten sitäkin enemmän! Buon weekend! :)

 17. Moikka Jonna! :) Meinaatko tehdä/oletko jo tehnyt kysymyspostausta? Sellainen postaustoive olisi! :)

 18. Ihana Jonna! ♡ Etsin tota samaa huivia.. Mutta en löydä mistään! :( Osaisitko sanoa mistä löytäisin sen? Kiitos tuhannesti jo etukäteen jos osaisit sanoa. NET-A-PORTER:ilta en löytänyt. Ihanaa viikonloppua kaunotar!

 19. Hello :)

  First of all I love your blog! It's very beautiful and interesting! :)

  I have one question for you – what do you do to have this amazing figure? Can you make a post about it? What do you eat, what and how often you workout etc.?

 20. Tiedätkö sama täällä! Toisaalta en koe kokomustaa omakseni, joten tämä tummansinisen ja mustan yhdistelmä onkin aika kiva :) Kiitos kovasti, kiva jos sait tästä inspistäkin raitapaidan varalle!

 21. No mutta, mahtava kuulla ;) Ja voihan! Kärppänä vaan eBayta selaamaan, jos sinuakin vielä onnistaisi. Mukavaa sunnuntaita sinne!

 22. Heippa! Edellisestä kysymyspostauksesta onkin vierähtänyt jo pari vuotta, joten voisin kyllä harkita uuden sellaisen tekoa :) Kiitos toiveestasi!

 23. Hi there! Thank you for your kind words, I'm so glad to hear you like my blog!

  And oh, that's really nice of you! I'm not sure if I could make a post about my routines, because there isn't really anything special about my lifestyle. I go to gym three or four times a week and eat just healthy basic food, but I'm not too strict about anything :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *