Dream Bedding

Tällaisena seesteisenä, harmaana lauantaiaamuna sitä eksyy mielellään selaamaan kauniita kuvia. Nämä kuvat nappasin jo alkusyksystä Lexingtonin showroomilla käydessäni katsastamassa tulevan kevään ja kesän mallistoja (jotka ovat btw aivan ihania, pääsisinpä jo näyttämään teillekin!). Näissä taas esiintyy merkin tuttuja mallistossa pysyviä klassikkoja, joita on sekoiteltu rohkeasti keskenään. Henkäisen kyllä aina ihastuksesta showroomilla, kaikki on laitettu niin kauniisti! Miksei minun petaukseni näytä näin houkuttelevalta ja kutsuvalta? ;)

Täällä ollaan viikonlopun vietossa vanhempieni kanssa, jotka saapuivat eilen luokseni visiitille. Tänään täytyy siis viedä äippä ja isi katsomaan Vaasan keskustaa (nopea keissi, heh!) sekä tietysti niille kuuluisille kakkukahveille, illalla vielä ulos syömään. Ihanaa viikonloppua teille kaikille sinne!

Here’s what my dream bedding would look like. Lots of soft pillows where you can curl up between – not a bad place to enjoy your breakfast in peace and quiet! This grey Saturday morning is good to spend on dreaming, I took this photo already in the beginning of autumn when I was visiting Lexington showroom. My purpose was to shoot the upcoming Spring and Summer 15 collection, but this is the basic collection. Can’t wait to be able to show you guys the SS15, I absolutely loved it! Enjoy your weekend!

9 thoughts on “Dream Bedding

  1. Oi onpa ihanan näköinen sänky! <3
    Mietin vain, kun näin opiskeluvideosi kommenteista, että kirjoiti pitkästä ruotsista E:n niin voisitko antaa jotain vinkkejä siihen pitkän ruotsin kirjoituksiin? Kävin jo syksyllä kirjoittamassa ruotsia mutta se ei mennyt niin hyvin eli sain B:n ja tällä kertaa tavoitteena olisi saada ehdottomasti parempi, joten arvostaisin todella, jos sinulta löytyisi jotain vinkkejä lukemiseen. :)

  2. Eikö, aika kutsuvan näköinen.. :) Voi, omat yo-kirjoitukseni eivät ole enää ihan siellä tuoreimmassa muistissa, mutta hmm.. Ainakin kuuntelua varten on tietysti hyötyä kuunnella ruotsia mahdollisimman paljon itsekin, katsoa esim. ohjelmia ruotsiksi, niin tulee tutummaksi. Sanastoa kannattaa myös kerrata paljon, sitähän siellä kokeessa myös tarvitsee runsaasti. Valitettavasti tämän kummempia vinkkejä en osaa antaa, mutta toivotan hurjasti tsemppiä uuteen yritykseen – on varmasti helpompaa ihan jo kokemuksenkin myötä seuraavalla kerralla! :)

  3. Kiitos kuitenkin vinkeistä! :) noita kyllä aion käyttää, sanastoa olen aikonutkin kerrata ja ehkä niitä ruotsinkielisiä ohjelmia pitäisi katsoa myös enemmän.. :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *